#Δημήτρης Χατζόπουλος

Ο ΣΥΡΙΖΑ με μια «στεκιά» δια χειρός Χατζόπουλου

Newsit
Ο Δημήτρης Χατζόπουλος ο γνωστός σκιτσογράφος της Καθημερινής αναμένεται να προκαλέσει και πάλι συζητήσεις, το γέλωτα αλλά και εκνευρισμό με το νέο του σκίτσο για τον ΣΥΡΙΖΑ το οποίο είναι και διαδραστικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν μια παρτίδα μπιλιάρδου μόνο που εκτός από την λευκή μπάλα οι άλλες τρεις είναι κόκκινες και χρησιμεύουν ως μύτες κλόουν. ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ με μια «στεκιά» δια χειρός Χατζόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:55 15/10/2024

Θανάσης Χατζόπουλος: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρειάζεται 2 εκατομμύρια ευρώ για να βγει η χρονιά"

Sport24
Την ανάγκη για τη συγκέντρωση 2 εκατομμυρίων ευρώ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ενώ προκηρύχθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και ζητήθηκε η συνδρομή των φίλων της ομάδας.
17:57 02/09/2020

Παρατάξεις προοδευτικού χώρου: Η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει ασπίδα προστασίας απέναντι στην κρίση

thestival.gr
Mε πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό των αυτοδιοικητικών παρατάξεων του Προοδευτικού χώρου, στο νόμο Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιούνται σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η Κατερίνα Νοτοπούλου Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ, ο Ζυγας Νίκος επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Πολιτών»  o Ωραιόπουλος Λάζαρος Επικεφαλής της παράταξης «Άλμα στο Μέλλον» ο Κυριλλίδης Γιωργος Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε δράση» , ο Χρήστος Γιαννουλης Βουλευτής Ά Θεσσαλον
17:03 02/05/2020

«Υπήρχε συναισθηματική φόρτιση αλλά έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας»

Gazzetta
Μετά το τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και τη νίκη του ΟΦΗ επί του Εθνικού με 3-1 σετ, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης και ο Δημήτρης Χατζόπουλος:  
04:30 17/12/2019

«Οι μολότοφ είναι σαν τις μαλ@@»: Το σκίτσο του Χαντζόπουλου για τον Τσίπρα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έγινε viral!

thecaller.gr
Με νέο του σκίτσο στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή» ο Δημήτρης Χατζόπουλος αναφέρεται στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Open... The post «Οι μολότοφ είναι σαν τις μαλ@@»: Το σκίτσο του Χαντζόπουλου για τον Τσίπρα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έγινε viral! appeared first on TheCaller.Gr.
14:57 21/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load