#Ανδρέας Κονάνος

Ανδρέας Κονάνος: «Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Κονάνος στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το […] The post Ανδρέας Κονάνος: «Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί» appeared first on Zappit.
20:54 03/10/2024

Ανδρέας Κονάνος: «Η σεξουαλική μου ταυτότητα είναι αυτή, αλλά δεν έχω εμπειρίες… Ως ιερέας δεν είχα κάνει τίποτα»

tlife.gr
Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στον Χρήστο Λυσσέα έδωσε ο Ανδρέας Κονάνος. Ο πρώην To άρθρο Ανδρέας Κονάνος: «Η σεξουαλική μου ταυτότητα είναι αυτή, αλλά δεν έχω εμπειρίες… Ως ιερέας δεν είχα κάνει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:04 03/10/2024

Η συγκλονιστική προφητεία της Γερόντισσας Γαλακτίας για τον (π.) Ανδρέα Κονάνο

vimaorthodoxias.gr
Γερόντισσα Γαλακτία: Τον γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο του εκκλησιαστικού, κάνει σήμερα η είδηση ότι ο πρώην αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος ανακοίνωσε με ένα βίντεο ότι είναι ομυλόφιλος. Του Γιάννη Παπανικολάου- ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Όταν μάθαμε την είδηση αυτήν, θυμηθήκαμε μία προφητεία που είχε κάνει για αυτόν η περίφημη Γερόντισσα Γαλακτία από την Κρήτη. Κάποιος Αθηναίος την […]
12:09 22/08/2023

Ο πρώην ιερέας Ανδρέας Κονάνος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος – ««Έχω μαστιγώσει μόνος μου τον εαυτό μου»

tlife.gr
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook To άρθρο Ο πρώην ιερέας Ανδρέας Κονάνος αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος – ««Έχω μαστιγώσει μόνος μου τον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 21/08/2023

Ανδρέας Κονάνος: Με ένα βίντεο ο πρώην ιερέας αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

in.gr
«Είναι απλό, κι ας φαίνεται πολύπλοκο. Είναι ανθρώπινο, κι ας το βαφτίζουν τερατώδες», ανέφερε ο Ανδρέας Κονάνος.
11:00 21/08/2023

Ανδρέας Κονάνος: Δεν πήρα διαζύγιο από Τον Χριστό – Όσα λένε για μένα είναι ψέματα

Newside.gr
Με ένα βίντεο μιλά για την “νέα αρχή” που κάνει ο ιερέας Ανδρέας Κονάνος που έβγαλε τα ράσα μετά από 20 χρόνια. Με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, o δημοφιλής ιερέας που άφησε τα ράσα μετά από 20 χρόνια ιερατικής ζωής, Ανδρέας Κονάνος, έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν […] The post Ανδρέας Κονάνος: Δεν πήρα διαζύγιο από Τον Χριστό – Όσα λένε για μένα είναι ψέματα appeared first on NewSide.gr.
00:00 31/07/2023

Αν έχεις οικογένεια και δουλειά, μην το θεωρείς τυχαίο – Είναι ευλογία Θεού

olympia.gr
Αν έχεις οικογένεια και δουλειά, μην το θεωρείς τυχαίο. Είναι ευλογία Θεού! Γράφει ο π. Ανδρέας Κονάνος* Πολλά τα βάσανα και άπειρες οι πονεμένες οικογενειακές ιστορίες. Οσα ακούω με διδάσκουν και με κάνουν να σκέφτομαι πόσο ανάγκη έχεις την ευτυχία και τη γαλήνη στο σπίτι σου. Οικογενειακή ευτυχία. Κάτι που σίγουρα αξίζεις κι εσύ. Ομως […] Αν έχεις οικογένεια και δουλειά, μην το θεωρείς τυχαίο – Είναι ευλογία Θεού - olympia
10:02 20/11/2022

Πατήρ Ανδρέας Κονάνος: «Μην ασχολείσαι με το πώς σου φέρονται οι άλλοι. Θα αρρωστήσεις. Μάθε ΕΣΥ να αγαπάς»

Newside.gr
Να λες στον άνθρωπό σου:«Σ’ ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα. Που υπάρχεις, που με βασανίζεις. Με βοηθάς να μαθαίνω να σε συγχωρώ» Η αγάπη είναι το επιστέγασμα και η βάση. Αυτή σκεπάζει όλες τις αρετές. Είναι η ασφάλεια και η σιγουριά ότι πας καλά. Διότι, αν όλα αυτά τα κάνεις χωρίς αγάπη, όπως λέει […] The post Πατήρ Ανδρέας Κονάνος: «Μην ασχολείσαι με το πώς σου φέρονται οι άλλοι. Θα αρρωστήσεις. Μάθε ΕΣΥ να αγαπάς» appeared first on NewSide.gr.
14:26 16/11/2022

π. Ανδρέας Κονάνος: «Ποτέ μη πληγώσεις άνθρωπο για κάτι που συμβαίνει στη ζωή του»

