#Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Παναθηναϊκός ήταν μία ποδοσφαιρική τραγωδία στο ματς της χρονιάς!

Gazzetta
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν έπαιξε ποτέ στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, τον προπονητή και τους παίκτες που ήταν κατώτεροι των περιστάσεων σε όλο το ματς, την διαιτητική απόφαση που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα και την υποχρέωση του Τριφυλλιού μέχρι το φινάλε της σεζόν.
00:02 25/04/2024

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

thessports.gr
Μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι ήταν η ΑΕΚ, που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει απόσταση. Ανώτερη η ΑΕΚ, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ελίασον (7΄) και Πόνσε (38΄). Στο 61΄ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ, αλλά […]
22:53 24/04/2024

Βαθμολογία Super League: Ξέφυγε στο +4 και μετράει αντίστροφα η ΑΕΚαρα (PIC)

aek1924.gr
Η ΑΕΚ ισοπέδωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναθηναϊκό ξέφυγε στο +4 από τους Πράσινους και μετράει αντίστροφα για το τέλος του πρωταθλήματος. Με τριάρα πήρε το ντέρμπι τίτλου της OPAP Arena κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας την διαφορά με τους Πράσινους και πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με ματσάρα Ελίασον και […] The post Βαθμολογία Super League: Ξέφυγε στο +4 και μετράει αντίστροφα η ΑΕΚαρα (PIC) appeared first on AEK1924.gr.
22:37 24/04/2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το τραγικό λάθος του Ακαϊντίν και η υποδειγματική εκτέλεση του Πόνσε για το 2-0

Newsit
Η ΑΕΚ πήγε με προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena. Μετά τον Ελίασον, ήταν η σειρά του Πόνσε να βρει δίχτυα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, γράφοντας το 2-0 και σηκώνοντας την Opap Arena στο… πόδι. Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε το “δώρο” του Σαμέτ Ακαϊντίν, ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το τραγικό λάθος του Ακαϊντίν και η υποδειγματική εκτέλεση του Πόνσε για το 2-0 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 24/04/2024

Ντέρμπι κορυφής στη Νέα Φιλαδέλφεια - Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τον Παναθηναϊκό - Εκτός αποστολής ο Μπερνάρ - Ενδεκάδες

ProtoThema.gr
Η ΑΕΚ είναι στο +1 από τον Παναθηναϊκό και θέλει να παραμείνει μόνη πρώτη - Μετάδοση από το Cosmote Sport 1
20:00 24/04/2024

Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ στην OPAP Arena

aek1924.gr
Μετά το τρομερό κορεό για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της Ένωσης ετοιμάζουν έκπληξη για την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν σταματούν τις εκπλήξεις στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού σε κάθε αγωνιστική παρουσιάζουν και κάτι ακόμα πιο ευρηματικό στην OPAP Arena. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τον […] The post Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζουν οι φίλοι της ΑΕΚ στην OPAP Arena appeared first on AEK1924.gr.
19:37 24/04/2024

ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live streaming 24/04 Ζωντανή ροή βίντεο

koolnews.gr
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός live streaming. Ντέρμπι  κορυφής απόψε το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το ΟΠΑΠ arena όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τα play-off της superleague 1 με τον νικητή να αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. ΑΕΚ   Παναθηναϊκός ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση Ο αγώνας της αεκ με τον παναθηναϊκό μεταδίδεται […] The post ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live streaming 24/04 Ζωντανή ροή βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
17:58 24/04/2024

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας για πρώτη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

in.gr
Ο Τάσος Μπακασέτας θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ στην «Opap Arena», σε ένα πολύ ιδιαίτερο για εκείνον παιχνίδι.
14:02 24/04/2024

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θα πέσουν κορμιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα είναι ανοιχτά...

filathlos.gr
Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Θα πέσουν κορμιά στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα είναι ανοιχτά... 24/04/2024 Δεν θα συμφωνήσω με όσους λένε και γράφουν ότι το αποψινό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο τελικός των τελικών, όμως σαφώς παίζεται ο μισός τίτλος. Και για τους δύο. Η ομάδα που θα κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των άλλων διεκδικητριών και θα πέσουν κορμιά. Είναι από τα ματς που δεν χωρούν προγνωστικά. Όλα είναι μέσα. Η ΑΕΚ παίζει στο γήπεδό της και με την παρουσία των οπαδών της έχει ένα πολύ μικρό προβάδισμα, όμως ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος και έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι ξέρει να στέκεται στα δύσκολα. Πολλά θα κριθούν στη μάχη του κ
13:48 24/04/2024

