#Εκλογές ΗΠΑ

Εκλογές ΗΠΑ: Η Novibet θα πληρώσει όσους έπαιξαν Μπάιντεν, αν κερδίσει η Χάρις!

Newsit
Ο Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα στις ΗΠΑ και η Κάμαλα Χάρις πήρε τη θέση του, αλλά η Novibet θα πληρώσει όσους έχουν ποντάρει στο ενδεχόμενο νίκης του νυν Προέδρου στις εκλογές του Νοεμβρίου! Η κούρσα προς τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ που θα γίνουν το Νοέμβριο είναι αμφίρροπη και με πολλές ανατροπές. ... Περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Η Novibet θα πληρώσει όσους έπαιξαν Μπάιντεν, αν κερδίσει η Χάρις! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:09 01/08/2024

Εκλογές ΗΠΑ – Μπάιντεν: «Η ηλικία μου με προβλημάτισε αλλά οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν»

eleftherostypos.gr
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν λέει ότι «κοίταξε προσεκτικά» την ηλικία του καθώς σκεφτόταν αν θα διεκδικήσει επανεκλογή, απαντώντας για πρώτη φορά σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά την προεδρία, μία απόφαση την οποία ανακοίνωσε επίσημα την Τρίτη (26/4). «Το αμερικανικό εκλογικό σώμα πρόκειται να δει μια κούρσα και θα […] Το άρθρο Εκλογές ΗΠΑ – Μπάιντεν: «Η ηλικία μου με προβλημάτισε αλλά οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:06 27/04/2023

Εκλογές ΗΠΑ: Ολα τα λεφτά (και κυριολεκτικά) στην Τζόρτζα

protagon.gr
Διαφημιστική καταιγίδα αναμένεται στην πολιτεία με τον έλεγχο της Γερουσίας πιθανόν να εξαρτάται από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης. Ο Δημοκρατικός Ράφαελ Ουόρνοκ κέρδισε αρχικά τον Ρεπουμπλικανό Χέρσελ Ουόκερ αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το 50% για να θεωρηθεί νικητής The post Εκλογές ΗΠΑ: Ολα τα λεφτά (και κυριολεκτικά) στην Τζόρτζα appeared first on Protagon.gr.
14:50 11/11/2022

Εκλογές ΗΠΑ: Πώς ο «γερο-Μπάιντεν» έπεισε τη «γενιά Ζ»

protagon.gr
Οι γεννηθέντες μετά το 1997 ανέκοψαν τους Ρεπουμπλικανούς και άλλαξαν και την κούρσα για τον Λευκό Οίκο: ψήφισαν Δημοκρατικούς για το δικαίωμα στην άμβλωση, τον περιορισμό της οπλοκατοχής και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες σε υποδομές και εργασία The post Εκλογές ΗΠΑ: Πώς ο «γερο-Μπάιντεν» έπεισε τη «γενιά Ζ» appeared first on Protagon.gr.
20:16 10/11/2022

Εκλογές ΗΠΑ: Η ανακούφιση Μπάιντεν, το άγχος Τραμπ και τα ελληνικά χαμόγελα

eleftherostypos.gr
Πολλά είναι τα μηνύματα που βγαίνουν από τις κάλπες που στήθηκαν στις ΗΠΑ και μάλιστα καποια από αυτά έχουν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.  Η προέλαση που περίμεναν οι Ρεπουμπλικάνοι δεν ήρθε ποτέ καθώς μπορεί η παράταξη του Τραμπ να κατάφερε να ανακτήσει την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων αλλά η διαφορά δεν έχει την δυναμική που […] Το άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Η ανακούφιση Μπάιντεν, το άγχος Τραμπ και τα ελληνικά χαμόγελα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:02 09/11/2022

Εκλογές ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ> Μεγάλοι κερδισμένοι οι πολίτες και η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες. Ισχυρό προβάδισμα Ρεπουμπλικανών με 30 έδρες στη Βουλή

kourdistoportocali.com
Οι Αμερικανοί στις κάλπες The post Εκλογές ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ> Μεγάλοι κερδισμένοι οι πολίτες και η επιστροφή στις παραδοσιακές αξίες. Ισχυρό προβάδισμα Ρεπουμπλικανών με 30 έδρες στη Βουλή appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
10:48 09/11/2022

Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: «Καμία συγκεκριμένη ή αξιόπιστη απειλή» για διατάραξη των εκλογών, σύμφωνα με αξιωματούχους

real.gr
Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν διακρίνουν καμία αξιόπιστη απειλή με στόχο ηλεκτρονικές κάλπες ή εκλογικά μηχανήματα στη χώρα κατά τη διεξαγωγή των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ένας υψηλόβαθμος ομοσπονδιακός αξιωματούχος κυβερνοασφάλειας. ...
18:24 08/11/2022

Εκλογές ΗΠΑ 2022: Πού κρίνεται το αποτέλεσμα

militaire.gr
Η αμερικανική πρωτεύουσα δεν είναι μια παραθαλάσσια πόλη. Είναι, όμως, μια πόλη που έχει μάθει να ζει με τα εκλογικά κύματα. Άλλοτε είναι μπλε (Δημοκρατικά), άλλοτε κόκκινα (Ρεπουμπλικανικά), και ενίοτε κυανέρυθρα (η Βουλή και η Γερουσία μοιράζονται στα δύο). Σε κάθε, όμως, περίπτωση, υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής: δύο μήνες μετά τις μεσοπρόθεσμες εκλογές, όλα […] The post Εκλογές ΗΠΑ 2022: Πού κρίνεται το αποτέλεσμα appeared first on Militaire.gr.
23:44 05/11/2022

