#Γιάννης Μόσχος

Τέλος ο Γιάννης Μόσχος από το Εθνικό Θέατρο

documentonews.gr
Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής σήμερα, κατά την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγραμματισμού για τη χειμερινή περίοδο 2024-2025. Μετά… Το άρθρο Τέλος ο Γιάννης Μόσχος από το Εθνικό Θέατρο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:27 18/09/2024

Εθνικό Θέατρο: Καπουτζίδης, Μπέζος και Μπέτυ Αρβανίτη στις νέες του παραστάσεις - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Όλο το καινούργιο πρόγραμμα - Δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος, άγνωστο το ποιος θα τον διαδεχτεί
18:45 18/09/2024

Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας 31/3-5/4

okmag.gr
Έπειτα από αρκετές ημέρες αργίας λόγω της κατάληψης το Εθνικό Θέατρο άνοιξε τις πόρτες του να υποδεχτεί τους θεατές και ξεκινά σήμερα με μια πρεμιέρα. Μάλιστα, η πρεμιέρα αφορά το έργο που επέλεξε για να σκηνοθετήσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος. Πρόκειται για το «Ένα σπίτι φωτεινό σαν μέρα» του Τόνυ Κούσνερ, […] The post Οι θεατρικές πρεμιέρες της εβδομάδας 31/3-5/4 appeared first on OK! Magazine.
09:16 31/03/2023

«Η κατάληψη του θεάτρου ΡΕΞ είναι ακόμα εδώ και θα συνεχίσει να είναι…»

neolaia.gr
Συνεχίζεται για τρίτη μέρα το φεστιβάλ στο κατειλημμένο θέατρο ΡΕΞ, ολοήμερες δράσεις για την παγκόσμια ημέρα θεάτρου. Ευθείες απαντήσεις από το Συντονιστικό της κατάληψης στο τελεσίγραφο του ΔΣ. Τι δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, στο neolaia.gr - «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση από το ΔΣ να επέμβει η αστυνομία για να λήξει η κατάληψη στο ΡΕΞ»
17:14 27/03/2023

Μέγαρο Μαξίμου: Ο Πρωθυπουργός συναντά τους καλλιτέχνες

tovima
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 12:00 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξιμου με εκπροσώπους των καλλιτεχνών για το ζήτημα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Στη συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι: Κωνσταντίνος Κεχαγιόγλου (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος), Σπύρος Μπιμπίλας (Πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Μ. Ανανιάδου (Πρόεδρος Σωματείου εργαζομενων στο χορό), Βασίλης Παρασκευόπουλος (Πρόεδρος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου), Γιάννης Μόσχος […]
14:08 12/02/2023

Εθνικό Θέατρο: Στο πλάι των καθηγητών και των σπουδαστών – Η ανακοίνωση

neolaia.gr
Εθνικό Θέατρο: Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος και το ΔΣ συνεδρίασαν και με νέα ανακοίνωσή τους στέκονται στο πλαυρό των καθηγητών που παραιτήθηκαν και των σπουδαστών.
20:42 09/02/2023

Εθνικό Θέατρο: Φωτιά απείλησε τις διοικητικές του υπηρεσίες - Ζητείται οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα της περιοχής

ProtoThema.gr
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Μόσχος, μιλώντας στο protothema.gr., περιγράφει μια παρατεταμένη κατάσταση ομηρίας, που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές κατοίκων και εργαζόμενων
20:44 08/12/2022

Γιάννης Μόσχος: Ο διευθυντής του Εθνικού θεάτρου αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος – «Γιατί να ντρέπομαι;»

thebest.gr
Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Γιάννης Μόσχος ανέλαβε πριν έναν χρόνο ακριβώς τον ρόλο του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.
05:26 26/10/2022

Γιάννης Μόσχος-Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου: «Τώρα το λέω περήφανα, ναι, είμαι π@@σ@@ς, οι λέξεις δεν είναι πρόβλημα»

thecaller.gr
Ο νέος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, εδωσε συνέντευξη στο κυριακάτικο φύλλο της Καθημερινής και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων και στη σεξουαλική του ταυτότητα.Ο νέος διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, εδωσε συνέντευξη στο κυριακάτικο φύλλο της Καθημερινής και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων και στη σεξουαλική του ταυτότητα.Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης Ξεκινήσατε με μότο ένα θέατρο ανοιχτό σε όλους: φύλα, προσανατολισμούς, ηλικίες, χρώματα., σωματικές ιδιαιτερότητες, ιδεολογικές αντιλήψεις. Στην πράξη είναι εύκολο να γίνει; Τίποτε δεν είναι εύκολο […]
15:38 24/10/2022