Ανοιχτό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ισχυρό αουτσάιντερ στη Βαρκελώνη

e-ptolemeos.gr
Απ’ όλα έχει ο στοιχηματικός…μπαξές της Τετάρτης. Αθηναϊκό ντέρμπι που μπορεί να κρίνει μέχρι και τον τίτλο, παραδοσιακό ντέρμπι του Λίβερπουλ με βαθμολογικό κίνητρο, ανοιχτή ρεβάνς για το Κύπελλο στην Ιταλία. Εκεί όπου πιθανολογούμε, ότι θα έχουμε μάχη μέχρι τέλους είναι στη Βαρκελώνη, με τον Ολυμπιακό να θέλει να δείξει τα… δόντια του στην Μπαρτσελόνα, […]
12:54 24/04/2024

Τα φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μάχη κορυφής ΑΕΚ-Παναθηναϊκού

real.gr
Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης, εμβόλιμης αγωνιστικής για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League ...
12:11 24/04/2024

Super League: Τα τρία ανοιχτά μέτωπα για την κορυφή

fosonline.gr
Σε Λαμία, «Κλ. Βικελίδης» και Νέα Φιλαδέλφεια δίνονται τρεις κρίσιμες μάχες στην τελική ευθεία για τον τίτλο της Super League.
11:49 24/04/2024

Stoiximan Super League: Η πιο κρίσιμη «στροφή» στα πλέι οφ

pressaris.gr
Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης, εμβόλιμης αγωνιστικής για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο Ολυμπιακός, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο ΠΑΟΚ.. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League: Τετάρτη 24 Απριλίου […] The post Stoiximan Super League: Η πιο κρίσιμη «στροφή» στα πλέι οφ appeared first on pressaris.gr.
10:10 24/04/2024

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

in.gr
Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.
09:02 24/04/2024

Super League: Όλα τα βλέμματα στη Νέα Φιλαδέλφεια

sportstonoto.gr
Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην OPAP Arena – Στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει ο Ολυμπιακός, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο ΠΑΟΚ. Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια δεσπόζει στο πρόγραμμα της 7ης, εμβόλιμης αγωνιστικής για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει ο Ολυμπιακός, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο ΠΑΟΚ. […]
08:47 24/04/2024

Απαγορευτικό της ΕΛΑΣ σε συγκεντρώσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι

ProtoThema.gr
Aπαγορεύεται να συνοδεύσουν με μηχανές τις αποστολές των ομάδων τους από τα ξενοδοχεία προς τη Νέα Φιλαδέλφεια για τα πλέι οφ της Super League
01:00 24/04/2024

Λημνιός: «Πάμε για κυριαρχικό ποδόσφαιρο στη Νέα Φιλαδέλφεια»

fosonline.gr
Ο Δημήτρης Λημνιός αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από τη Νέα Φιλαδέλφεια (24/4, 20.30).
23:48 23/04/2024

ΑΕΚ: Η Αστυνομία απαγορεύει τη συγκέντρωση των οπαδών στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta
Με απόφαση της η Αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της συγκέντρωσης των οπαδών της ΑΕΚ έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας στη Νέα Ερυθραία όπου θα εμψύχωναν τους παίκτες και θα συνόδευαν το πούλμαν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
23:02 23/04/2024

Αλμέιδα για το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μεγάλο παιχνίδι, υπάρχει τρομερή διάθεση

ProtoThema.gr
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια
21:00 23/04/2024

Παναθηναϊκός: Η αληθινή προφητεία του Τερίμ και η ψυχολογία νικητή που πρέπει να εμφανιστεί και στη Νέα Φιλαδέλφεια

Gazzetta
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την σιγουριά του Τούρκου προπονητή όταν όλα έμοιαζαν χαμένα στον Παναθηναϊκό και τον εμποτισμό αυτής της νοοτροπίας στα «πράσινα» αποδυτήρια στη πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, νοοτροπία που θα είναι ζωτικής σημασίας να εμφανιστεί και το βράδυ της Τετάρτης στην Opap Arena.
20:02 23/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load