Ταχίνι: Τα οφέλη αλλά και οι παγίδες – Όσα δεν ξέρετε
eleftherostypos.gr
Αν και για πολλούς είναι ένα παρεξηγημένο υλικό, τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς, όχι μόνο στη νηστεία, αλλά και τους 12 μήνες του έτους. Το ταχίνι είναι φτιαγμένο από αποφλοιωμένο, αλεσμένο και καβουρδισμένο σουσάμι. Χρησιμοποιείται, κυρίως, στην κουζίνα της Βόρειας Αφρικής, της Ελλάδας, του Ιράν, της Τουρκίας...
The post Ταχίνι: Τα οφέλη αλλά και οι παγίδες – Όσα δεν ξέρετε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:58 27/09/2021