#Διαμαντής Καραναστάσης

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή Καραναστάση»

Newsit
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί και σκέφτονται το μέλλον. Η πολιτικός μίλησε και για τα προσωπικά της, σε συνέντευξη που έδωσε. Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης μετρούν 8 χρόνια σχέσης και παραμένουν ερωτευμένοι. Η παρουσία της πολιτικού στη βουλή τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων είχε γοητεύσει τον Διαμαντή Καραναστάση. Το 2015 μάλιστα της ... Περισσότερα To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας με τον Διαμαντή Καραναστάση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:54 12/10/2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

tlife.gr
Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! απέναντι στη ζωή To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα περί χωρισμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 24/04/2024

Διαμαντής Καραναστάσης: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

thecaller.gr
Ξέσπασε ο Διαμαντής Καραναστάσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.Ξέσπασε ο Διαμαντής Καραναστάσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για όλα όσα ακούγονται σχετικά με την κρίση στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.Ειδικότερα, ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» απάντησε σε έντονο ύφος για τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή. «Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν […]
14:00 09/04/2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Χώρισε το αγαπημένο ζευγάρι;

govastileto.gr
Μια κρίση στη σχέση τους φαίνεται να βιώνουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso. Συμφώνα με το δημοσίευμα η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι. Η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα έδρανα […]
13:00 08/04/2024

"Nτρέπομαι που σας ψήφισα" έγραψαν στον σύζυγο της Κωνσταντοπούλου - Η απάντηση του Διαμαντή Καραναστάση [εικόνα]

thetoc.gr
Επίθεση από φίλο του δέχθηκε ο Διαμαντής Καραναστάσης, μετά το "ναι" στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομοφύλων που έγινε νόμος του κράτους.
09:09 19/02/2024

Με στίχους του Σαββόπουλου απαντά στην ομοφοβική επίθεση ο Διαμαντής Καραναστάσης

matrix24.gr
Με στίχους του Σαββόπουλου απαντά στην ομοφοβική επίθεση ο Διαμαντής Καραναστάσης και υπερασπίζεται την επιλογή της Πλεύσης Ελευθερίας να στηρίξει σύσσωμη το Νομοσχέδιο για την Ισότητα χωρίς αστερίσκους. Η Πλεύση Ελευθερίας ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που στήριξε το νομοσχέδιο [...]
20:47 17/02/2024

Διαμαντής Καραναστάσης: Τι απαντά στο Tlive για την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου

tlife.gr
Έντονα έχει σχολιαστεί τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να καθίσει δίπλα στην To άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: Τι απαντά στο Tlive για την άρνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να καθίσει δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 08/11/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντής Καραναστάσης: Η εξομολόγηση για τη σχέση τους, το ενδεχόμενο του γάμου και η μητρότητα

ProtoThema.gr
Το e-mail που τους έφερε κοντά, το «αίμα που έχει στάξει» ο Καραναστάσης για την Πλεύση Ελευθερίας και η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα
08:00 03/11/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Σπάνια βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια σπάνια βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 20/9 η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Σπάνια βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 21/09/2023

Διαμαντής Καραναστάσης στη Βουλή: «Κάθεστε μπροστά στην κάμερα»

zappit.gr
Για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο βρίσκεται ο Διαμαντής Καραναστάσης με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ύστερα από τα αποτελέσματα […] The post Διαμαντής Καραναστάσης στη Βουλή: «Κάθεστε μπροστά στην κάμερα» appeared first on Zappit.
22:00 29/07/2023

