#Podcast

H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της

Newsit
Για τα επαγγελματικά της σχέδια, τη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και για το τι λέει ο γιος της για τα podcast της, μίλησε η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε αρχικά στη συνέντευξη που της έδωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής, όπου αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη ... Περισσότερα To άρθρο H Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τι λέει ο γιος της όταν ακούει τα podcast της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

instyle.gr
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της εκπομπή στο Youtube, αλλά και τα podcast που κάνει. Επίσης αναφέρθηκε στον γιο της και αποκάλυψε ποια συμβουλή του έδωσε για τις γυναίκες. “Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε παρουσιάστρια, οπότε λέω ότι κάνω συζητήσεις. Το κάνω αυθόρμητα χωρίς να […] The post Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο appeared first on InStyle.
23:49 24/04/2024

Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια του γιου της για τις podcast εκπομπές της

tlife.gr
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τα podcast που παρουσιάζει To άρθρο Μαρία Σολωμού: Τα σχόλια του γιου της για τις podcast εκπομπές της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 24/04/2024

Bruce Dickinson: «Το heavy metal είναι σαν το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό»

Gazzetta
Δείτε τις δηλώσεις του Bruce Dickinson σε βραζιλιάνικο podcast περί heavy metal και ποδοσφαίρου, για τα οποία τόνισε ότι αποτελούν κομμάτι της κοινωνίας και μιας ολόκληρης κουλτούρας.
19:02 24/04/2024

O Kanye West θέλει τρίο με την Bianca Censori και τη Michelle Obama

instyle.gr
Ο Kanye West αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι θα έκανε σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama. Ο ράπερ ρωτήθηκε σε podcast με ποια θα ήθελε να κάνει ένα “τρίο” μαζί με τη σύζυγό του, Bianca Censori. “Michelle Obama”, απάντησε ο Kanye West αφού το σκέφτηκε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια […] The post O Kanye West θέλει τρίο με την Bianca Censori και τη Michelle Obama appeared first on InStyle.
15:49 24/04/2024

Σπιλέφσκι: «Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη!»

Gazzetta
Καλεσμένος στο RB Sport Podcast βρέθηκε ο προπονητής του Άρη Λεμεσού, Αλεξέι Σπιλέφσκι, σχολιάζοντας τη... συχνότητα με την οποία δέχεται κόκκινες κάρτες!
15:02 24/04/2024

Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει»

tlife.gr
Κατηγορηματική εμφανίστηκε να είναι η Μαρία Σολωμού στο τελευταίο της podcast για ένα από τα θέματα To άρθρο Μαρία Σολωμού: «Το θεωρώ φθηνό να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω δει, έχω χαιρετήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Γιατί μετανοούν οι εγκληματίες πριν πεθάνουν – Γιατρός αποκαλύπτει τι όνειρα βλέπουν οι ετοιμοθάνατοι

Newsbeast.gr
Η λαϊκή κουλτούρα αναφέρει ότι ένας εγκληματίας συνήθως μετανοεί λίγο πριν πεθάνει, γιατί επικρατεί η πεποίθηση πως οι ετοιμοθάνατοι βλέπουν τη ζωή να περνάει από μπροστά τους με τη μορφή ονείρου. Ο γιατρός Κρίστοφερ Κερ από τη Νέα Υόρκη ανέλυσε το παραπάνω σκεπτικό με βάση στοιχεία που συγκέντρωσε σε μελέτη ετών και από την πείρα που αποκόμισε, προσέχοντας ασθενείς του πριν αποβιώσουν. Μιλώντας στο podcast «Next Level Soul» ανέφερε πως οι ετοιμοθάνατοι ονειρεύονται τη ζωή τους για να συνδεθούν με το παρελθόν και να βρουν γαλήνη, είτε ενθυμούμενοι ευχάριστες στιγμές, είτε μετανιώνοντας για δυσάρεστες καταστάσεις. Οι εγκληματίες ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και συνήθως μετανοούν, γιατί δε
02:03 24/04/2024

«Το αγόρι μου είναι θρήσκος και τη Μεγάλη Εβδομάδα έχω σοβαρό πρόβλημα ... »

e-daily.gr
Ακου το νέο επεισόδιο από το podcast της Αναστασίας Παύλου και της Δάφνης Τσάρτσαρου
01:14 24/04/2024

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει

Newside.gr
Σε σκληρή επίθεση προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Γιώργου Αυτιά μέσα από το podcast του. Πιο συγκεκριμένα, «Σκεφτείτε πόσα χιλιόμετρα γλείψιμο έχει κάνει η γλώσσα του Αυτιά για να γίνει ευρωβουλευτής, θέλω να τον συμπονέσουμε. Σηκωνόταν χαράματα για να στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν προχώρησε καθόλου σαν άνθρωπος, άφησε πίσω την καριέρα του, έμεινε σε [...] Το άρθρο Λάκης Λαζόπουλος: Οι Έλληνες δεν κάνουν οικογένεια γιατί είναι άφραγκοι, ο μισθός που παίρνουν δεν φτάνει εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:02 22/04/2024

