Μπακαλιάρος μπιάνκο: Η παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή δια χειρός Γιάννη Παργινού
23:00 - 28/06/2020
Σε μια πλατιά κατσαρόλα βράζουμε για 10με 15 λεπτά της ώρας τις πατάτες με μπόλικες σκελίδες σκόρδου και πιπέρι μαύρο. Το νερό που χρησιμοποιούμε στο βράσιμο είναι το νερό μέσα στο οποίο έχουμε ξαρμύσει τον μπακαλιάρο, αφού έχουμε πετάξει το πρώτο νερό για να του φύγει η βρωμιά.
The post Μπακαλιάρος μπιάνκο: Η παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή δια χειρός Γιάννη Παργινού appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr