#Νίκος Χαραλαμπίδης

Ομόνοια: Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος ακαδημιών

Gazzetta
Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος ακαδημιών της Ομόνοιας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Νίκος Χαραλαμπίδης, καθώς ο ίδιος ένιωθε παραγκωνισμένος.
12:00 19/02/2024

“Εξοικονομώ”: Ο Ν. Χαραλαμπίδης (Greenpeace) για τη γραφειοκρατία στο πρόγραμμα

slpress.gr
Ο στόχος των προγραμμάτων “Εξοικονομώ” είναι σημαντικά κατώτερος από αυτόν που χρειάζεται για να πετύχουμε τον εθνικό στόχο εξοικονόμησης, τονίζει ο γενικός διευθυντής στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace Νίκος Χαραλαμπίδης, ο οποίος σε μια εφ’ όλης συζήτησης για το θέμα, στηλιτεύει τα κακώς κείμενα του προγράμματος που όμως είναι μια πρωτοβουλία είναι προς τη σωστή […] The post “Εξοικονομώ”: Ο Ν. Χαραλαμπίδης (Greenpeace) για τη γραφειοκρατία στο πρόγραμμα appeared first on slpress.gr.
13:28 27/09/2023

Ο Ν. Χαραλαμπίδης για την Greenpeace και την κλιματική αλλαγή (ΗΧΗΤΙΚΟ)

grtimes.gr
Στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αναφέρθηκε ο γενικός διευθυντής του ελληνικού Γραφείου της Greenpeace,  Νίκος Χαραλαμπίδης μιλώντας το πρωί της... The post Ο Ν. Χαραλαμπίδης για την Greenpeace και την κλιματική αλλαγή (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on GRTimes.gr.
14:22 24/11/2021

Ανδρουλάκης: Να εκδημοκρατιστεί η παραγωγή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

thecaller.gr
Στη συζήτηση με τον κ. Ανδρουλάκη, που συντόνισε ο Αν. Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής ΕΜΠ, Χάρης Δούκας, συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Ελληνικού Γραφείου Greenpeace. Νίκος Χαραλαμπίδης, ο Διευθυντής Κέντρου Ερευνών Ανανεώσιμων Πηγών & Κλιματικής Αλλαγής της Κένυα, Ιωάννης Τσιπουρίδης, και η Φυσικός και Ακτιβίστρια για το Περιβάλλον, Σάντυ Φαμελιάρη. Υπογραμμίζοντας τις συνέπειες της κλιματικής […]
20:54 23/11/2021

Κλιματική απειλή και πολιτική κουτοπονηριά

thebest.gr
Ο Γενικός Διευθυντής της Greenpeace, Νίκος Χαραλαμπίδης, γράφει News 24/7 για την απουσία σοβαρής διαχείρισης των δασών, τα οποία έχουν μετατραπεί σε προσάναμμα.
09:20 07/08/2021

Παράνομες οι γκαζιές της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Πάρνηθα; Τι σχολιάζει η Greenpeace

documentonews.gr
Επιτρέπεται το motocross στον Δρυμό της Πάρνηθας; Πώς αντιμετώπιζε αντίστοιχα περιστατικά ο Φορέας Διαχείρης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας κατά το παρελθόν; «Λάθος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μέσα στον Δρυμό» σχολιάζει στο documentonews.gr o γενικός διευθυντής του ελληνικού παραρτήματος της Greenpeace στην Ελλάδα, Νίκος Χαραλαμπίδης.
19:31 01/12/2020

Δ. Σκύδρας: Παράπονα που δεν ακούστηκαν (vd)

politik.gr
Την αγανάκτηση τους θέλησαν να εκφράσουν στη Δήμαρχο Σκύδρας εργαζόμενοι του Δήμου με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου. Ο Νίκος Χαραλαμπίδης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο Σκύδρας προκειμένου να εκφράσει…
16:35 17/07/2020

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

alexpolisonline.com
Οι Γενικοί Διευθυντές του WWF Ελλάς, Δημήτρης Καραβέλλας και του ελληνικού γραφείου της Greenpeace, Νίκος Χαραλαμπίδης, παρέδωσαν σήμερα το μεσημέρι στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, επιστολή με το αίτημα 30.000 πολιτών[1] για απόσυρση των προκλητικών διατάξεων του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου που αφορούν στις εξορύξεις πετρελαίου και αερίου στη χώρα μας. Η επιστολή παραδόθηκε στη Βουλή ανήμερα της συζήτησης στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας» και εν όψει της ψήφισής του, η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 5 Μαΐου. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, περισσότεροι από 30.000 πολίτες υπέγραψαν στο αίτημα του WWF Ελλάς και της Greenpeace γ
16:12 04/05/2020

Ο κορονοϊός, η καθαρή ατμόσφαιρα των πόλεων κι ένα πράσινο μέλλον για τον πλανήτη

monopoli.gr
Μένουμε σπίτι και “καθαρίζει” η ατμόσφαιρα των πόλεων. Kι αυτό είναι κάτι που μπορούμε να κερδίσουμε, χωρίς τα μέτρα εγκλεισμού, μετά το τέλος της καραντίνας. Ο γενικός διευθυντής της Greenpeace Νίκος Χαραλαμπίδης εξηγεί γιατί η, μετά τον covid 19, εποχή θα είναι η πιο κρίσιμη για το “πράσινο” μέλλον του πλανήτη.
08:05 15/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load