#Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Γιαννακόπουλος «ντόπαρε» του παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση

filathlos.gr
Ο Γιαννακόπουλος «ντόπαρε» του παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση 24/04/2024 Σε μία προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας μετά την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο χθεσινό πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Ευρωλίγκας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού . Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μίλησε σε όλη την ομάδα και εξέφρασε την πίστη και τη στήριξή του εν όψει της συνέχειας των αγώνων με τους Ισραηλινούς. «Είστε καλύτερη ομάδα κάτι που το έχετε αποδείξει καθόλη τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Τίποτα δεν έχει χαθεί», ήταν κάποια από τα λόγια του και συνέχισε: «Είμαι δίπλα σας, όπως και ο κόσμος και σας π
18:48 24/04/2024

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Τίποτα δεν έχει χαθεί»

in.gr
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την επομένη της ήττας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
18:03 24/04/2024

Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο

onsports.gr
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, εκφράζοντας…
17:17 24/04/2024

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Γιαννακόπουλος, εξέφρασε την πίστη και τη στήριξή του στην ομάδα

Gazzetta
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (24/4) στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε την πίστη του και την στήριξή του στην ομάδα ενόψει της συνέχειας των play off.
17:02 24/04/2024

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με... καρφιά και Αταμάν (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου με... καρφιά και Αταμάν (ΦΩΤΟ) 24/04/2024 Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μσκάμπι στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Euroleague, έχοντας όμως τεράστια παράπονα για την διαιτησία. Ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για αστείες υποθέσεις, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ποστάρισμά του στο Instagram αναρωτήθηκε με νόημα: «ανήκει η πολιτική στον επαγγελματικό αθλητισμό;». Ενώ αμέσως μετά ανέβασε φωτογραφία με τον Τούρκο προπονητή, εκφράζοντας προφανώς την απόλυτη στήριξή του, μετά τη δήλωσή του ότι θα φύγει αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Final Four.
10:49 24/04/2024

Το σχόλιο του Δ. Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι και τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το σχόλιο του Δ. Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι και τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ) 15/04/2024 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ένα... αιχμηρό και ξεκάθαρο σχόλιο για την νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Για την ακρίβεια, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης έγραψε με νόημα στο Instagram: «Ό,τι και να κάνετε, όποιον και να στείλετε». Δείτε το story του εδώ:
23:46 15/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Κατακεραυνώνει» τη Μαίρη Συνατσάκη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - «Κάτω τα χέρια…» 15/04/2024 Θέμα συζήτησης έγινε ξανά η τελευταία τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα δύο φύλλα. Υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, ακόμα και από διάσημα πρόσωπα, όπως η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Τα όσα είπε στο νέο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη σχετικά με το πώς μεγαλώνουν εκείνη και ο Ίαν Στρατής την κόρη τους, σχολίασαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμ
15:46 15/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Μας πήγες από 17ους σε 2ους - Δεν θα μας πας σε έναν μήνα πρώτους;»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Μας πήγες από 17ους σε 2ους - Δεν θα μας πας σε έναν μήνα πρώτους;» 12/04/2024 Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη… Κι αφού ο Παναθηναϊκός από προτελευταίος πέρυσι έφτασε δεύτερος φέτος στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα θέλει… όλα. Το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με story στο Instagram… παρήγγειλε από τον Εργκίν Αταμάν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. «Λοιπόν, ρε Αταμάν, αμάν-αμάν, μας έχεις πάει σε έξι μήνες από 17ους δεύτερους. Σε έναν μήνα δεν θα μας πας από δεύτερους… πρώτους; Αμάν-αμάν!», είπε ο DPG, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια ένα ακόμη story αναφέροντας με πράσινα γράμματα πως «…το ποτάμι δεν
11:46 12/04/2024

Γιαννακόπουλος κατά... Νέας Δημοκρατίας για «κονδύλια», για την ανακαίνιση του ΣΕΦ και... Ουόκαπ!

fosonline.gr
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω των κοινωνικών δικτύων, καταφέρθηκε ενάντια στο κυβερνών κόμμα, για κρατικά κονδύλια που κατεύθυνονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την ανακαίνιση του, ενώ θυμήθηκε και την απόκτηση ελληνικού διαβάτηρίου από τον Τόμας Ουόκαπ.
18:46 10/04/2024

Οι επικές αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου στο Μόναχο! (vids)

sportime.gr
Τρελαμένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
14:46 06/04/2024

Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» του Σλούκα στα αποδυτήρια, τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου και η ατάκα του Αταμάν

Newsit
Το πανηγυρικό κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο “BMW Park”, μετά τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, μέσα από τα video που πόσταρε η “πράσινη” ΚΑΕ. Ο Κώστας Σλούκας δεν σταμάτησε να ουρλιάζει από τη χαρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε hi five με τους παίκτες και ο Εργκίν Αταμάν.. απλά τους ζήτησε κάτι, ενόψει ... Περισσότερα To άρθρο Παναθηναϊκός: Η «τρέλα» του Σλούκα στα αποδυτήρια, τα συγχαρητήρια του Γιαννακόπουλου και η ατάκα του Αταμάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 06/04/2024

Παναθηναϊκός AKTOR: Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο σπουδαίο ματς!

onsports.gr
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι στο πλευρό της…
19:17 05/04/2024

Στο Μόναχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ματς με την Μπάγερν

filathlos.gr
Στο Μόναχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ματς με την Μπάγερν 05/04/2024 Ο  Παναθηναϊκός  αντιμετωπίζει απόψε την Μπάγερν σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα... τελικού για την δεύτερη θέση της Euroleague. Οι «πράσινοι» με νιίκη «σφραγίζουν» το καλύτερο δυνατό μονοπάτι για το Final Four, ενώ αν ηττηθούν από την ομάδα του Πάμπλο Λάσο πάνε ολοταχώς για πλέι οφ στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τηρώντας τις φετινές παραδόσεις, ταξίδευσε για τη γερμανική πόλη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του. Άλλωστε, το Μόναχο είναι ήδη... πράσινο με περισσότερους από 3.500 οπαδούς τ
18:46 05/04/2024

Κέντρικ Ναν: Αυτό είναι το νέο του συμβόλαιο. Υπογράφει με ανοιχτή ρήτρα για NBA. Πόσα λεφτά του δίνει ο Παναθηναικός

koolnews.gr
7 εκατομμύρια για 2 χρόνια υπογράφει τις επόμενες ημέρες ο Κέντρικ Ναν και με ανοιχτό ενδεχόμενο αποχώρησης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού για το NBA. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χρυσώνει τον Ναν για να μείνει στον Παναθηναικό για τα επόμενα 2 χρόνια. .Ή θα φύγει φέτος χωρίς ρήτρα, ή θα μείνει 2 χρόνια με Buy out […] The post Κέντρικ Ναν: Αυτό είναι το νέο του συμβόλαιο. Υπογράφει με ανοιχτή ρήτρα για NBA. Πόσα λεφτά του δίνει ο Παναθηναικός appeared first on Koolnews.gr.
17:58 30/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος - Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος - Το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες 30/03/2024 Στιγμές μετά από το φινάλε του αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια και τη νίκη στο "μηδέν" χάρη στο buzzer beater του Κέντρικ Ναν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να συγχαρεί τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη στη "Virtus Segafredo Arena". Κι αφού τους έδωσε συγχαρητήρια, είπε: "Ακόμη δύο". Με την έννοια πως οι πράσινοι πρέπει να πάρουν ακόμη δύο νίκες για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της regular season και να μπουν πανίσχυροι στη διαδικασία των playoffs της EuroLeague.
09:46 30/03/2024

Σπόντα Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό με Σλούκα – «Ευχαριστώ που τον άφησε ελεύθερο»

sportime.gr
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε με τον Κώστα Σλούκα «ευχαριστώντας» τον Ολυμπιακό! Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.
00:46 30/03/2024

Στην Μπολόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Στην Μπολόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ΦΩΤΟ) 29/03/2024 Η κρισιμότητα του αγώνα οδηγεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη Μπολόνια. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να παραβρεθεί απόψε στη «Segafredo Arena» για τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τη Βίρτους σε ένα παιχνίδι που διακυβεύεται σε μεγάλο βαθμό το αβαντάζ έδρας και η επερχόμενη διασταύρωση στα πλέι οφ. Αυτή είναι η 4η φετινή εκτός έδρας παρουσία του, μετά το Μονακό, το Μιλάνο και το ΣΕΦ, με όλες τις εκτός Ελλάδος «αποστολές» να έχουν συνοδευτεί από νίκες. Είναι φανερό πάντως από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν άπαντες το σημερινό παιχνίδι, από την κορυφή της πυραμίδας έως την ομάδα και τον κόσ
18:46 29/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αναπαράσταση του τελικού της Euroleague με... buzzer beater Σλούκα!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αναπαράσταση του τελικού της Euroleague με... buzzer beater Σλούκα! 25/03/2024 Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλυσε την τελευταία επίθεση του τελικού της φετινής Euroleague, όπου προέβλεψε νίκη των «πρασίνων» με τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή. Συγκεκριμένα έκανε αναπαράσταση, από το πώς θα βγει ο αρχηγός της ομάδας από το σκριν του Χουάντσο, μέχρι και τη στιγμή που θα πάρει την μπάλα και θα «εκτελέσει». Το σουτ που επιχείρησε και ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος βρήκε στόχο και τον ίδιο να λέει: «Καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης»
17:46 25/03/2024

Γιαννακόπουλος: Αποθέωσε Σλούκα, Αταμάν και ζήτησε «3/3 αυστηρά»

lamianow.gr
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, η οποία ήρθε με ανατροπή από το -16. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού «ανέβασε» δύο φωτογραφίες του Κώστα Σλούκα ο οποίος έκανε και τη μεγάλη διαφορά στο ματς με τους «μπλαουγκράνα», στη συνέχεια «πόσταρε» τον Εργκίν Αταμάν, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όπως το είπες. Step by step. Αργά και ωραία... Αμάν αμάν». Όπως είναι γνωστό, πλέον, ο Παναθηναϊκός με 3/3 στις εναπομείνασες αγωνιστικές κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (εκτός), Μπάγερν Μονάχου (εκτός) και Άλμπα Βερολίνου (εντός) θα τερματίσει στην 2η θέση της κατάταξης στην regular season και εκείνος ζήτησε «3/3 αυστηρά». ΠΗΓΗ: www.
12:37 23/03/2024

Το νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Το νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ) 23/03/2024 Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram "5/5 αυστηρά". Έκτοτε ο Παναθηναϊκός πήρε «διπλό» στη Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και γύρισε από -16 για να λυγίσει την Μπαρτσελόνα με 89-81 στο... κάστρο του ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, έμεινε πάντως πιστός στο προηγούμενο μήνυμά του και αυτή τη φορά έγραψε "3/3 αυστηρά". Τι σημαίνει αυτό; Πώς προσδοκά από την ομάδα του να κλείσει με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια την κανονική περίοδο της Euroleague.
01:46 23/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load