#Billie Eilish

H Billie Eilish και ο αδερφός της στέκονται στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

in.gr
H 22χρονη Billie Eilish είχε καταδικάσει παλαιότερα τον Ντόναλντ Τραμπ δηλώνοντας πως «καταστρέφει τις ΗΠΑ».
11:46 18/09/2024

Billie Eilish και Finneas: Στηρίζουν Καμάλα Χάρις – “Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό”

el.gr
Σε μια κοινή ανάρτηση βίντεο στο Instagram, το βραβευμένο δίδυμο με αφορμή την Εθνική Ημέρα Εγγραφής Ψηφοφόρων, προέτρεψε τους ακολούθους του να ψηφίσουν Κάμαλα Χάρις και Τιμ Γουόλτς Το άρθρο Billie Eilish και Finneas: Στηρίζουν Καμάλα Χάρις – “Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό” εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
23:11 17/09/2024

Η Lady Gaga εξηγεί γιατί η Taylor Swift την κάνει να κλαίει

Newsbeast.gr
Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η Lady Gaga εξήρε τις καλλιτέχνιδες Taylor Swift, Chappell Roan, Billie Eilish, Charli XCX και Kesha, λέγοντας ότι οι επιτυχίες τους την κάνουν να δακρύζει. «Θέλω να πω, τις αγαπώ πραγματικά», δήλωσε η Gaga στο περιοδικό. «Μπαίνω στο ίντερνετ και, όπως και να το κάνουμε, κλαίω. Αγαπώ και την Taylor Swift. Και την Kesha. Τα παρακολουθώ όλα και λέω: Ναι. Go! Δεν τις επευφημώ μόνο, θέλω να ξέρουν ότι η καρδιά μου είναι μαζί τους», είπε. «Θέλω όλοι τους να νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Gaga, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stefani Germanotta, μιλάει πρόσφατα για την Chappell Roan. Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογ
19:38 10/09/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τελετή Λήξης με Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish

NewsBomb
Οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish αναμένεται να τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών ΑγώνωνΠερισσότερα...
12:20 09/08/2024

Παρίσι 2024: Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

ProtoThema.gr
Οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν για την παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες – Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί από τις 4 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου 2028
11:45 09/08/2024

Η Billie Eilish λέει ότι η «αυτο-ευχαρίστηση» τη βοηθά να νιώθει «δυνατή και άνετη» μέσα στο σώμα της

in.gr
Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για αυτοπεποίθηση και προσωπική ενδυνάμωση, η Billie Eilish έχει καλλιεργήσει μια υγιή, θετική προς το σώμα σχέση με μία από τις απόλυτες μορφές αυτοαγάπης: Τον αυνανισμό.
19:02 24/04/2024

Billie Eilish: Ανακοίνωσε το νέο album της “Hit me Hard and Soft”

monopoli.gr
Η Billie Eilish ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της, που έρχεται μέσα στον επόμενο μήνα.
11:53 09/04/2024

America Ferrera: “Tολμηρό και εμπνευσμένο αριστούργημα η Barbie” – Τιμήθηκε με People’s Choice Award

instyle.gr
Η America Ferrera συνεχίζει να αποδέχεται τη μια τιμή μετά την άλλη για τον ρόλο της στην Barbie. Αυτήν τη φορά σειρά είχαν τα People’s Choice Awards 2024. Ήταν η Billie Eilish που απένειμε στην ηθοποιό το βραβείο για την κινηματογραφική ερμηνεία της χρονιάς, με τη Ferrera να αστειεύεται ότι παρευρέθη στην εκδήλωση μόνο και […] The post America Ferrera: “Tολμηρό και εμπνευσμένο αριστούργημα η Barbie” – Τιμήθηκε με People’s Choice Award appeared first on InStyle.
13:46 19/02/2024

Grammys 2024 ή η χρονιά που η μουσική πέρασε σε γυναικεία χέρια

tovima
Αυτό που έκανε τα χθεσινά βραβεία σημαντικά δεν ήταν η νίκη της Taylor Swift ή της Billie Eilish. Αυτές τις περιμέναμε, είναι αλήθεια.
16:00 05/02/2024

Grammy Awards 2024: Oι μεγάλοι νικητές και οι εκπλήξεις

thecaller.gr
Ακολουθεί κατάλογος των κυριότερων βραβείων τα οποία απονεμήθηκαν χθες Κυριακή στο Λος Άντζελες κατά την τελετή των 66ων βραβείων Γκράμι, που θεωρούνται αντίστοιχα των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ. Άλμπουμ της χρονιάς Midnights, της Taylor Swift Ηχογράφηση της χρονιάς Flowers, της Miley Cyrus Τραγούδι της χρονιάς What Was I Made For?, σε ερμηνεία Billie Eilish (για το […]
09:00 05/02/2024

Αυτό είναι το καλύτερο τραγούδι για το 2023

thebest.gr
Η μουσική της Billie Eilish αναγνωρίστηκε από το Variety, με το τραγούδι της «What Was I Made For?» και σύμφωνα με το «Variety» να καταλαμβάνει την κορυφή της λίστας για το καλύτερο τραγούδι του 2023.
20:00 30/12/2023

