#Τζίπι Χοτοβέλι

Ισραήλ: Ο Νασράλα δεν είχε αποδεχτεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός πριν από τη δολοφονία του – «Είναι γελοίο»

Newsit
Σε διάψευση του ισχυρισμού του Λιβάνου ότι ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είχε αποδεχτεί μία συμφωνία κατάπαυσης του πυρός πριν από τη δολοφονία του προχώρησε σήμερα, Κυριακή (06.10.24) ο πρεσβευτής του Ισραήλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, Τζίπι Χοτοβέλι. «Ο Χασάν Νασράλα δεν συμφώνησε σε καμία κατάπαυση του πυρός» ανέφερε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στο Ηνωμένο ... Περισσότερα To άρθρο Ισραήλ: Ο Νασράλα δεν είχε αποδεχτεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός πριν από τη δολοφονία του – «Είναι γελοίο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:19 06/10/2024

Κυβέρνηση Ισραήλ: «Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη Δυτική Όχθη»

pronews.gr
O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν έχει καταφέρει ακόμη να γεφυρώσει τις διαφορές του με τις ΗΠΑ αλλά και με τον βασικό του σύμμαχο στην κυβέρνηση συνασπισμού σχετικά με την προσάρτηση των εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσε η Τζίπι Χοτοβέλι υπουργός αρμόδια για ζητήματα που αφορούν τους οικισμούς. Η δήλωση της Χοτοβέλι καταδεικνύει τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Νετανιάχου στην προσπάθειά του να προσαρτήσει τους εβραϊκούς οικισμούς, με τη σχετική συζήτηση να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στην Κνεσέτ την 1η Ιουλίου. Βάσει του ειρηνευτικού σχεδίου για τη Μέση Ανατολή που παρουσίασε τον Ιανουάριο η κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τ
17:38 11/06/2020

Ισραήλ: Ακόμα καμία συμφωνία με ΗΠΑ για την προσάρτηση των εβραϊκών οικισμών

kathimerini.gr
O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου δεν έχει καταφέρει ακόμη να γεφυρώσει τις διαφορές του με τις ΗΠΑ αλλά και με τον βασικό του σύμμαχο στην κυβέρνηση συνασπισμού σχετικά με την προσάρτηση των εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δήλωσε η Τζίπι Χοτοβέλι υπουργός αρμόδια για ζητήματα που αφορούν τους οικισμούς.
14:39 11/06/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load