Ανδρέας Κονάνος: «Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί»

20:54 - 03/10/2024

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Κονάνος στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα, το […] The post Ανδρέας Κονάνος: «Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Κονάνος: «Νόμιζαν ότι ήμουν παπάς, είχα ερωτικές εμπειρίες, μετά έκανα και λειτουργίες και τα έκανα όλα μαζί»

Ο Ανδρέας Κονάνος μίλησε για την επιλογή του να αφήσει την ιεροσύνη και να γνωρίσει τον κόσμο από την αρχή. Ο συγγραφέας αναφέρει ότι δεν του λείπει ο θεός γιατί τον έχει πάντα μαζί του και δεν τον έχει εγκαταλείψει. Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» μίλησε παράλληλα και για τον ερωτικό του προσανατολισμό. Πολλοί «έλεγαν ότι κάνω λειτουργίες και μετά έκανα αχαλίνωτο σεξ». Πιο αναλυτικά δήλωσε: «ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση να αφήσω την εκκλήσία, ήταν όμως δύσκολο να το υλοποιήσω γιατί από τη στιγμή που πήραν την απόφαση μέχρι τη στιγμή που την υλοποίησα… πέρασαν 10 χρόνια. Όταν αφήνεις κάτι, πρέπει να έχεις ετοιμάσει, πριν το αφήσεις, τη νέα σου ταυτότητα ώστε να μπορείς να σταθείς κα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Καζάκας: «Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος»

Μαρία Καρυστιανού: Φουντώνει η κόντρα με τον Νίκο Πλακιά για τη συναυλία – «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το εξώδικο» – «Δεν έχω προσωπικό μένος με κανέναν»

Ηλέκτρα: Η ημέρα του γάμου ξημερώνει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα

Βραδιά Europa League απόψε στον ΑΝΤ1

My Style Rocks: Συνάντηση με τα πεθερικά

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη υπομένει τις τιμωρίες και την πίεση από τον περίγυρο