#Ανάκληση αδειών

Σε επιφυλακή η αστυνομία μετά τον θάνατο του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη – Ανάκληση αδειών

Newsit
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο μετά τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από τον κατηγορούμενο αστυνομικό… Διάχυτοι φόβοι στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της χώρας για επεισόδια, μετά τον θάνατο του 16χρονου Ρομά. Ο νεαρός που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από τον αστυνομικό που κατηγορείται ... Περισσότερα To άρθρο Σε επιφυλακή η αστυνομία μετά τον θάνατο του 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη – Ανάκληση αδειών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:28 13/12/2022

Η Ώρα των Συνταξιούχων: Κόντρα Χατζηδάκη με εργαζόμενους ΕΦΚΑ για τις απονομές συντάξεων – Ανάκληση αδειών και απεργίες

thecaller.gr
Ο Υπουργός ζήτησε να ανακληθούν οι άδειες των εργαζομένων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και οι εργαζόμενοι απάντησαν με 48άωρη απεργία! Η «Ώρα των Συνταξιούχων» ασχολήθηκε με το θέμα και επισήμανε ότι για να αντιμετωπιστεί ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, πρέπει το υπουργείο και οι εργαζόμενοι να λειτουργούν αρμονικά και όχι το αντίθετο. Στην τελευταία εκπομπή […]
14:52 22/12/2021

ΣΚΑΪ: Ανάκληση αδειών στους παρουσιαστές λόγω πυρκαγιών

youfly.com
Σε αναστολή των καλοκαιρινών αδειών, που είχαν οι παρουσιαστές πέρασε ο ΣΚΑΪ, για να υπάρχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις φωτιές. Διαβάστε αναλυτικά! The post ΣΚΑΪ: Ανάκληση αδειών στους παρουσιαστές λόγω πυρκαγιών appeared first on Youfly.
12:48 07/08/2021

Αναστολή και Ανάκληση αδειών του Ένστολου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος

evros24.gr
Αναστολή και Ανάκληση αδειών του Ένστολου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και Γενική Επιφυλακή για την αντιμετώπιση των έκτακτων και εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών.Με διαταγή του Αρχηγού Π.Σ, πριν από λίγο, αναστέλλεται η χορήγηση των αδειών σε όλο το ένστολο προσωπικό του Π.Σ και ανακαλούνται οι άδειες στο προσωπικό των παρακάτω περιφερειών:Νοτίου Αιγαίου, ΚρήτηςΙονίων Νήσων και Δυτικής […]
17:54 03/08/2021

Ελληνοτουρκικά: Ανάκληση αδειών και όλα τα πλοία σε ετοιμότητα!

sportime.gr
Η Navtex της Τουρκίας δεσμεύει περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και... Το άρθρο Ελληνοτουρκικά: Ανάκληση αδειών και όλα τα πλοία σε ετοιμότητα! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
18:50 12/10/2020

Μέγαρο Μαξίμου: Ανάκληση αδειών

pronews.gr
Στο Μέγαρο Μαξίμου επέστρεψαν για να βρεθούν στη πόστο τους, από τις σύντομες διακοπές τους, τόσο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, όσο και ο Γρ. Δημητριάδης. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ένα μεγάλο μέρος των αδειών των στρατιωτικών έχουν ανακληθεί, όπως έχουν ανακληθεί και οι άδειες του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και των εμπλεκόμενων υπουργείων. Ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας απομακρύνθηκαν αυτό το διάστημα από τα γραφεία τους.
18:29 13/08/2020

Ανάκληση αδειών και στο τουρκικό Π.Ν. – Προάγγελος αποστολής περισσότερων πλοίων στη Μεσόγειο;

el.gr
Πρόκειται για άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ των Τούρκων; Το άρθρο Ανάκληση αδειών και στο τουρκικό Π.Ν. – Προάγγελος αποστολής περισσότερων πλοίων στη Μεσόγειο; εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:37 12/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load