#Σάνεν Ντόχερτι

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της

Newsit
Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι είχε ισχυρές απόψεις και σαφείς επιθυμίες, συμπεριλαμβανομένης της κηδείας της την οποία είχε προετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια ενώ υπήρχαν και δύο γυναίκες που δεν την ευπρόσδεκτες. Η θρυλική πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πέθανε το Σάββατο (13.07.2024), δεν ήθελε τις πρώην συμπρωταγωνίστριες της, Τζένι Γκαρθ και Αλίσα ... Περισσότερα To άρθρο Η Σάνεν Ντόχερτι δεν ήθελε τη Τζένι Γκαρθ και την Αλίσα Μιλάνο στην κηδεία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:09 24/07/2024

Η Σάνεν Ντόχερτι περνούσε από τεστ τους συντρόφους της Τζένι Γκαρθ

in.gr
Μπορεί η σχέση ανάμεσα στη Σάνεν Ντόχερτι και την Τζένι Γκαρθ να είχε τα πάνω και τα κάτω της, ωστόσο η αείμνηστη ηθοποιός περνούσε από τεστ τους εκάστοτε συντρόφους της συναδέλφου της.
15:46 24/07/2024

Η Σάνεν Ντόχερτι δεν πίστευε πως θα πεθάνει μέχρι τις τελευταίες της στιγμές

in.gr
Η Σάνεν Ντόχερτι δεν πίστευε πως έχει έρθει ακόμα η ώρα να φύγει μέχρι τις τελευταίες της στιγμές και έκανε σχέδια για το μέλλον.
20:10 23/07/2024

Λίστα ανεπιθύμητων: Σε ποιους «έριξε πόρτα» η Shannen Doherty για την κηδεία της

NewsBomb
Η Σάνεν Ντόχερτι είχε μια λίστα με άτομα που δεν είναι ευπρόσδεκτα στην κηδεία τηςΠερισσότερα...
11:56 23/07/2024

Τόρι Σπέλινγκ - Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψαν τον λόγο που διακόπηκε η φιλία τους

ProtoThema.gr
Οι δύο συμπρωταγωνίστριες του «Beverly Hills, 90210» ήταν για χρόνια φίλες
13:00 23/04/2024

Σάνεν Ντόχερτι: Πουλά ή χαρίζει τα πράγματά της, σε περίπτωση που νικηθεί από τον καρκίνο

thetoc.gr
Η Σάνεν Ντόχερτι, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, αποκάλυψε το δώρο που θα κάνει στη μητέρα της.
18:09 02/04/2024

Σάνεν Ντόχερτι: Η διάσημη ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της – Δίνει όλα της τα πράγματα

tlife.gr
Να πουλήσει ή να χαρίσει τα πράγματά της αποφάσισε η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία πάσχει από To άρθρο Σάνεν Ντόχερτι: Η διάσημη ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της – Δίνει όλα της τα πράγματα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 02/04/2024

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι – «Ετοιμάζω την κηδεία μου και τη «μαύρη λίστα των ανεπιθύμητων»

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Η διάσημη ηθοποιός που έγινε γνωστή από την θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», Σάνεν Ντόχερτι, δεν έχει κρύψει την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού που διαγνώσθηκε το 2015. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, “Let’s Be Clear” ότι η ασθένεια είχε κάνει μετάσταση στα κόκκαλα και ότι βρίσκεται στο […] Το άρθρο Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι – «Ετοιμάζω την κηδεία μου και τη «μαύρη λίστα των ανεπιθύμητων» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:00 16/01/2024

Η Σάνεν Ντόχερτι για την κηδεία της: «Θέλω να είναι σαν μια γιορτή αγάπης»

tanea.gr
Η εξομολόγηση για τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου που έχει διαγνωστεί.
15:00 16/01/2024

Σάνεν Ντόχερτι: Το «αντίο» στον Μάθιου Πέρι και η αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού

okmag.gr
Τραγικό τέλος βρήκε στο σπίτι του ο Μάθιου Πέρι. Ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για πνιγμό. Το Χόλιγουντ είναι σοκαρισμένο με τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media. H Σάνεν Ντόχερτι έγραψε σε συγκινητικό της post δίπλα σε φωτογραφία […] The post Σάνεν Ντόχερτι: Το «αντίο» στον Μάθιου Πέρι και η αποκάλυψη για το ερωτικό τους ραντεβού appeared first on OK! Magazine.
09:58 29/10/2023

