Baby πατάτες «σαν τηγανιτές»

08:02 - 04/03/2025

Το πλεονέκτημα της πατάτας σε σχέση με τα υπόλοιπα λαχανικά είναι ότι συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των αμυλωδών τροφίμων με αυτά των λαχανικών. Η θρεπτική αξία της είναι σημαντική, αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο παρασκευής της, καθώς και από τις συνθήκες και τη διάρκεια συντήρησής της. Η πατάτα αποτελείται από 80% νερό, 18% άμυλο, 1-2% πρωτεΐνες και 1% βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να λειτουργήσει ως το τέλειο συνοδευτικό και είναι πολύ πρακτική για τους νηστεύοντες ή τους vegan φίλους. Υλικά (4 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά 100 γρ. * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/5/2025

Πρώτες αποφάσεις στην ΑΕΚ: Πωλείται ο Μαρσιάλ, 6 εκατ. για Ελίασον και… ψαλίδι σε Λαμέλα

Βρήκε… Ντεσπόντοφ με 5 εκατ. στο Κατάρ ο ΠΑΟΚ – Ξανά για τον φορ Κονάτε!

Βατικανό: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πάπα Λέοντα ΙΔ

Ανθρωπιστική τραγωδία: Πάνω από 460 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα σε ισραηλινά πλήγματα μόνο την τελευταία εβδομάδα

Φεύγουν Βιλντόζα και ΜακΚίσικ από τον Ολυμπιακό – Εξετάζεται ο Κόφι για 3αρι!