#prison break

Η καλύτερη σειρά του 2005 είναι επιτέλους στο Netflix και θα γίνει το νέο σου «κόλλημα»

Gazzetta
Το Prison Break, η σειρά φαινόμενο, είναι πλέον διαθέσιμη στη streaming πλατφόρμα. 
08:37 09/09/2024

Miley Cyrus: Αντροχωρίστρα η 56χρονη μητέρα της – Έκλεψε τον άνδρα της 24χρονης κόρης της

instyle.gr
Πόλεμος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια των Cyrus. Η διαμάχη έγινε έντονη μετά το διαζύγιο του Billy Ray Cyrus απο την Tish. Εκείνη παντρεύτηκε τον Αύγουστο τον αγαπημένο της, τον 54χρονο ηθοποιό του Prison Break, Dominic Purcell και έναν μήνα αργότερα ο σουπερστάρ της country μουσικής παντρεύτηκε την Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose. Η Miley απ’ όσο είναι […] The post Miley Cyrus: Αντροχωρίστρα η 56χρονη μητέρα της – Έκλεψε τον άνδρα της 24χρονης κόρης της appeared first on InStyle.
21:46 28/02/2024

Miley Cyrus: Κουμπάρα στον γάμο της μαμάς της – Η Tish παντρεύτηκε τον σταρ του Prison Break έπειτα από έναν χρόνο σχέσης

instyle.gr
Η Tish Cyrus δεν έχασε χρόνο. Μετά το σοκαριστικό διαζύγιο από τον σουπερστάρ της Country μουσικής, Billy Ray Cyrus έπειτα από 28 χρόνια γάμου και έναν χρόνο σχέσης με τον σταρ του Prison Break, Dominic Purcell, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, με τις ευχές της κόρης της, Miley Cyrus.  Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε μόλις πριν […] The post Miley Cyrus: Κουμπάρα στον γάμο της μαμάς της – Η Tish παντρεύτηκε τον σταρ του Prison Break έπειτα από έναν χρόνο σχέσης appeared first on InStyle.
20:46 20/08/2023

Μάιλι Σάιρους: Η μητέρα της αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό του «Prison Break» Ντομινίκ Πάρσελ

tromaktiko.gr
Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους, Τις αρραβωνιάστηκε τον σταρ του «Prison Break», Ντομινίκ Πάρσελ. Η μητέρα της Μάιλι Σάιρους, αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Ντομινίκ Πάρσελ στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στον φακό, ενώ τον παράμεσο της μητέρας […] The post Μάιλι Σάιρους: Η μητέρα της αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό του «Prison Break» Ντομινίκ Πάρσελ appeared first on Tromaktiko.gr.
21:25 01/05/2023

Miley Cyrus: Η μητέρα της αρραβωνιάστηκε τον σταρ του Prison Break μετά το διαζύγιο

instyle.gr
Η Miley Cyrus βρέθηκε ανάμεσα σε… διασταυρούμενα πυρά μετά το διαζύγιο των γονιών της. Ο σουπερστάρ της Country μουσικής και η σύζυγός του είχαν έναν πολυτάραχο γάμο, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αυτόν τον χωρισμό να είναι ο οριστικός. Μάλιστα, λέγεται ότι η Miley δεν μιλούσε στον πατέρα της εξαιτίας του διαζυγίου από την Τish Cyrus, […] The post Miley Cyrus: Η μητέρα της αρραβωνιάστηκε τον σταρ του Prison Break μετά το διαζύγιο appeared first on InStyle.
21:18 30/04/2023

Τις Σάιρους: Η μαμά της Μάιλι Σάιρους παντρεύεται με ηθοποιό του Prison Break

okmag.gr
Η Τις Σάιρους είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Ντομινίκ Περσέλ. Η 55χρονη μητέρα της Μάιλι και της Νόα Σάιρους ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου τον αρραβώνα της με τον 53χρονο ηθοποιό Ντομινίκ Περσέλ. «Χίλιες φορές “ναι”», έγραψε η στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία περιλαμβάνει δύο εικόνες του ευτυχισμένου […] The post Τις Σάιρους: Η μαμά της Μάιλι Σάιρους παντρεύεται με ηθοποιό του Prison Break appeared first on OK! Magazine.
20:54 30/04/2023

ΗΠΑ: Σοκ για τον θάνατο του Ζακ Έστριν, παραγωγού του «Prison Break» σε ηλικία μόλις 51 ετών, ενώ έκανε τζόκινγκ

dete.gr
Ο Zακ Έστριν, συγγραφέας και παραγωγός, γνωστός για τη δουλειά του στο «Prison Break» του Fox και την πρόσφατη αναβίωση του «Lost in Space» του Netflix, πέθανε στην Ερμόζα Μπιτς της Καλιφόρνια, σε ηλικία 51 ετών.Ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε τζόκινγκ στην παραλία και ενώ δεν υπέφερε από καμία […]
14:50 26/09/2022

ΗΠΑ: Πέθανε ο Ζακ Έστριν, παραγωγός και σεναριογράφος των «Prison Break» και «Lost in Space»

NewsBomb
Σε ηλικία 51 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο παραγωγός και σεναριογράφος Zακ ΈστρινΠερισσότερα...
14:26 26/09/2022

Η ΑΕΚ στο… Prison Break: Η φωτογραφία από το ξενοδοχείο-φυλακή στην Ολλανδία

Newsbeast.gr
Το φιλικό με την Ουτρέχτη ήταν το τελευταίο για την ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να βγάλουν μια φωτογραφία που παραπέμπει στο… Prison Break, αφού η αποστολή έμενε σε ξενοδοχείο που ήταν φυλακή. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους στην Ολλανδία και τα πηγαν πολύ καλά, σύμφωνα με όσα λέει ο προπονητής τους. Και μάλλον δεν έχει και άδικο, αφού η εικόνα της ομάδας στα φιλικά, με δεδομένο το πόσο νωρίς είναι ακόμη, ήταν αρκετά καλή. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ θα συνεχίσει πλέον τη δουλειά της στην Αθήνα, αλλά πριν αναχωρήσει από την Ολλανδία, φρόντισε να βγάλει μια αναμνηστική
19:56 28/07/2022

ΑΕΚ: Η αναμνηστική φωτογραφία σε στυλ Prison Break! (photos)

onsports.gr
ΑΕΚ: Φωτορεπορτάζ από την αποστολή της Ένωσης στο Άλκμααρ.
19:16 28/07/2022

Η ΑΕΚ στην φυλακή: Prison Break Season 6 (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Η προετοιμασία της Ένωσης στο Άλκμααρ της Ολλανδίας ολοκληρώνεται κα η επιστροφή στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ώρες – ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία από το ξενοδοχείο – φυλακή που έμεινε όλες αυτές τις ημέρες η αποστολή Η Ένωση επιστρέφει στην Αθήνα μετά από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία εκεί όπου έδωσε και τρεις […] The post Η ΑΕΚ στην φυλακή: Prison Break Season 6 (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
16:10 28/07/2022

Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί του Prison Break

NewsBomb
Δεν θα τους γνωρίσεις!Περισσότερα...
08:08 06/01/2022

Ο Γουέντγουορθ Μίλερ μιλάει για τη διάγνωση του αυτισμού του

matrix24.gr
Στον αυτισμό που διαγνώστηκε πέρυσι αναφέρθηκε ο ηθοποιός Γουέντγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller). Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε στο Instagram ότι πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό λέγοντας στους θαυμαστές του: «Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει... το να είμαι αυτιστικός [...]
20:10 30/07/2021

O Wentworth Miller αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με αυτισμό

real.gr
Το Prison Break του FOX, ήταν μια από τις σειρές που καθήλωσε τους θεατές σε όλο τον κόσμο και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο.
16:26 30/07/2021

Ο διάσημος ηθοποιός Γουέντγουορθ Μίλερ αναφέρθηκε στον αυτισμό του: Αλήθειες και μύθοι για τη νόσο

newsitamea.gr
Ο διάσημος πρωταγωνιστής της σειράς Prison Break αιφνιδίασε τους θαυμαστές του με ένα Instagram post στο οποίο αναφέρει ότι έχει διαγνωστεί με αυτισμό. Ο 49χρονος Γουέντγουορθ Μίλερ, πρωταγωνιστής του “Prison Break”, αποκάλυψε στο Instagram ότι πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό λέγοντας στους θαυμαστές του: “Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει… το να... The post Ο διάσημος ηθοποιός Γουέντγουορθ Μίλερ αναφέρθηκε στον αυτισμό του: Αλήθειες και μύθοι για τη νόσο appeared first on Newsitamea.gr.
14:06 29/07/2021

Wentworth Miller: Ο Mr Prison Break αποκάλυψε ότι είναι αυτιστικός

Παραπολιτικά
«Στην καραντίνα ανακάλυψα απρόσμενα δώρα»
18:36 28/07/2021

Wentworth Miller: “Διαγνώστηκα με αυτισμό και δεν είναι κάτι που θα άλλαζα”

ipop.gr
Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Wentworth Miller, ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό στην ηλικία των 49 ετών και μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διάγνωσή του, θέλοντας να στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα. Όπως ανέφερε ο 49χρονος ηθοποιός του Prison Break ανήκει μέσα στις ελάχιστες περιπτώσεις ενήλικων ανθρώπων, που […] Το άρθρο Wentworth Miller: “Διαγνώστηκα με αυτισμό και δεν είναι κάτι που θα άλλαζα” εμφανίζεται στο iPop.
15:00 28/07/2021

Διαγνώστηκε με αυτισμό ο Γουέντγουορθ Μίλερ από το Prison Break

Gazzetta
Ο Γουέντγουορθ Μίλερ μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διάγνωσή του με αυτισμό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα.
13:42 28/07/2021

Πρωταγωνιστής του Prison Break διαγνώστηκε με αυτισμό λίγο πριν τα 50

Newsit
Ο διάσημος ηθοποιός, Γουέντγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller), του Prison Break αποκάλυψε πως μόλις πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό. Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Prison Break» ανέφερε στο Instagram ότι πέρσι διαγνώστηκε με αυτισμό λέγοντας στους θαυμαστές του: «Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει… το να είμαι αυτιστικός είναι αυτό που με διαμόρφωσε στο ποιος είμαι. Σε ό,τι ... Περισσότερα To άρθρο Πρωταγωνιστής του Prison Break διαγνώστηκε με αυτισμό λίγο πριν τα 50 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:54 28/07/2021

Γουέντγουορθ Μίλερ: Μιλάει για τον αυτισμό του (pic)

politik.gr
Ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτηση του στο instagram ανοίγει την καρδιά του για τον αυτισμό που διαγνώστηκε πέρυσι Ο 49χρονος πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε στο Instagram ότι πέρσι διαγνώστηκε…
10:30 28/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load