Ο Δρομέας βάφτηκε ροζ για την ενημέρωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

22:29 - 25/10/2024

Ο Κώστας Βαρώτσος, δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που το έργο μου θα βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την πρόληψης του καρκίνου του μαστού, ενός καρκίνου που είναι ιάσιμος όταν υπάρχει έγκαιρη πρόγνωση».

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΝΔ: Εκδήλωση την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα Παγκόσμια ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα διοργανώνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού. Όσα θα θέλαμε να πούμε». Ομιλητές θα είναι η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βοζεμπεργκ, η βουλευτής Σεβη Βολουδάκη, ο πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευ. Φιλόπουλος, η πρόεδρος του σωματείου «Μαζί για τη ζωή» και η γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελενα Σώκου συντονίστρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εκδήλωση της ΝΔ την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα Παγκόσμια ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα διοργανώνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού. Όσα θα θέλαμε να πούμε». Ομιλητές θα είναι η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βοζεμπεργκ, η βουλευτής Σεβη Βολουδάκη, ο πρόεδρος […] Το άρθρο Εκδήλωση της ΝΔ την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Δημοσκόπηση: Ρήγμα στη ΝΔ – Πόσοι συντάσσονται με τη γραμμή Καραμανλή, Σαμαρά

Πρώτη ερευνητική γεώτρηση νοτιοδυτικά της Κρήτης

Ο ΟΗΕ ζητεί μέτρα σε ελληνικές φυλακές και αστυνομικά τμήματα

Αφού βγήκαν οι κουκούλες

Εχρισαν αρχηγό τον «13-0»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