#Βίκυ Μιχαλονάκου

Βίκυ Μιχαλονάκου: «Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου, με απειλούσε μέσα από ένα τηλεγράφημα»

zappit.gr
Η Βίκυ Μιχαλονάκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον […] The post Βίκυ Μιχαλονάκου: «Ο Γιώργος Νταλάρας υπήρξε διώκτης μου, με απειλούσε μέσα από ένα τηλεγράφημα» appeared first on Zappit.
21:00 11/02/2024

Πέθανε ο Πέτρος Λεωτσάκος – «Θα μου λείψεις, προεδρούλη μου» έγραψε η Πέπη Τσεσμελή

Newsique.gr
Μια από τις αγαπημένες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης των 90’s και των 00’s «έφυγε» από τη ζωή. Ο λόγος για το δικηγόρο της εκπομπής «Ερωτοδικείο». Ο Πέτρος Λεωτσάκος έγινε γνωστός ως tv persona μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου. Έπειτα, ανέλαβε το ρόλο του προέδρου της εκπομπής «Αυτόφωρο» με την Πέπη Τσεσμελή. […] Το άρθρο Πέθανε ο Πέτρος Λεωτσάκος – «Θα μου λείψεις, προεδρούλη μου» έγραψε η Πέπη Τσεσμελή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
12:58 15/10/2023

Βίκυ Μιχαλονάκου: “Το Ερωτοδικείο ήταν σουρεάλ, όχι cult”

irafina.gr
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Βίκυ Μιχαλονάκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το θρυλικό Ερωτοδικείο που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, για ποιο λόγο απέχει η ίδια, για το αίτημα φιλίας του Αλέν Ντελόν στο Facebook που απέρριψε και αποκαλύπτει για ποιο λόγο την απογοήτευσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν τη συνάντησε […]
23:32 11/05/2022

“Ερωτοδικείο”: Η Βίκυ Μιχαλονάκου μιλά για την εκπομπή και αποκαλύπτει την πρόταση που είχε δεχθεί

thebest.gr
Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Μιχαλονάκου, όπως ανέφερε, έχει επιλέξει συνειδητά να απέχει από τη μικρή οθόνη, καθώς είχε επί σειρά ετών μια μακρά θητεία στην τηλεόραση και δεν χρειαζόταν να πηγαίνει σε εκπομπές.
20:36 11/05/2022

Βίκυ Μιχαλονάκου: «Το Ερωτοδικείο δεν ήταν cult, είχα προτάσεις για show στην Αμερική»

Newsbeast.gr
Η Βίκυ Μιχαλονάκου έγραψε ιστορία ως παρουσιάστρια του «Ερωτοδικείου». Μετά συνειδητά απείχε από την τηλεόραση θεωρώντας ότι δεν χρειαζόταν να πηγαίνει σε εκπομπές. «Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω και να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια. Δεν με ενδιαφέρει τέτοιου είδους έκθεση και δημοσιότητα. Έχει χαθεί η μαγεία από την τηλεόραση και έχουν φύγει οι μεγάλοι δάσκαλοι της δημοσιογραφίας. Η είδηση έγινε προϊόν, fake news και lifestyle», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». «Το Ερωτοδικείο δεν ήταν cult, ήταν μία σουρεαλ εκπομπή. Κάποιοι προσέγγισαν αυτό το εγχείρημα μου καγχάζοντας τα πρόσωπα του Ερωτοδικείου. Το περιθώριο είναι η άλλη όψη του καθρέφτη που κοιτάζονται ναρκισσιστικά όλοι όσο
13:36 11/05/2022

Η Βίκυ Μιχαλονάκου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη: Η εξομολόγησή της για το Ερωτοδικείο

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε η Βίκυ Μιχαλονάκου. Η παρουσιάστρια του θρυλικού Ερωτοδικείου μίλησε, μεταξύ […] The post Η Βίκυ Μιχαλονάκου σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη: Η εξομολόγησή της για το Ερωτοδικείο appeared first on Zappit.
13:00 11/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load