Newside.gr
Μου έλεγαν κάποιοι γνωστοί αυτές τις μέρες, νέοι και νέες, ότι δυσκολεύονται να πάνε στη θάλασσα, λόγω της εμφάνισής τους. Δεν αντέχουν, λέει, τα βλέμματα του κόσμου, την υποτίμηση που εισπράττουν, την αίσθηση της απόρριψης και γελοιοποίησης για την εικόνα τους. Με αφορμή αυτό, σκέφτηκα να σου πω φιλικά τα εξής: Ποτέ μη πληγώσεις άνθρωπο […] The post π. Ανδρέας Κονάνος: «Ποτέ μη πληγώσεις άνθρωπο για κάτι που συμβαίνει στη ζωή του» appeared first on NewSide.gr.
16:22 15/11/2022

Πατήρ Ανδρέας Κονάνος – “Ζακέτα να πάρεις!” – Το νέο του βιβλίο είναι αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά

Newside.gr
ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!! Να χαίρεσαι το παιδί σου! Κι αυτό, να χαίρεται εσένα! Εγκαινιάζουμε το πρώτο μας βιβλίο στις δυναμικές εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ” Ζακέτα να πάρεις!” Με ευγνωμοσύνη στο Θεό και τη ζωή που πάντα μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και δώρα. Ξεκινάμε τη νέα αυτή συνεργασία με πολλή χαρά, τιμή και ελπίδα. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στους […] The post Πατήρ Ανδρέας Κονάνος – “Ζακέτα να πάρεις!” – Το νέο του βιβλίο είναι αφιερωμένο σε γονείς και παιδιά appeared first on NewSide.gr.
09:28 11/11/2022

π. Ανδρέας Κονάνος: Μεγάλο σχολείο το νοσοκομείο. Ακόμα κι αν πας απλή επίσκεψη

Newside.gr
Είναι ο ιερέας που τονίζει ότι δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια αλλά προσπαθεί να την αναζητήσει. Ένας άνθρωπος φωτισμένος που όχι απλά διαφέρει από τους περισσότερους κληρικούς, αλλά ξεχωρίζει για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα: Την απλή λογική. Ο π. Ανδρέας Κονάνος με τα μηνύματα του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μιλάει την γλώσσα των […] The post π. Ανδρέας Κονάνος: Μεγάλο σχολείο το νοσοκομείο. Ακόμα κι αν πας απλή επίσκεψη appeared first on NewSide.gr.
13:02 10/11/2022

Π. Ανδρέας Κονάνος: Ο Θεός δε βγάζει πίκρα και μιζέρια

Newside.gr
Πήραμε Ραφαελο και Μασκαρπόνε, και λες να μη τελειώνει το κουπάκι! Συμπέρασμα πρακτικό, και ολίγον θεολογικό ενώπιον του δροσερού παγωτατζίδικου: η ζωή πάει μπροστά με τη γλύκα. Οι πικρίες αρρωσταίνουν, καραφλιάζουν, ρυτιδιάζουν, μιζεριάζουν την ψυχή, τη ζωή, το κορμί. Βάλε το Θεό στη ζωή σου με τρόπο τέτοιο: Να σε δροσίζει, να σε ομορφαίνει, να […] The post Π. Ανδρέας Κονάνος: Ο Θεός δε βγάζει πίκρα και μιζέρια appeared first on NewSide.gr.
11:00 10/11/2022

π. Ανδρέας Κονάνος: Να ‘χεις δυο, τρεις καλούς φίλους, το τέλειο!

Newside.gr
Ο πατέρας Ανδρέας Κονάνος, ο ιερέας της Αρχιεπισκοπής μιλά τη γλώσσα των νέων, αγγίζει τη ψυχή των ανθρώπων, γράφει βιβλία και συγκινεί με τα λόγια του. Ο αρχιμανδρίτης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα  social media, καθώς υπήρξε για 20 χρόνια καθηγητής σε λύκειο και επικοινωνεί ιδιαίτερα με τους νέους, ανέβασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα […] The post π. Ανδρέας Κονάνος: Να ‘χεις δυο, τρεις καλούς φίλους, το τέλειο! appeared first on NewSide.gr.
10:40 10/11/2022

Πατήρ Κονάνος: «Γι’ αυτούς που ντρέπονται να πάνε στη θάλασσα επειδή δεν έχουν τέλεια σώματα»

diaforetiko.gr
Πατήρ Κονάνος: «Γι’ αυτούς που ντρέπονται να πάνε στη θάλασσα επειδή δεν έχουν τέλεια σώματα» Ο πατήρ Ανδρέας Κονάνος, είναι ένας φωτισμένος ιερέας που έχει πολύ καλή σχέση με τους νέους, καθώς μιλά συχνά μαζί τους στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που τη σελίδα του στο Facebook ακολουθούν σχεδόν 90.000 άνθρωποι. Ένας άνθρωπος πραγματικά […]
19:18 05/06/2022

