#ΕΠΟ

Αστειότητες τα περί UEFA: Οι τελικοί Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας γίνονται Σάββατο 25/5 και με κόσμο!

pressaris.gr
Νέα περίεργα σενάρια είδαν πριν λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας περί “προβληματισμού της ΕΠΟ για να γίνει το Σάββατο 25 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών”. Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια σενάρια “εθιμοτυπικά η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της […] The post Αστειότητες τα περί UEFA: Οι τελικοί Αγγλίας, Γερμανίας και Γαλλίας γίνονται Σάββατο 25/5 και με κόσμο! appeared first on pressaris.gr.
19:10 24/04/2024

Τελικός: Σενάριο για Πέμπτη 23 Mαΐου! Αποφασίζει την Παρασκευή η ΕΠΟ

pressaris.gr
Νέο σενάριο για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου. Είναι οριστικό πλέον ότι πηγαίνει πιο πίσω ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανή και η ημερομηνία Πέμπτη 23 Μαΐου. Στις τάξεις της Ομοσπονδίας επικρατεί προβληματισμός για την ημερομηνία διεξαγωγής του, λαμβάνοντας υπόψιν και τους ευρωπαϊκούς τελικούς που πρόκειται να διεξαχθούν […] The post Τελικός: Σενάριο για Πέμπτη 23 Mαΐου! Αποφασίζει την Παρασκευή η ΕΠΟ appeared first on pressaris.gr.
17:10 24/04/2024

Σε απολογία ο Παναιτωλικός για το ματς με τον Αστέρα

agrinionews.gr
Σε απολογία κλήθηκε ο Παναιτωλικός από το πειθαρχικό όργανο της Super League για τα όσα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα στην Τρίπολη. Η κλήση αναφέρει: «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 7443/24/826920 από 22/4/2024 Έκθεση της Αστυνομίας», στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. *Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄, 15 παρ. 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.
13:49 24/04/2024

Νικάνε τελικά οι Ρώσοι;;; Η απάντηση σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ από Μόσχα

el.gr
Όχι μόνο νικάνε, αλλά το κάνουν με χαρακτηριστική άνεση και το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Το άρθρο Νικάνε τελικά οι Ρώσοι;;; Η απάντηση σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ από Μόσχα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:12 24/04/2024

ΠΟΜΕΝΣ: Συνάντηση με το γραφείο του ΥΕΘΑ για το όριο συνταξιοδότησης των ΕΠΟΠ

onalert.gr
Αντιπροσωπεία της ΠΟΜΕΝΣ συναντήθηκε «με το Γραφείο του ΥΕΘΑ» για το θέμα των ορίων συνταξιοδότησης των Επαγγελματιών Οπλιτών. The post ΠΟΜΕΝΣ: Συνάντηση με το γραφείο του ΥΕΘΑ για το όριο συνταξιοδότησης των ΕΠΟΠ appeared first on OnAlert.
22:28 23/04/2024

Αντιπρόδερος ΕΠΟ: «Μπορεί να γίνει με 20.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου»

fosonline.gr
Για τη δυνατότητα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο Στέργιος Αντωνίου, που τόνισε την ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία.
09:48 23/04/2024

Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών: Πρεμιέρα με τρεις νίκες για τις ελληνικές ομάδες (video)

pressaris.gr
Με το δεξί μπήκαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες στην πρεμιέρα σήμερα (Δευτέρα, 22/4), του Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών, που διεξάγεται στη χώρα μας και στα γήπεδα των Δήμων Βούλας- Βάρης-Βουλιαγμένης. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, με τη στήριξη του Δήμου Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης. The post Champions League Ποδοσφαίρου Κωφών: Πρεμιέρα με τρεις νίκες για τις ελληνικές ομάδες (video) appeared first on pressaris.gr.
00:10 23/04/2024

Τζώρτζογλου: «Σουρωτήρι ο νόμος Αυγενάκη - Πήρε το πρωτάθλημα ομάδα που δεν είναι στο μητρώο της ΓΓΑ»

filathlos.gr
Τζώρτζογλου: «Σουρωτήρι ο νόμος Αυγενάκη - Πήρε το πρωτάθλημα ομάδα που δεν είναι στο μητρώο της ΓΓΑ» 22/04/2024 Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποτελεί παρελθόν από το υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά τα... παράδοξα έργα του παραμένουν. Σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, χαρακτήρισε το νόμο Αυγενάκη «σουρωτήρι» ενώ αναφέρθηκε και στο περιβόητο μητρώο αθλητικών σωματείων που συστάθηκε επί ημερών Αυγενάκη τονίζοντας ότι ο ΑΟ Τυμπακίου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου χωρίς να έχει ενταχθεί στο συγκεκριμένο μητρώο αφού πρώτα προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και πέτυχε τη δικαίωση του κόντρα στο νόμο Αυγενάκη. Ο δε, πρώην υφυπουργ
16:48 22/04/2024

