Ο ΣΥΡΙΖΑ με μια «στεκιά» δια χειρός Χατζόπουλου

17:55 - 15/10/2024

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος ο γνωστός σκιτσογράφος της Καθημερινής αναμένεται να προκαλέσει και πάλι συζητήσεις, το γέλωτα αλλά και εκνευρισμό με το νέο του σκίτσο για τον ΣΥΡΙΖΑ το οποίο είναι και διαδραστικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν μια παρτίδα μπιλιάρδου μόνο που εκτός από την λευκή μπάλα οι άλλες τρεις είναι κόκκινες και χρησιμεύουν ως μύτες κλόουν. ... Περισσότερα To άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ με μια «στεκιά» δια χειρός Χατζόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παναθηναϊκός: Μέσα Μαξίμοβιτς και Τζούρισιτς για ΑΕΚ

Κατερίνη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 16χρονης Μάγια που δολοφονήθηκε από τον 17χρονο στην Πολωνία – Ο δράστης ήταν με πρόγραμμα Erasmus στην Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Έκανα λάθη από την πλευρά μου, αν ήμουν τώρα στην ΕΡΤ θα το διαχειριζόμουν αλλιώς

Καμπάνα: οι «χαμένοι» στην τηλεθέαση, τα σχέδια που αλλάζουν, ενώ ο Big Brother άνοιξε την όρεξη και συμφωνίες επισπεύδονται!

ΕΟΠΥΥ: Καμπανάκι στους ασφαλισμένους για παραπλανητικά μηνύματα και κλήσεις – «Προσπαθούν να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία»

Λάμπης Λιβιεράτος για προβλήματα ψυχικής υγείας: Υπάρχουν σωσίβια να πιαστείς για να μην πνιγείς, εγώ είχα τα παιδιά μου