Μελιτζανοπίλαφο ογκρατέν
13:55 - 26/06/2020
Cucina povera
Υλικά
400 γραμμάρια ρύζι για ριζότο
400 γραμμάρια σάλτσα ντομάτα πασάτα
2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους
400 γραμμάρια μοτσαρέλα σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 γραμμάρια τριμμένο τυρί (η παρμεζάνα είναι ιδανική)
150 γραμμάρια σάλτσα μπεσαμέλ (μπορεί να είναι έτοιμη για ευκολία)
Ζωμός λαχανικών
Ελαιόλαδο για το σωτάρισμα
Αλατοπίπερο κατά βούληση
Λίγο βασιλικό για άρωμα και για το στολισμό
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρετε τις μελιτζάνες, κομμένες σε μικρούς κύβους. Αλατίστε τις και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Αφήστε τις στην άκρη και ετοιμάστε το ρύζι.
Σ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr