#Λευτέρης Πετρούνιας

Πετρούνιας: Ολοταχώς για το 7ο χρυσό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Gazzetta
Ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι και την Παρασκευή θα επιχειρήσει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία του.
00:02 25/04/2024

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

matrix24.gr
Εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής  στο Ρίμινι, εξασφαλίζοντας από νωρίς την είσοδό του στον τελικό των κρίκων, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (26/04) στο στάδιο “Fiera di Rimini” της ιταλικής πόλης. Στον γενικό [...]
22:47 24/04/2024

Άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Λευτέρης Πετρούνιας!

filathlos.gr
Άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Λευτέρης Πετρούνιας! 24/04/2024 Με εντυπωσιακή εμφάνιση ξεκίνησε την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ρίμινι ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο «άρχοντας των κρίκων» εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του, που είχε βαθμό δυσκολίες 6,3, όμως λόγω ενός βήματος στην έξοδο συγκέντρωσε 14.966 βαθμούς. Η επίδοση αυτή είναι αρκετή για να του δώσει την πρόκριση στον τελικό. Στον προκριματικό συμμετείχαν επίσης, ο Χρήστος Τσιγκελίδης (12.866), ο Νίκος Ηλιόπουλος (12.766), ο Αντώνης Τανταλίδης (12.433) και ο Αλκίνοος Γραικός (11.866).
18:48 24/04/2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής

Newsit
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας, εξασφαλίζοντας μια άνετη πρόκριση στον τελικό των κρίκων. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα που είχε βαθμό δυσκολίας 6,3, όντας εντυπωσιακός όσο κρατούσε τους κρίκους. Ωστόσο, η έξοδος του δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Στο Ρίμινι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών ο πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος

thebest.gr
Την Εθνική Ανδρών απαρτίζουν οι Λευτέρης Πετρούνιας, Αλκίνοος Γραικός, Νίκος Ηλιόπουλος, Απόστολος Κανέλλος, Αντώνης Τανταλίδης και Χρήστος Τσιγγελίδης,
05:06 24/04/2024

Γυμναστική: Στο Ρίμινι Πετρούνιας και Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

ProtoThema.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί αποκλειστικά στους κρίκους, με στόχο να επανέλθει στην κορυφή και να φτάσει στην συγκομιδή-ρεκόρ των επτά ευρωπαϊκών τίτλων στο ίδιο όργανο
14:00 21/04/2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Στο Ριμίνι της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο Έλληνας Ολυμπιονίκης

Newsit
Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής στο Ριμίνι της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ενόργανη γυμναστική που διεξάγεται στο Ριμίνι της Ιταλίας, με τον 33χρονο αθλητή ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Στο Ριμίνι της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 21/04/2024

Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας σε μια ξεχωριστή ομιλία στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

in.gr
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την ζωή του και τον δρόμο προς την επιτυχία.
18:00 18/04/2024

Λευτέρης Πετρούνιας για Μίλτο Τεντόγλου: «Ζέσταμα για το Παρίσι 2024»

Newsit
O Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με τον Λευτέρη Πετρούνια να δίνει… ραντεβού μαζί του στο Παρίσι. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχάρη με τη σειρά του τον Μίλτο Τεντόγλου για το νέο χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας για Μίλτο Τεντόγλου: «Ζέσταμα για το Παρίσι 2024» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 02/03/2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Ορκίστηκε ανθυπολοχαγός – Οι φωτογραφίες από την τελετή

zappit.gr
Τον βαθμό του ανθυπολοχαγού έλαβε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο χρυσός ολυμπιονίκης δημοσιοποίησε το γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό […] The post Λευτέρης Πετρούνιας: Ορκίστηκε ανθυπολοχαγός – Οι φωτογραφίες από την τελετή appeared first on Zappit.
20:00 20/02/2024

Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί Τεντόγλου, Πετρούνιας και οι υπόλοιποι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (vid)

onsports.gr
Έφεδροι αξιωματικοί του στρατού ορκίστηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος…
19:17 20/02/2024

ΓΕΕΘΑ: Έβαλαν στρατιωτικά Πετρούνιας, Τεντόγλου και άλλοι Ολυμπιονίκες – Η ορκωμοσία των αξιωματικών

lamianow.gr
Με πολύ διαφορετική εμφάνιση από εκείνη που τους έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκαν πολλοί Ολυμπιονίκες καθώς φόρεσαν στρατιωτικά για την ορκωμοσία αξιωματικών Ολυμπιονικών. Στην τελετή η οποία έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Ανάμεσα στους αθλητές που ορκίστηκαν ήταν ο ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο Μίλτος Τεντόγλου του άλματος εις μήκος, η Σοφία Παπαδοπούλου στην ιστιοπλοΐα, ο αρχηγός της εθνικής πόλο Γιάννης Φουντούλης μαζί με τον συμπαίκτη του Μάριο Καπότση και άλ
16:37 20/02/2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αντίδραση της κόρης του όταν της λέει ότι είναι ώρα για μπάνιο

mothersblog.gr
Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο με τη Λένια μοιράστηκε με τους followers του ο Λευτέρης Πετρούνιας.Περισσότερα...
08:37 28/01/2024

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξύρισε το μουστάκι του: «Γελάστε ελεύθερα» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξύρισε το μουστάκι του: «Γελάστε ελεύθερα» (ΦΩΤΟ) 26/01/2024 Σε νέο look αποφάσισε να προχωρήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο κορυφαίος μας γυμναστής, ξύρισε το μουστάκι που τον συντρόφευε εδώ και αρκετό καιρό. Αλλάζοντας έτσι οπτικά, κάτι που κι ο ίδιος μάλλον είχε ξεσυνηθίσει. Γι’ αυτό και η προτροπή του προς τους ακόλουθους στα social media. Ο Έλληνας γυμναστής πόσταρε τη στιγμή που ξυριζόταν, συνοδεύοντας με το μήνυμα: «Γελάστε ελεύθερα»! Στο τέλος, υπήρχε το πρόσωπό του έτσι όπως έγινε μετά το ξύρισμα του μουστακιού. Σωστή ή λάθος επιλογή, το κρίνει ο καθένας.
20:46 26/01/2024

Πετρούνιας - Μιλλούση: Βραβεύτηκαν για την οικογένειά τους

queen.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλουση βραβεύτηκαν με το βραβείο ήθους ως οικογένεια.Περισσότερα...
10:17 20/01/2024

Πετρούνιας – Μιλλούση: Η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα και πήραν βραβείο για αυτό

mothersblog.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλουση βραβεύτηκαν με το βραβείο ήθους ως οικογένεια.Περισσότερα...
08:37 20/01/2024

Σπ. Καπράλος: «Οι αθλητές μας χρειάζονται κάθε είδους υποστήριξη»

filathlos.gr
Σπ. Καπράλος: «Οι αθλητές μας χρειάζονται κάθε είδους υποστήριξη» 04/12/2023 Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Σπύρος Καπράλος, βασικός ομιλητής στην εκδήλωση της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά με θέμα «Η προετοιμασία της Ολυμπιακής Ομάδας για το Παρίσι 2024», απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της ναυτιλιακής βιομηχανίας μίλησε για τον συνεχή αγώνα της Ολυμπιακής Επιτροπής για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των αθλητών και την εξασφάλιση πόρων για τη προετοιμασία τους στο δρόμο για το Παρίσι 2024.  Παράλληλα παρουσίασε το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν Αθλητή» το οποίο βοηθά τους αθλητές της Πρ
17:46 04/12/2023

Λευτέρης Πετρούνιας: Γενέθλια αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Λευτέρης Πετρούνιας, σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τις γυναίκες τις To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Γενέθλια αγκαλιά με την Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 30/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load