Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

11:18 - 21/10/2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης παραμένουν μαζί και σκέφτονται το μέλλον. Ο σύζυγος της άλλοτε προέδρου της Βουλής, προσπάθησε να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα της. Αποκλειστικά στο Buongiorno του Mega, μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, πριν αναφερθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε ανυπόφορη τη μετάβαση από το θέατρο στην πολιτική. «Για ... Περισσότερα To άρθρο Διαμαντής Καραναστάσης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανταλιάρικο κοριτσάκι

Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, ηθοποιός και σύντροφος της δικηγόρου μίλησε για εκείνη και τη σχέση τους - «Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι!»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Διαμαντής Καραναστάσης: 'Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι'

Για το θέατρο, την πολιτική και φυσικά τη σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Διαμαντής Καραναστάσης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Διαμαντής Καραναστάσης: Η ζωή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Χιώτης και ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής», δήλωσε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Ποιον κοροϊδεύουν;» λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο tovima

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι»

«Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι αλλά έχω τη Μέσι»

Διαβάστε το στο thebest.gr

Διαμαντής Καραναστάσης: «Θα βάλω εγώ μία τελεία στον κύριο Λαζόπουλο»

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις παραχώρησε ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε […] The post Διαμαντής Καραναστάσης: «Θα βάλω εγώ μία τελεία στον κύριο Λαζόπουλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με το κινητό στο χέρι πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια η Ειρήνη Μουρτζούκου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε spicy ερώτηση για τον Στάθη Σχίζα: «Δεν βλέπω κάτω όταν τραγουδάω»

Μαρία Σολωμού: «Έχω φάει πολύ και άδικο ξύλο – Με τον Mente Fuerte έχουμε ελεύθερη σχέση»

Γερμανία: Παράθυρο του Υπουργού Οικονομικών για εξαίρεση των αμυντικών δαπανών από το «φρένο χρέους» λόγω Ουκρανίας

Νατάσα Θεοδωρίδου: Είμαι Σκορπίνα και αξιώνω τον σεβασμό – Η αμίμητη ατάκα που είπε σε μέλλουσα νύφη

Lynk & Co: Μείωση τιμής για το plug-in hybrid 01