Μελιτζανοπίλαφο ογκρατέν

13:55 - 26/06/2020

Cucina povera  Υλικά 400 γραμμάρια ρύζι για ριζότο 400 γραμμάρια σάλτσα ντομάτα πασάτα 2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 400 γραμμάρια μοτσαρέλα σε κύβους 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γραμμάρια τριμμένο τυρί (η παρμεζάνα είναι ιδανική) 150 γραμμάρια σάλτσα μπεσαμέλ (μπορεί να είναι έτοιμη για ευκολία) Ζωμός λαχανικών Ελαιόλαδο για το σωτάρισμα Αλατοπίπερο κατά βούληση Λίγο βασιλικό για άρωμα και για το στολισμό Εκτέλεση Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρετε τις μελιτζάνες, κομμένες σε μικρούς κύβους. Αλατίστε τις και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Αφήστε τις στην άκρη και ετοιμάστε το ρύζι. Σ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)