Σάνεν Ντόχερτι: Το βίντεο πριν από την αφαίρεση όγκου – «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος»

okmag.gr
Τα τελευταία χρόνια η Σάνεν Ντόχερτι δίνει μία συνεχή μάχη με τον καρκίνο, τον οποίο έχει κερδίσει αρκετές φορές. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σταδίου 4 τον Φεβρουάριο του 2020, και την Τρίτη (31/5) ανακοίνωσε ότι τον Ιανουάριο μια αξονική τομογραφία που έκανε έδειξε εγκεφαλικές μεταστάσεις. Το νέο βίντεο που ανέβασε Την Τετάρτη […] The post Σάνεν Ντόχερτι: Το βίντεο πριν από την αφαίρεση όγκου – «Έτσι μοιάζει ο καρκίνος» appeared first on OK! Magazine.
10:58 16/06/2023

Σάνεν Ντόχερτι: Διαζύγιο-βόμβα για τη σταρ της σειράς Beverly Hills 90210

okmag.gr
Η «Μπρέντα» από τη θρυλική σειρά Beverly Hills και ο Κερτ Ισβαριένκο αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Την Παρασκευή, η 52χρονη ηθοποιός, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της μετά από 11 χρόνια γάμου. «Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Σάνεν»,τόνισε η εκπρόσωπος της σταρ, Λέσλι Σλόαν σε μια δήλωση στο People. […] The post Σάνεν Ντόχερτι: Διαζύγιο-βόμβα για τη σταρ της σειράς Beverly Hills 90210 appeared first on OK! Magazine.
10:20 22/04/2023

«Νιώθω ευγνωμωσύνη που ζω ακόμη»: Η Σάνεν Ντόχερτι γιορτάζει τα γενέθλιά της και συνεχίζει να πολεμά τον καρκίνο – ΦΩΤΟ

newsitamea.gr
Η Σάνεν Ντόχερτι, η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός που απέκτησε τεράστια φήμη κατά τη δεκαετία του 1990 για τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις σειρές «Beverly Hills», «90210» και «Charmed», γιόρτασε χθες τα 52α γενέθλιά της. Γνωστή για την ερμηνεία της ως Μπρέντα Γουόλς και Πρου Χάλιγουελ, η καριέρα της Ντόχερτι δεν...
14:06 15/04/2023

Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει η ανάρτηση για τον καρκίνο και τη στιγμή που αποφασίζει να ξυρίσει τα μαλλιά της

tlife.gr
Με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η Σάνεν Ντόχερτι μοιράζεται καθημερινά μικρές To άρθρο Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει η ανάρτηση για τον καρκίνο και τη στιγμή που αποφασίζει να ξυρίσει τα μαλλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 10/10/2021

Σάνεν Ντόχερτι: Δείχνει τη σκληρή αλήθεια του καρκίνου, «Δεν είναι όμορφες, αλλά είναι αληθινές»- Η ανάρτησή της

newsitamea.gr
Φωτογραφίες από τη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού δημοσίευσε η Σάνεν Ντόχερτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τον μήνα Ευαισθητοποίησης για τη συγκεκριμένη ασθένεια. «Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να... The post Σάνεν Ντόχερτι: Δείχνει τη σκληρή αλήθεια του καρκίνου, «Δεν είναι όμορφες, αλλά είναι αληθινές»- Η ανάρτησή της appeared first on Newsitamea.gr.
20:06 09/10/2021

Σάνεν Ντόχερτι: Η σκληρή μάχη της ηθοποιού με τον καρκίνο – «Είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες;»

Newsit
Ιδιαίτερα δύσκολα στιγμές περνά η Σάνεν Ντόχερτι αφού δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στα social media. Η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 και δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, αλλά το 2020 ο καρκίνος επέστρεψε.  Ποστάροντας κάποιες ... Περισσότερα To άρθρο Σάνεν Ντόχερτι: Η σκληρή μάχη της ηθοποιού με τον καρκίνο – «Είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:16 08/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load