Μπακαλιάρος μπιάνκο: Η παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή δια χειρός Γιάννη Παργινού

23:00 - 28/06/2020

Σε μια πλατιά κατσαρόλα βράζουμε για 10με 15 λεπτά της ώρας τις πατάτες με μπόλικες σκελίδες σκόρδου και πιπέρι μαύρο. Το νερό που χρησιμοποιούμε στο βράσιμο είναι το νερό μέσα στο οποίο έχουμε ξαρμύσει τον μπακαλιάρο, αφού έχουμε πετάξει το πρώτο νερό για να του φύγει η βρωμιά. The post Μπακαλιάρος μπιάνκο: Η παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή δια χειρός Γιάννη Παργινού appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει