#Κώστας Βαρώτσος

Ο Δρομέας βάφτηκε ροζ για την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

tanea.gr
Ο Κώστας Βαρώτσος, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που το έργο μου θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ενός καρκίνου που είναι ιάσιμος όταν υπάρχει έγκαιρη πρόγνωση».
22:29 25/10/2024

Τέλος τα ευρώ όπως τα ξέρατε: Τι αλλάζει σε χαρτονομίσματα και κέρματα

fimes.gr
Τι αλλάζει στα χαρτονομίσματα και τα κέρματα του ευρώ; Χαρτονομίσματα και κέρματα του ευρώ με νέα μορφή και σχέδιο, θα κυκλοφορούν στην Ευρώπη μέχρι το 2024. Μάλιστα, μέλος της επιτροπής, που θα συμβουλεύσει την ΕΚΤ για τη νέα όψη των χαρτονομισμάτων είναι ο καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και γλύπτης Κώστας Βαρώτσος. «Τα χαρτονομίσματα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τέλος τα ευρώ όπως τα ξέρατε: Τι αλλάζει σε χαρτονομίσματα και κέρματα.
16:50 12/12/2021

Νέα χαρτονομίσματα μέχρι το 2024 – Ποια είναι η διαδικασία έκδοσής τους

Newsit
Η Ευρώπη θα έχει νέα νομίσματα και χαρτονομίσματα του ευρώ μέχρι το 2024, με νέα μορφή και νέο σχέδιο.  Μέλος της επιτροπής, που θα συμβουλεύσει την ΕΚΤ για τη νέα όψη των χαρτονομισμάτων είναι ο καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και γλύπτης Κώστας Βαρώτσος. «Τα χαρτονομίσματα αντιπροσωπεύουν πάντα μια ιστορική στιγμή με όλα τα ... Περισσότερα To άρθρο Νέα χαρτονομίσματα μέχρι το 2024 – Ποια είναι η διαδικασία έκδοσής τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:50 11/12/2021

Ευρώ – Η διαδικασία για τη νέα εικονογράφηση στα χαρτονομίσματα – Σύμβουλος ο εικαστικός Κώστας Βαρώτσος

in.gr
Έρχεται επανασχεδιασμός για τα χαρτονομίσματα των ευρώ μετά από πάνω από μια εικοσαετία.
21:24 08/12/2021

Έρχονται νέα χαρτονομίσματα του ευρώ – Ο Κώστας Βαρώτσος στην ομάδα επανασχεδιασμού

paraskhnio.gr
Νέα σχέδια για τα χαρτονομίσματα προωθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να ανανεώσει τη θεματική τους μετά από είκοσι χρόνια που βρίσκονται σε κυκλοφορία. Η ΕΚΤ θα επανασχεδιάσει τα τραπεζογραμμάτια σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους πολίτες, στο πλαίσιο διαδικασίας που αναμένεται να οδηγήσει σε τελική απόφαση το 2024. Η διαδικασία επανασχεδίασης θα ξεκινήσει με τη Το άρθρο Έρχονται νέα χαρτονομίσματα του ευρώ – Ο Κώστας Βαρώτσος στην ομάδα επανασχεδιασμού εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:52 06/12/2021

Σακοράφα: «Τάμα ζωής ο Μαραθώνιος»

hellasjournal.com
Δύο χρόνια μετά την τελευταία διοργάνωση (αφού η περσινή ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας), ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου. Συνολικά 30.000 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει, εκτός της κλασικής διαδρομής, αγώνες 5 και 10 χλμ. Στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο του ταεκβοντό, όπου φιλοξενείται παράλληλα η Marathon EXPO, πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/11) η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, καθώς και ο καταξιωμένος γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, ο οποίος έχει φιλοτ
16:34 10/11/2021

Επιστρέφει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας μετά από δύο χρόνια

Newsbeast.gr
Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου. Συνολικά 30.000 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν στο διήμερο των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει, εκτός της κλασικής διαδρομής, αγώνες 5 και 10 χλμ. Αναλυτικότερα, στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο του ταεκβοντό, όπου φιλοξενείται παράλληλα η Marathon EXPO, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη (10/11) η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, καθώς και ο καταξιωμένος γλύπτης Κώστας Βαρώτσος, ο οποίο
16:12 10/11/2021

Κώστας Βαρώτσος: Ο καθαρισμός του «Δρομέα» τράβηξε την κουρτίνα που τον θόλωνε

eleftherostypos.gr
Από την κορυφή των Απέννινων Ορέων στη Βόρεια Ιταλία μέχρι τη Λα Χόγια στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Κώστας Βαρώτσος βάζει… τα γυαλιά στη σύγχρονη τέχνη και η διεθνής εικαστική κοινότητα υποκλίνεται στο έργο του πολυβραβευμένου Ελληνα καλλιτέχνη. Τις τελευταίες ημέρες ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του, ο... The post Κώστας Βαρώτσος: Ο καθαρισμός του «Δρομέα» τράβηξε την κουρτίνα που τον θόλωνε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
16:46 09/11/2021

Αυθεντικός Μαραθώνιος 2021: Την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάζεται το μετάλλιο του ΑΜΑ από τον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο

sportime.gr
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστεί και το μετάλλιο του Μαραθωνίου, το οποίο επιμελήθηκε ο γλύπτης και καθηγητής Κώστας Βαρώτσος, ο οποίος θα είναι στο πάνελ των ομιλητών. Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr.
16:46 08/11/2021

Κώστας Βαρώτσος: Ο «Ξένος» που έγινε «Δρομέας» και η εναλλακτική πρόταση για τα Χριστούγεννα

Newsit
  Πριν από λίγες ημέρες ο “Δρομέας” καθαρίστηκε από ιδιωτική εταιρεία και… συστήθηκε ξανά στους Αθηναίους και τους τουρίστες.  Ο γλύπτης και δημιουργός του, Κώστας Βαρώτσος, μίλησε στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” για το πασίγνωστο έργο του, λέγοντας πως “πλέον έχει αποφασιστεί να καθαρίζεται συστηματικά, ώστε να μην χάνει τη λάμψη του, ενώ γίνονται ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Βαρώτσος: Ο «Ξένος» που έγινε «Δρομέας» και η εναλλακτική πρόταση για τα Χριστούγεννα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:44 07/11/2021

Οι Πατρινοί επιστήμονες που διαπρέπουν - ΦΩΤΟ

dete.gr
    Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια παρακολούθησης της Κλιματικής Αλλαγής από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που οργάνωσε ο Πατρινός Καθηγητής Φυσικής του περιβάλλοντος (Αδερφός του Παναγιώτη Βαρώτσου) Κώστας Βαρώτσος. Στην ημερίδα συμμετείχε ο γνωστός νομπελίστας καθηγητής Arthur Cracknell. Όπως και ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Καραμανλής. Ο καθηγητής Κώστας Βαρώτσος ήταν αυτός που ανακάλυψε το διαχωρισμό της τρύπας του όζοντος σε δύο τμήματα ενώ έχει βραβευθεί από πάρα πολλά επιστημονικά ιδρύματα του εξωτερικού. Στις φωτογραφίες και ο καθηγητής Ακης Τσελέντης με τον επίσης Πατρινό φυσικό και ιδρυτή της ομάδας ΒΑΝ Παναγιώτη Βαρώτσο!
16:47 14/12/2019

Λύση για τον φωτισμό της Αθήνας προτείνει ο Βαρώτσος, με έμπνευση το Τορίνο

kathimerini.gr
Κατάκοπος αλλά ευχαριστημένος ακουγόταν ο Κώστας Βαρώτσος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο καλλιτέχνης βρίσκεται για λίγες μόνο ημέρες στην Αθήνα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα το περνά στο Τορίνο. 
22:30 12/12/2019

Τι είπε ένας ταξιτζής στον γλύπτη Κώστα Βαρώτσο για τον «Δρομέα»-vid

fosonline.gr
O γλύπτης Κώστας Βαρώτσος αφηγείται τι του είπε ένας ταξιτζής για τον Δρομέα, απέναντι από το Χίλτον, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο δημιουργός του. Δίπλα του ο γλύπτης Αλέκος Φασιανός
19:12 04/11/2019

Νέο εικαστικό πρόσωπο για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

monopoli.gr
Ο Αλέκος Φασιανός, ο Κώστας Βαρώτσος και ο Γιάννης Ψυχοπαίδης φιλοτεχνούν τα νέα μετάλλια της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.
18:09 04/11/2019

Παρουσιάστηκε το νέο μετάλλιο του Μαραθωνίου της Αθήνας

analitis.gr
Η παρουσίαση του νέου μεταλλίου του Μαραθωνίου Δρόμου πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/11) από τον ΣΕΓΑΣ σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη-Πινακοθήκη Γκίκα, στην οποία παραβρέθηκαν οι εικαστικοί εικαστικοί Αλέκος Φασιανός, Κώστας Βαρώτσος και ο σχεδιαστής του μεταλλίου Σπύρος Κίζης, ενώ την ομοσπονδία στίβου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος. The post Παρουσιάστηκε το νέο μετάλλιο του Μαραθωνίου της Αθήνας appeared first on analitis.gr.
15:14 04/11/2019

Συναυλία του Γιώργου Νταλάρα για το Μ.Α.Ζ.Ι. στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

thestival.gr
Με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ύψους €1.500.000, το Μ.Α.Ζ.Ι. υλοποίησε το έργο της προμήθειας και εγκατάστασης ενός  υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου, μοναδικού στη βόρειο Ελλάδα, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η δωρεά του ΙΣΝ περιλαμβάνει ακόμη τον απαραίτητο εξοπλισμό, καθώς και την ανακατασκευή του χώρου όπου λειτουργεί ο ψηφιακός αγγειογράφος. Το ΙΣΝ συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων ευεργετών, με τη συνεχή κοινωφελή δράση και ανεκτίμητη διεθνή προσφορά του, συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών τόσο στην πατρίδα μας όσο και παγκοσμίως. Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει το επίτιμο μέλος του Μ.Α.Ζ.Ι. και Πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρίας Minos EMI, που συνέβα
18:48 15/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load