Πλεύση Ελευθερίας: Την έδρα του Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών επέλεξε να κρατήσει η Ζ. Κωνσταντοπούλου

eleftheriaonline.gr
Την έδρα Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών επέλεξε ως έδρα εκλογής της η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αγία Παρασκευή. Μετά τις αλλαγές που έγιναν με την Απόφαση της Αν. Εφορευτικής Επιτροπής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας διαμορφώνεται ως εξής: Επικεφαλής-Πρόεδρος: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δικηγόρος, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών Επικρατείας: Αλέξανδρος Καζαμίας, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Coventry Α’ Αθηνών: Διαμαντής Καραναστάσης, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών: Τζώρτζια Κεφαλά, Καλλιτέχνης-Τραγουδίστρια Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών: Σπύρος Μπιμπίλας, Ηθοποιός, Πρόεδρο
21:46 02/07/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου και το φιλί στο στόμα με τον Διαμαντή Καραναστάση έξω την «Πλεύσης Ελευθερίας»

thecaller.gr
Μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της, «Πλεύση Ελευθερίας» μπαίνει στη Βουλή, καταλαμβάνοντας 8 έδρες.Μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της, «Πλεύση Ελευθερίας» μπαίνει στη Βουλή, καταλαμβάνοντας 8 έδρες.Στο πλευρό της στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης (που επίσης εκλέγεται ως βουλευτής) και οι γονείς της. Τη βραδιά, μάλιστα, του εκλογικού αποτελέσματος, έξω από τα γραφεία του κόμματος, το […]
13:00 27/06/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ο έρωτας που… οδηγήθηκε στα έδρανα της Βουλής

tlife.gr
Στην Βουλή εισέρχεται το Κόμμα Πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καταλαμβάνοντας 8 έδρες. Το κόμμα Πλεύση μπαίνει To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Ο έρωτας που… οδηγήθηκε στα έδρανα της Βουλής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 26/06/2023

Εκλογές 2023 – Κωνσταντοπούλου: Θα τους αλλάξουμε τα φώτα στη Βουλή

ProtoThema.gr
Δυναμική αντιπολίτευση προανήγγειλε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, εφόσον εκλεγεί - «Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν χτυπιέται τυχαία»
10:00 18/06/2023

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποιος είναι ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης - Δεύτερος στο ψηφοδέλτιο

NewsBomb
Μια δεύτερη ευκαιρία στην πολιτική θέλει, όπως φαίνεται, ο Διαμαντής Καραναστάσης, ο γνωστός ηθοποιός και σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο οποίος εδώ και λίγα 24ωρα τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα κάτω από την ίδια, παρά το γεγονός πως δε συμμετείχε καν στα ψηφοδέλτια της 21ης Μαΐου.
19:00 13/06/2023

Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί

Newsit
«Όποιος γνωρίζει την Ζωή λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι καλό κορίτσι», λέει ο Διαμαντής Καραναστάσης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν σήμερα (18.05.2023) καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης. Ο γνωστός ηθοποιός, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 18/05/2023

Θεάρα, βάζει κάτω 10 άντρες”: Φουλ ερωτευμένος ο ηθοποιός, αποθεώνει τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου

Newside.gr
O ηθοποιός και σκηνοθέτης Διαμαντής Καραναστάσης είναι εδώ και καιρό στο πλευρό της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Ο Διαμαντής Καραναστάσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου.   Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την […] The post Θεάρα, βάζει κάτω 10 άντρες”: Φουλ ερωτευμένος ο ηθοποιός, αποθεώνει τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου appeared first on NewSide.gr.
22:44 13/03/2023

«Λιώνει» ο Καραναστάσης για την Κωνσταντοπούλου: Είναι ένα πλάσμα ιδιοφυές και τρυφερό που έχει κανιβαλιστεί

thecaller.gr
Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μέσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή, την προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μέσα σε άλλα ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή, την προσωπική του ζωή και την σχέση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.Ειδικότερα, ο Διαμαντής Καραναστάσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να αδικήσω καμία τηλεοπτική […]
20:12 12/03/2023

Διαμαντής Καραναστάσης: «Ήταν η σειρά που με πλήγωσε πιο πολύ απ’ όλες και είπα να μην ξανακάνω τηλεόραση»

zappit.gr
Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την […] The post Διαμαντής Καραναστάσης: «Ήταν η σειρά που με πλήγωσε πιο πολύ απ’ όλες και είπα να μην ξανακάνω τηλεόραση» appeared first on Zappit.
20:00 12/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load