Tori Spelling: Αποκαλύπτει πώς χρησιμοποίησε φάρμακα για να χάσει βάρος μετά την εγκυμοσύνη

instyle.gr
Η Tori Spelling αποκάλυψε ότι στράφηκε σε φάρμακα για διαβήτη τύπου 2, όπως το Ozempic και το Mounjaro για να χάσει κιλά. “Δοκίμασα το Ozempic και δεν δούλεψε για μένα”, μοιράστηκε στο podcast της. ‘Έτσι, ξεκίνησα το Mounjaro, το οποίο με βοήθησε και έχασα βάρος.” Καθώς πολλοί celebrities μιλούν τώρα ανοιχτά για τη χρήση φαρμάκων […] The post Tori Spelling: Αποκαλύπτει πώς χρησιμοποίησε φάρμακα για να χάσει βάρος μετά την εγκυμοσύνη appeared first on InStyle.
22:46 20/04/2024

Κλέλια Ρένεση: «Δεν ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιζε φρουτάκια ο Κωνσταντίνος Πολυχρονοπούλος»

govastileto.gr
Σε podcast της Lifo μίλησε η Κλέλια Ρένεση, η οποία στήριξε ανοιχτά τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» που ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. «Δε μετανιώνω καθόλου που στήριξα τον “Άλλο άνθρωπο”. Έχω να σας πω ότι μόνο εγώ υπήρξα παρούσα σε δράσεις. ‘Έχουν μοιραστεί χιλιάδες μερίδες φαγητού. Ο Κώστας […]
12:00 18/04/2024

Αλέξης Γεωργούλης για Ελένη Χρονοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με την καταγγελία της»

govastileto.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντήθηκαν για το podcast του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Πρώτη Λέξη». Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την καταγγελία από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου και το σάλο που ξέσπασε. Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ. Δεν νομίζω ότι […]
16:00 17/04/2024

«Το 2020 ο Ερντογάν φοβήθηκε πως θα απαντήσουμε ολιστικά – Η εντολή ήταν ξεκάθαρη: Δεν θα περάσει κανείς τα σύνορα»

Newsbeast.gr
Βρισκόμαστε στο 2020. Τη νύχτα της 27ης προς 28η Μαρτίου. Τουρκικά στρατεύματα δέχονται επίθεση στο Ιγκλίπ, με 34 τούρκους στρατιώτες να σκοτώνονται ύστερα από ενέδρα. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί άλλους μετανάστες στο έδαφός του και η Τουρκία αποφασίζει να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό. Γύρω στα 800 χιλιόμετρα πιο μακριά, στο φυλάκιο των Καστανιών, βρίσκονται περίπου 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Το σχέδιο της Τουρκίας ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Τι πραγματικά έγινε στον Έβρο εκείνες τις κρίσιμες ώρες; Καλεσμένος στο podcast του Newsbeast είναι ο Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο στρατηγός εν αποστρατεία, πρώην αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υφυπουργός Εθνικής
16:00 17/04/2024

Εριέττα Κούρκουλου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε – «Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»

tlife.gr
Πιο εξομολογητική από ποτέ ήταν η Εριέττα Κούρκουλου στο νέο της podcast με τίτλο Kind Talks, To άρθρο Εριέττα Κούρκουλου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε – «Ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 17/04/2024

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα της συγχωρούσα το “κέρατο” αν…»

tlife.gr
Τον Σπύρο Μαρτίκα υποδέχτηκε στο podcast του ο Γιώργος Ταλάντσεβ και μίλησαν για όλους και για To άρθρο Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα της συγχωρούσα το “κέρατο” αν…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 14/04/2024

Σιώπης: «Δεν ξέρω πότε και αν χωνέψω τον αποκλεισμό από την Γεωργία»

aek1924.gr
Ο Μανώλης Σιώπης σε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» με τρομερές ατάκες, πολλές ιστορίες και απίθανες αποκαλύψεις. Ο Μανώλης Σιώπης ήταν ανέκαθεν ένας ποδοσφαιριστής που δεν μασούσε τα λόγια του. Λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει και είναι. Ο Έλληνας χαφ της Κάρντιφ παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη […] The post Σιώπης: «Δεν ξέρω πότε και αν χωνέψω τον αποκλεισμό από την Γεωργία» appeared first on AEK1924.gr.
14:37 13/04/2024

Σιώπης: «Θέλω ο Άρης το Κύπελλο, πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αν…»

thessports.gr
Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, η πρώην ομάδα του, ο Άρης, εξέφρασε ο Μανώλης Σιώπης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα αν επικρατήσει του Ολυμπιακού. Παράλληλα μίλησε και για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τα τελικά του Euro. Αναλυτικά τα όσα είπε στο podcast «Κουβέντα στο Πι και […]
13:53 13/04/2024

Tori Spelling: Χωριστά κρεβάτια με τον σύζυγό της 3 χρόνια πριν από το διαζύγιο

instyle.gr
Η Tori Spelling ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με το γιατί εκείνη και ο πρώην σύζυγός της Dean McDermott σταμάτησαν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι. Μετά τα πρωτοσέλιδα για το πώς γουρούνια και άλλα ζώα στο κρεβάτι τους είχαν οδηγήσει το ζευγάρι σε διάσταση, η 50χρονη ηθοποιός εξήγησε τι πραγματικά συνέβη, μιλώντας στο podcast της misSPELLING. […] The post Tori Spelling: Χωριστά κρεβάτια με τον σύζυγό της 3 χρόνια πριν από το διαζύγιο appeared first on InStyle.
09:46 09/04/2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια»

tlife.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο podcast της Lifo και μίλησε για To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θα της πω ένα μπράβο, καλά έκανε και απενεργοποίησε τα σχόλια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 09/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load