Billie Eilish: Τραγούδι της χρονιάς για το Variety η μπαλάντα από το soundtrack της Barbie

instyle.gr
Η Billie Eilish περνά μία εξαιρετική περίοδο στην καριέρα της. Μετά το Οσκαρικό “No time to die” για το soundtrack του James Bond, επέστρεψε δυναμικά με άλλο ένα τραγούδι που κερδίζει εντυπώσεις. Το Variety έχρισε το “What Was I Made For?” για το soundtrack της ταινίας Barbie ως το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς. Το περιοδικό […] The post Billie Eilish: Τραγούδι της χρονιάς για το Variety η μπαλάντα από το soundtrack της Barbie appeared first on InStyle.
18:46 29/12/2023

Το coming out της Billie Eilish – Δηλώνει μέλος της LGBTQ+ κοινότητας

tanea.gr
Η Billie Eilish έδωσε τη διευκρίνηση μετά από πρόσφατες δηλώσεις της και αποκάλυψε πως είναι μέλος της LGBTQ+ κοινότητας.
09:00 03/12/2023

Billie Eilish: Αποτυχία τα ξανθά μαλλιά – «Δεν είχα ιδέα ποια ήμουν»

real.gr
H Billie Eilish αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τις ξανθιές να διασκεδάζουν περισσότερο. Η σταρ ομολόγησε ότι η ξανθιά εποχή της ήταν μια μικρή αποτυχία.
16:09 15/11/2023

Billie Eilish: Γιατί έκρυβε το σώμα της στην αρχή της καριέρας της

instyle.gr
Η Billie Eilish μίλησε πρόσφατα για την απόφασή της να κρύβει το σώμα της στην αρχή της καριέρας της. Η επτά φορές νικήτρια Grammy φορούσε μόνο φαρδιά ρούχα για χρόνια. “Δεν προσπαθούσα να μην με σεξουαλικοποιούν οι άνθρωποι“, δήλωσε η 21χρονη Eilish στο Variety, με τίτλο “The Power of Women”. “Αλλά δεν ήθελα οι άνθρωποι […] The post Billie Eilish: Γιατί έκρυβε το σώμα της στην αρχή της καριέρας της appeared first on InStyle.
11:46 14/11/2023

H Billie Eilish μόλις απέκτησε τη νέα vegan τσάντα Gucci Horsebit 1955

govastileto.gr
Ο οίκος Gucci ένωσε τις δυνάμεις της με την Billie Eilish και λάνσαραν μια νέα εκδοχή της διάσημης τσάντας Horsebit 1955, φτιαγμένη από Demetra– ένα καινοτόμο vegan υλικό που συνδυάζει ποιότητα, απαλότητα και ανθεκτικότητα. Αυτή η Horsebit 1955 είναι η πρώτη τσάντα Gucci που κατασκευάστηκε ποτέ από το υλικό Demetra και υποδεικνύει τη μακροπρόθεσμη προσέγγιση […]
16:00 31/10/2023

Billie Eilish: Η selfie που σόκαρε τους θαυμαστές της – Ποζάρει στην τουαλέτα με κατεβασμένο παντελόνι

instyle.gr
Η Billie Eilish σόκαρε τους θαυμαστές της με την παράξενη selfie που ανέβασε σε Instagram Story. Η 21χρονη popstar απαθανάτισε τον εαυτό της με το παντελόνι της κατεβασμένο, ενώ καθόταν στη λεκάνη της τουαλέτας. Φαινόταν να βρίσκεται σε μια δημόσια τουαλέτα με έναν επιδαπέδιο καθρέφτη τοποθετημένο ακριβώς μπροστά της. Η Billie έκρυβε το μεγαλύτερο μέρος […] The post Billie Eilish: Η selfie που σόκαρε τους θαυμαστές της – Ποζάρει στην τουαλέτα με κατεβασμένο παντελόνι appeared first on InStyle.
13:46 02/08/2023

Billie Eilish: Θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της σκύλου Pepper – “Τα κατάφερες 15 χρόνια, βρε κτήνος!”

instyle.gr
Η Billie Eilish περνά δύσκολες ώρες, καθώς πέθανε η σκυλίτσα της. H 21χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε με ανάρτησή της στο Instagram ότι έχασε την πολυαγαπημένη της Pepper. Μάλιστα, μοιράστηκε μια σειρά από τωρινές ή και παλαιότερες φωτογραφίες της όπου ποζάρει με τη σκυλίτσα της. “Pepper. Ο καλύτερος φίλος μου για όλη μου τη ζωή. Θα σε […] The post Billie Eilish: Θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της σκύλου Pepper – “Τα κατάφερες 15 χρόνια, βρε κτήνος!” appeared first on InStyle.
14:46 24/07/2023

Nostalgia Generation στο Θέατρο 104

patrasevents.gr
Ευμολπιδών 41Σάββατο, 16 Σεπ 2023 21:30Μία σύγχρονη κωμωδία για τη γενιά των millennials που στέκεται σήμερα εδώ τόσο νέα και τόσο vintage. Από τα επικά ταξίδια με το Ροδάνθη μέχρι τον Covid19, από τον Κώστα Τουρνά μέχρι τη Billie Eilish, από τη φάση μέχρι τον φασαίο και από τον Τιτανικό μέχρι τον τυφώνα με ονοματεπώνυμο, μία παρέα 40αρηδων συνειδητοποιεί, εν έτει 2023, ότι δεν έχει πια πρόσβαση στην εφηβική της ηλικία. Ενα sitcom ντοκιμαντέρ με live μουσική για όλους εκείνους που οι εξελίξεις τους ξεπέρασαν και ετοιμάζονται τόσο πρόωρα να “κάτσουν με τη νεολαία”. Αυτή η πα...
19:53 11/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load