Ενδιάμεσες Εκλογές ΗΠΑ: Ένας απλός οδηγός

in.gr
Οι ενδιάμεσες εκλογές θα μπορούσαν να μας δώσουν μια ιδέα για το ποιος θα είναι προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων το 2024
17:30 03/11/2022

Εκλογές ΗΠΑ: Ψήφισαν Μπάιντεν για πρόεδρο οι έξι Μεγάλοι Εκλέκτορες της Νεβάδας

Newsit
Τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο των ΗΠΑ, ψήφισαν σήμερα οι έξι Μεγάλοι Εκλέκτορες της Νεβάδας , επικυρώνοντας την νίκη του εκλεγμένου προέδρου στην Πολιτεία ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Ψήφισαν Μπάιντεν για πρόεδρο οι έξι Μεγάλοι Εκλέκτορες της Νεβάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 14/12/2020

Εκλογές ΗΠΑ: Και η Αριζόνα επικύρωσε τη νίκη του Μπάιντεν

Newsit
Η Αριζόνα επικύρωσε σήμερα τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ με τον Ντόναλντ Τραμπ πάντως να μην την ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Και η Αριζόνα επικύρωσε τη νίκη του Μπάιντεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:45 30/11/2020

Εκλογές ΗΠΑ – «Μπλόκο» στην αγωγή του Τραμπ και στην Πενσυλβάνια

el.gr
Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε χθες Σάββατο μια αγωγή της εκστρατείας επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Το άρθρο Εκλογές ΗΠΑ – «Μπλόκο» στην αγωγή του Τραμπ και στην Πενσυλβάνια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:34 22/11/2020

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Τέλος το θρίλερ στην Τζόρτζια - Οριακή νίκη για Μπάιντεν

NewsBomb
Εκλογές ΗΠΑ - 2020: Ο Μπραντ Ράφενσπεργκερ, υπουργός Εσωτερικών στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, δήλωσε την Πέμπτη (20/11) ότι η…
04:24 20/11/2020

Το εμβόλιο της Moderna έφερε κέρδη και νέα ρεκόρ στη Wall Street - Άνοδος για το αργό

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εκλογές ΗΠΑ - 2020 - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Στο…
01:24 17/11/2020

Η επέλαση του κορονοϊού «έριξε» Wall Street και πετρέλαιο

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εκλογές ΗΠΑ - 2020 - Εμβόλιο κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Με…
02:12 13/11/2020

Wall Street: Τα νέα για το εμβόλιο διεύρυναν τα κέρδη του ο Dow Jones

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εκλογές ΗΠΑ - 2020 - Εμβολίου κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Με…
00:42 11/11/2020

Κώστας Παπαδάκης: Εκλογές ΗΠΑ, αναλύσεις-νανούρισμα μπροστά στους μεγάλους κινδύνους

ieidiseis.gr
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί η αποκρουστική διακυβέρνηση Τραμπ να ηττήθηκε στις εκλογές, όμως η αντιλαϊκή πολιτική που στηρίζει τα συμφέροντα της αστικής τάξης των ΗΠΑ, των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών από την πανδημία, των εκατομμυρίων ανέργων, των ανασφάλιστων εργαζομένων, όλων όσοι δέχονται ρατσιστικές διακρίσεις παραμένει σε πλήρη ισχύ.Ένα μπαράζ αποπροσανατολιστικών απόψεων και κάλπικων προσδοκιών κυριαρχεί στους σχολιασμούς και τις αναλύσεις όλων των αστικών κομμάτων και των διάφορων «δημοσιολογούντων», με αφορμή το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. Φυσικά μιλάμε, κυρίως, γι αυτούς που στηρίζουν «μέχρι κεραίας» τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ στην περιοχή και την βαθύτερη εμπλο
07:20 10/11/2020

Wall Street: Θεαματική άνοδος για τον Dow Jones μετά τις εξελίξεις για το εμβόλιο της Pfizer

NewsBomb
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις - Εκλογές ΗΠΑ - 2020 - Εμβολίου κατά του κορονοϊού - Όλες οι ειδήσεις: Με…
01:36 10/11/2020

Εκλογές ΗΠΑ: Διθύραμβοι του διεθνούς Τύπου για τη νίκη Μπάιντεν – «Ο κοιμισμένος Τζο ξυπνά την Αμερική»

Newsit
Με πανηγυρικά δημοσιεύματα υποδέχτηκε ο διεθνής Τύπος τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές των ΗΠΑ.  «Δεν τελειώσαμε ακόμα με τους κλονισμούς στη δημοκρατία»: Ο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Εκλογές ΗΠΑ: Διθύραμβοι του διεθνούς Τύπου για τη νίκη Μπάιντεν – «Ο κοιμισμένος Τζο ξυπνά την Αμερική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:57 08/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load