Είμαι ο π. Γεώργιος απ’ τη Μονή Γρηγορίου

ekklisiaonline.gr
π.Ανδρέας Κονάνος: Δεν ήξερα τον μακαριστό π. Γεώργιο Καψάνη προσωπικά, ούτε ήμουν στην ομάδα των πνευματικών παιδιών του. Το άρθρο Είμαι ο π. Γεώργιος απ’ τη Μονή Γρηγορίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:30 22/04/2022

Είμαι ο π. Γεώργιος απ’ τη Μονή Γρηγορίου…

ekklisiaonline.gr
π.Ανδρέας Κονάνος: Δεν ήξερα τον μακαριστό π. Γεώργιο Καψάνη προσωπικά, ούτε ήμουν στην ομάδα των πνευματικών παιδιών του. Το άρθρο Είμαι ο π. Γεώργιος απ’ τη Μονή Γρηγορίου… εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:50 18/03/2022

Ανδρέας Κονάνος: Μην ασχολείσαι με το πώς σου φέρονται οι άλλοι. Θα αρρωστήσεις. Μάθε ΕΣΥ να αγαπάς

newsitamea.gr
Να λες στον άνθρωπό σου:«Σ’ ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για μένα. Που υπάρχεις, που με βασανίζεις. Με βοηθάς να μαθαίνω να σε συγχωρώ» Η αγάπη είναι το επιστέγασμα και η βάση. Αυτή σκεπάζει όλες τις αρετές. Είναι η ασφάλεια και η σιγουριά ότι πας καλά. Διότι, αν όλα αυτά τα... The post Ανδρέας Κονάνος: Μην ασχολείσαι με το πώς σου φέρονται οι άλλοι. Θα αρρωστήσεις. Μάθε ΕΣΥ να αγαπάς appeared first on Newsitamea.gr.
22:04 05/02/2022

Μια συνάντηση με ανθρώπους που μας εμπνέουν

Newsbeast.gr
Ακούμε συχνά ανθρώπους να μας συμβουλεύουν τι να κάνουμε, τι να αποφύγουμε, με ποιον τρόπο να λειτουργούμε. Ήρθε η ώρα να ακούσουμε εκείνους που δεν συμβουλεύουν, αλλά εμπνέουν. Άλλωστε οι άνθρωποι δεν παραδειγματιζόμαστε με λόγια αλλά μέσα από πράξεις!  Ο συγγραφέας και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, Νικόλας Σμυρνάκης, με αφορμή το νέο του βιβλίο με τίτλο «Η ΑΛΗ8ΕΙΑ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, συναντά τον Art Director Λάκη Γαβαλά, τον showman και ηθοποιό Τάκη Ζαχαράτο, την συγγραφέα Αλκυόνη Παπαδάκη, τον Ολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, τον συγγραφέα και ομιλητή Στέφανο Ξενάκη σε μια διαφορετική συνέντευξη. Δεν απαντούν απλά σε ερωτήσεις, αλλά καταθέτουν
17:22 14/01/2022

Στο φως οστά Αγίου που μαρτύρησε από Τούρκους

.romfea.gr
Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το 3πλό cd “Πρωτοψάλτες”. 40 σπάνιες ηχογραφήσεις κορυφαίων δασκάλων της ψαλτικής τέχνης. Μαζί και ένα βιβλίο για να διαλέξετε: π. Ανδρέας Κονάνος “Με λόγια απλά” (τι έλεγε ο ιερέας που πρόσφατα αποχώρησε από τις τάξεις του κλήρου), ή π. Ανανίας Κουστένης “Η εξομολόγησή μου” (ένας σύγχρονος οδηγός πνευματικής επιβίωσης). H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το θαυμαστό γεγονός στον Ι. Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου στη Ρόδο, όπου βρέθηκαν οστά Αγίου που μαρτύρησε από τους Τούρκους. Ο Μητροπολίτης κ. Κύριλλος περιγράφει στην “Ο.Α” τη συγκλονιστική στιγμή που, κατά τη διάρκεια εργασιών, αποκαλύφθηκαν τα ιερά λείψανα τα οποία εκτιμάται ότι ανή
23:25 08/09/2020

Ανδρέας Κονάνος: Πανικός και στην Πάτρα για την αποχώρηση του

dete.gr
Πανικός. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η αντίδραση των ακολούθων του Ανδρέα Κονάνου μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την ιερατική ζωή. Τα σχόλια αμέτρητα, με τις ευχές για την καινούρια του ζωή να ξεπερνούν κάθε φαντασία. Κάποιοι μίλησαν για δεσμά και λογοκρισία από τα οποία ο Ανδρέας Κονάνος είναι πλέον ελεύθερος. Άλλοι σημείωσαν πως δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος ιερέας «για να φτάσει στη θέωση», ενώ κάποιοι τρίτοι επεσήμαναν ότι θα παραμείνει για πάντα «Ο πατέρας Ανδρέας της καρδιάς μας». Κάποιοι απογοητεύτηκαν μιλώντας για προδοσία από την πλευρά του μπαίνοντας σε ευθεία αντιπαράθεση με όσους υποστήριξαν ότι […]
15:19 06/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load