#Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

paraskhnio.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ραδιόφωνο Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:30 24/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

tlife.gr
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο Real Fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, με αφορμή την To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 24/04/2024

Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Καλό θα είναι να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα»

zappit.gr
Τη Βάνα Μπάρμπα συνάντησαν η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά […] The post Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: «Καλό θα είναι να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Από τη δημοσιογραφία, στη μάχη για την Ευρωβουλή – Το βιογραφικό της

naftemporiki.gr
Από τις εκπλήξεις του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελεονώρας Μελέτη, συγκέντρωσε τους προβολείς των μέσων ενημέρωσης στον δρόμο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Η… Ελεονώρα Μελέτη: Από τη δημοσιογραφία, στη μάχη για την Ευρωβουλή – Το βιογραφικό της - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
05:11 24/04/2024

Κατερίνα Γκαγκάκη: Θα είναι στο «TV Queen»

govastileto.gr
Η Κατερίνα Γκαγκάκη το πρωί της Τρίτης 23/4 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το «TV Queen», αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και την Ελεονώρα Μελέτη. Αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε για το «TV Queen»: «Μη μου ευχηθείτε ακόμα καλή αρχή αλλά φαντάζομαι ότι θα το κάνετε πολύ γρήγορα. […]
05:05 24/04/2024

Η πρώτη δημοσκόπηση με Μπελέρη και Μελέτη

tovima
Ο Φρέντι Μπελέρη βρίσκεται πέμπτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με 21,7%, όχι όμως τόσο ψηλά όσο θα το ήθελε η κυβέρνηση και αυτοί που πήραν την απόφαση να βάλουν τον Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Όσον αφορά την Ελεονώρα Μελέτη, η μέτρηση έδειξε ότι βρίσκεται στην 7η σειρά των προτιμήσεων των ψηφοφόρων με ποσοστό 19,1%.
05:03 24/04/2024

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ποιοι προηγούνται στα ευρωψηφοδέλτια Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Newsbeast.gr
«Σαρώνει» ο Γιώργος Αυτιάς, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς προηγείται με μεγάλη διαφορά (στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας) από τους άλλους υποψηφίους του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. Μπροστά από τους υπόλοιπους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Μπεκατώρου και ο Νίκος Παππάς. Στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, που με βάση την εκτίμηση ψήφου της έρευνας μοιάζει να εκλέγει 8 ευρωβουλευτές η κατάταξη έχει ως εξής: Γιώργος Αυτιάς 41,4% Πύρρος Δήμας 28,5% Βαγγέλης Μεϊμαράκης 27,4% Ελίζα Βόζεμπεργκ 25,6% Φρέντης Μπελέρης 21,7% Μανώλης Κεφαλογιάννης 19,7% Ελεονώρα Μελέτη 19,1% Δημήτρης Τσιόδρας 16,3% Στέλιος Κυμπουρόπουλος 15,4% Βούλα Πατ
20:04 23/04/2024

Η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μεγαλύτερο λάθος του - «Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν»

Newsit
«Ο “Όμορφος κόσμος” μου είναι ο κόσμος», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δηλώσεις που έδωσε για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει. Ο παρουσιαστής επίσης σχολίασε την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει ... Περισσότερα To άρθρο Η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το μεγαλύτερο λάθος του - «Δεν είμαι ικανός να κρίνω κανέναν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 23/04/2024

Μελέτη στον Realfm 97,8: Δεν παίρνω προσωπικά την επίθεση σε βάρος μου

real.gr
Στην κριτική και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την ένταξη της στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής, Ελεονώρα Μελέτη στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
18:11 23/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δείτε τι σχόλια δέχεται, θα πάθετε σοκ»

tlife.gr
Στα όσα έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται μίλησε To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Αν δείτε τι σχόλια δέχεται, θα πάθετε σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 23/04/2024

Ετοιµη από καιρό στα «γαλάζια» η Ελεονώρα Μελέτη

documentonews.gr
Στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν∆ η Ελεονώρα Μελέτη (φωτογραφία)ανέφερε ότι θέλει να αγωνιστεί για τα γυναικεία… Το άρθρο Ετοιµη από καιρό στα «γαλάζια» η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:10 23/04/2024

Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: Να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα

Newsit
“Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα κορίτσι σοβαρό, που γνωρίζει, απλώς θα ήθελα να πολεμάνε για την πατρίδα” σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα. Η Βάνα Μπάρμπα τοποθετήθηκε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου για τη σφοδρή επίθεση που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με την Νέα Δημοκρατία. «Καλό ... Περισσότερα To άρθρο Βάνα Μπάρμπα για Ελεονώρα Μελέτη: Να μας εκπροσωπούν άνθρωποι που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα δύσκολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 22/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δείτε τι σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη θα πάθετε σοκ»

instyle.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή έκανε αναφορά στα απαράδεκτα σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια του Mega ξέσπασε με ανάρτηση που έκανε στο Instagram την Κυριακή και υπογράμμισε ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. «Κατανοώ 100% το […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Αν δείτε τι σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη θα πάθετε σοκ» appeared first on InStyle.
16:48 22/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα “δολοφονούσαν” την προσωπικότητα μου»

tlife.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα “δολοφονούσαν” την προσωπικότητα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Οργή της Ελεονώρας Μελέτη: Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα

eretikos.gr
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη, σε ανάρτησή της στα social media, στην οποία κάνει λόγο για «χυδαία και απροκάλυπτη βία που δέχεται», με αφορμή την υποψηφιότητά της στην ευρωβουλή. «Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες άλλους σεξιστικούς και κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:58 22/04/2024

Ελ. Μελέτη: Δέχομαι χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου - Με λένε πόρνη και φασίστρια

lykavitos.gr
Για χυδαία και απροκάλυπτη βία που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.
23:17 21/04/2024

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη – Καταγγέλλει χυδαία βία εναντίον της για την υποψηφιότητά της στην Ευρωβουλή

irafina.gr
Χυδαία επίθεση εναντίον της, μέσω διαδικτύου, καταγγέλλει η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. «Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή», τονίζει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από τη ΝΔ την […]
13:46 21/04/2024

Ελ. Μελέτη: «Με λένε πόρνη και φασίστρια με αφορμή την υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή -Βλέπω μόνο τον στόχο»

lykavitos.gr
Για χυδαία και απροκάλυπτη βία που δέχεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο η Ελεονώρα Μελέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.
12:17 21/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα δολοφονούσαν την προσωπικότητα μου»

zappit.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret των Παραπολιτικών […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Επί τρία χρόνια κάθε μέρα δολοφονούσαν την προσωπικότητα μου» appeared first on Zappit.
22:00 20/04/2024

Ελεονώρα Μελέτη: Το ατύχημα του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη και το χειρουργείο – «Του διέλυσε το γόνατο»

tlife.gr
Η Ελεονώρα Μελέτη έχει γράψει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και πριν μερικές ημέρες To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Το ατύχημα του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη και το χειρουργείο – «Του διέλυσε το γόνατο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 20/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load