Γιάννης Μόσχος: «Από τεσσάρων ετών μου ήταν συνειδητό ότι μου αρέσουν τα αγόρια και ότι πρέπει να το κρύβω»

okmag.gr
Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Μόσχος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» και στη δημοσιογράφο Γιώτα Συκκά. Ο γνωστός σκηνοθέτης, θεατρολόγος και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου (από τον Οκτώβριο του 2021) μίλησε ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Πριν από λίγη ώρα ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο Facebook παραθέτοντας ένα κομμάτι της συνέντευξης […] The post Γιάννης Μόσχος: «Από τεσσάρων ετών μου ήταν συνειδητό ότι μου αρέσουν τα αγόρια και ότι πρέπει να το κρύβω» appeared first on OK.
12:18 24/10/2022

To Εθνικό Θέατρο αποχαιρετά τον Μάριο Ποντίκα

Zougla
Το διοικητικό συμβούλιο και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, εκφράζουν...
08:46 19/09/2022

Εθνικό Θέατρο για Μάριο Ποντίκα: Από τους βασικούς πρωτεργάτες του νεοελληνικού έργου μετά τη μεταπολίτευση

irafina.gr
Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του θεατρικού συγγραφέα και πεζογράφου, Μάριου Ποντίκα, εξέδωσε το Εθνικό Θέατρο. Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Μόσχος, εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Μάριου Ποντίκα, ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία […]
21:32 18/09/2022

Ο Γιάννης Μόσχος κρατάει το νήμα της συνέχειας στο Εθνικό

monopoli.gr
Η επίσημη πρώτη του Γιάννη Μόσχου ως νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού σημαίνει την επιστροφή σε παλιές καλές αξίες του οργανισμού. Ο ίδιος ανακοινώνει τους στόχους και το ρεπερτόριο των επόμενων σεζόν.
18:56 12/05/2022

Θεσσαλονίκη: Μια Γερμανίδα γραμματέας με την Ρένη Πιττακή τον Απρίλιο στο Θέατρο Αυλαία

grtimes.gr
«Δεν είχα την παραμικρή ιδέα τι γινόταν. Ελάχιστα πράγματα. Τίποτα περισσότερο από τους άλλους. Άρα δεν μπορείτε να με κάνετε να νιώθω ένοχη» Η Ρένη Πιττακή βάζει τη σφραγίδα της σε έναν αριστοτεχνικό μονόλογο, στο καινούργιο έργο του Κρίστοφερ Χάμπτον [Christopher Hampton], εμπνευσμένο από τη ζωή και τις εξομολογήσεις της Μπρουνχίλντε Πόμσελ [Brunhilde Pomsel], μιας από τις γραμματείς του Γκέμπελς. Το έργο που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ-ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ και συνεχίζει την πορεία του στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Αυλαία από 6 Απριλίου. Μια παράσταση που μας βάζει να αναρωτηθούμε για τις ηθικές μας αρχές και τις εκπτώσεις που είμαστε διαθετιμένοι να κάνουμε εν ονόματι του π
19:26 17/03/2022

Μια Γερμανίδα Γραμματέας σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου στο Θέατρο Ιλίσια

monopoli.gr
Η Ρένη Πιττακή ερμηνεύει μιας από τις γραμματείς του Γκέμπελς στον μονόλογο του Κρίστοφερ Χάμπτον που σκηνοθετεί ο Γιάννης Μόσχος.
15:28 21/10/2021

Ο Γιάννης Μόσχος στο τιμόνι του Εθνικού

tovima
Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και το παρασκήνιο της επιλογής του
11:34 07/10/2021

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόσχος στο «πηδάλιο» της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του Εθνικού Θεάτρου

thebest.gr
Ο Γιάννης Μόσχος, σκηνοθέτης και δραματουργός, αναδείχθηκε νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σε συνέχεια της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης της Ειδικής Επιτροπής Αξιολόγησης και Επιλογής, διαδικασία που ακολουθήθηκε για πρώτη φορά για την επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή στο κορυφαίο θέατρο της χώρας.
15:08 03/10/2021

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόσχος

mononews.gr
Ο σκηνοθέτης και δραματουργός Γιάννης Μόσχος είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου
13:20 01/10/2021

Ο Γιάννης Μόσχος νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου

in.gr
«Ανεδείχθη μέσα από μια απόλυτα διαφανή, δημοκρατική και αξιοκρατική διαδικασία» ανέφερε η Λίνα Μενδώνη
12:26 01/10/2021

«Η πανδημία γέννησε τη συλλογικότητα»

efsyn.gr
Ο Γιάννης Μόσχος ετοιμάζεται για την πρώτη του Επίδαυρο και μας μιλά για την αναμφίβολα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους της πορείας του.
18:02 25/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load