Έκκληση σε Μεντιλίμπαρ από Σωτήρη: “ΟΧΙΙΙΙ… Ρέτσο με Άστον Βίλα!!!” (video)

sportstonoto.gr
Η ανάρτηση του Σωτήρη Γεωργούντζου στα σόσιαλ μίντια, λίγο  μετά  το ΕΠΟΣ  του Ολυμπιακού στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε: “Ο Σωτήρης Γεωργούντζος αναλύει το ΕΠΟΣ  του Ολυμπιακού  μέσα  στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, αποθεώνει τον Ντόη και… εκλιπαρεί τον Μεντιλίμπαρ να μην παίξει ο… Ρέτσος στους  ημιτελικούς με την Άστον Βίλα!!! #μεντιλιμπαρ #ρετσος #φενερμπαχσε #ολυμπιακος […]
13:46 20/04/2024

Συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό: Η πρόκριση σας είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο

ProtoThema.gr
Η ΕΠΟ απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την πρόκριση της στους 4 του Conference League 
18:00 19/04/2024

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

fosonline.gr
Η ΕΠΟ συνεχάρη την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς.
17:46 19/04/2024

ΕΠΟ: «Στη δικαιοσύνη αυτοί που κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

matrix24.gr
Σε συνέχεια της ενημέρωσης της FIFA προς τις αρμόδιες αρχές για τη μη ύπαρξη θετικού δείγματος σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας, ήρθε η ΕΠΟ να εκδώσει ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι ουδέποτε ετέθη τέτοιο ζήτημα, επισημαίνοντας πως αυτοί που κατασκεύασαν [...]
21:46 18/04/2024

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο

filathlos.gr
Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο 18/04/2024 Δύο παιχνίδια χωρίς τον κόσμο του θα κληθεί να δώσει ο Πανιώνιος, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία τιμώρησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ο λόγος για τα γεγονότα που συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Προοδευτική στις 21 Ιανουαρίου, ενώ υπάρχει και χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ. Αναλυτικά, η απόφαση της ΕΠΟ για τον Πανιώνιο: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.1) Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 2.000 ε
17:46 18/04/2024

ΕΠΟ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα φαρμακοδιέγερσης σε Έλληνα διεθνή

blueskytv.gr
Άκυρος ο συναγερμός που είχε «χτυπήσει» από χθες το μεσημέρι με την πληροφορία που μεταδόθηκε στον ελληνικό Τύπο για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον τελικό πρόκρισης των playoffs Euro 2024 με την Γεωργία στην Τιφλίδα. Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μετά από επικοινωνία που […] ΕΠΟ: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα φαρμακοδιέγερσης σε Έλληνα διεθνή on BLUE SKY.
14:46 18/04/2024

UEFA προς ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα (+videos) 

sportstonoto.gr
Η ΕΠΟ επικοινώνησε με την UEFA και η πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας της μετέφερε πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνή μας παίκτη. Ηταν λίγο μετά τις 17:00 όταν η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από την ανίχνευση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας, μετά από έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε στο πλαίσιο […]
20:46 17/04/2024

UEFA προς ΕΠΟ: «Δεν υπάρχει θετικό δείγμα Ελληνα ποδοσφαιριστή» – Πυρ και μανία ο Φώτης Ιωαννίδης θα κινηθεί νομικά

news.gr
Έληξε ο συναγερμός σχετικά με τις φήμες για ντόπινγκ ποδοσφαιριστή της εθνικής στο μπαράζ με την Γεωργία
20:37 17/04/2024

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής στο ματς με τη Γεωργία

in.gr
Άκυρος φαίνεται πως ήταν ο συναγερμός σχετικά με το κρούσμα ντόπινγκ στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.
20:00 17/04/2024

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα ντίπινγκ Έλληνα διεθνούς

paraskhnio.gr
Με ανακολινωση της η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως δεν έχει ενημέρωση αναφορικά με θετικό δείγμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ πήρε θέση στα σενάρια για εντοπισμό Έλληνα ποδοσφαιριστή θετικό σε δείγμα ντόπινγκ, με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου να τονίζει πως δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει πως «Σχετικά με δημοσιεύματα που Το άρθρο Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα ντίπινγκ Έλληνα διεθνούς εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:28 17/04/2024

ΕΠΟ: «Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή»

aek1924.gr
Η ΕΠΟ τοποθετήθηκε για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα διεθνή. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει ότι δεν έχει λάβει σχετική ενημέρωση. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ “Σχετικά με δημοσιεύματα […] The post ΕΠΟ: «Δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 17/04/2024

Προς το παρόν δεν έχει ενημερωθεί επισήμως η ΕΠΟ για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ

fosonline.gr
Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ΕΠΟ, η Ομοσπονδία δεν έχει ενημερωθεί ακόμη περί θετικού πρώτου δείγματος διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Τιφλίδα.
16:46 17/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load