#The 2night Show

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

tlife.gr
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
04:09 25/04/2024

Ηλίας Βρεττός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Με πήραν και ταρακουνήθηκα

Newsit
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το «Πιο Μεγάλο Παζάρι», αλλά και την προσωπική του ζωή. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ηλίας Βρεττός είπε αρχικά: «Έχω μια χαζή διακριτικότητα να μη θέλω να ενοχλήσω τον άλλον. Έπρεπε να σε είχα ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Βρεττός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Με πήραν και ταρακουνήθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
04:01 25/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

paraskhnio.gr
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου. H δημοσιογράφος αποκάλυψε πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της και το επαγγελματικό της στάτους μετά από τη συμμετοχή της στο «Survivor». Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:29 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη νέα της σχέση, τον γάμο και την απιστία

instyle.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της σχέση και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτή αλλά και για τον γάμο. «Είμαι πολύ καλά […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση για τη νέα της σχέση, τον γάμο και την απιστία appeared first on InStyle.
09:48 24/04/2024

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Χάρη Βεραμόν

zappit.gr
Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2Night Show τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη […] The post The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Νεκταρία Γιαννουδάκη και τον Χάρη Βεραμόν appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η βεντέτα της οικογένειάς μας έληξε σύντομα, ήταν αντίποινα»

zappit.gr
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη φιλοξενήθηκε στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη βεντέτα που […] The post Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Η βεντέτα της οικογένειάς μας έληξε σύντομα, ήταν αντίποινα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα»

zappit.gr
Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σε αμηχανία με τις ερωτήσεις για τον νέο της σύντροφο: «Δεν του αρέσει η αναγνωρισιμότητα» appeared first on Zappit.
05:12 24/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση

Newsit
Το Survivor, η αναγνωρισιμότητα, τα λάθη και ο νέος της σύντροφος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (23.04.2024) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση», ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σημειώντας ότι «πλέον μεγαλώνοντας έχω μάθει και θέλω ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» με τη νέα μου σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
04:01 24/04/2024

Χάρης Βεραμόν: Η εξαφάνιση της μικρής Αννούλας και άλλες μυστηριώδεις ιστορίες

Newsit
«Οι Μυστηριώδεις Εξαφανίσεις της Ελλάδας» είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν και για το οποίο μίλησε, το βράδυ της Δευτέρας (22.04.2024) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show. «Περίπου στην εικοσαετία παραγράφεται το έγκλημα. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ψάχνει αλλά αν δεν υπάρχουν στοιχεία ή ισχυρές ενδείξεις ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Βεραμόν: Η εξαφάνιση της μικρής Αννούλας και άλλες μυστηριώδεις ιστορίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 23/04/2024

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Η πάντα λαμπερή Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Απόψε, Τρίτη 23 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι άλλαξε στη ζωή της από το 2017, που μπήκε στο «Survivor»; Έχει βάλει τελεία στο αθλητικό ... Περισσότερα To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Χρήστος Άρχος απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 23/04/2024

Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Newsit
Η αγαπημένη ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 μιλάει ... Περισσότερα To άρθρο Χάρης Βεραμόν και Νεκταρία Γιαννουδάκη οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 22/04/2024

Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση»

zappit.gr
Την Βιβή Αναστασιάδου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης. […] The post Βιβή Αναστασιάδου: «Γι’ αυτό δεν πήρα την απόφαση να έρθω στην Αθήνα να κάνω τηλεόραση» appeared first on Zappit.
03:00 18/04/2024

Νόνη Δούνια: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου…Πίστευα ότι θα ήταν μαζί μου»

govastileto.gr
Η Νόνη Δούνια το βράδυ της Τρίτης 16/4 ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους καθώς και για το ξεκαθάρισμα που έκανε στη ζωή της, όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις τελευταίες εκλογές. «Έχω πολλά ελαττώματα. […]
10:00 17/04/2024

Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές

tlife.gr
Τη Νόνη Δούνια υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 16/4. To άρθρο Νόνη Δούνια: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/04/2024

The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

zappit.gr
Απόψε, Τρίτη 16 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του The 2Night Show τη Νόνη Δούνια. Μια γυναίκα […] The post The 2Night Show: Νόνη Δούνια και Σάκης Καρπάς μιλούν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου appeared first on Zappit.
19:00 16/04/2024

Ηλίας Αλεξίου – The Chase: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει από τηλεπαιχνίδια

govastileto.gr
Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του The Chase, Ηλίας Αλεξίου, ο οποίος περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία του από τα τηλεπαιχνίδια αλλά και το πώς βρέθηκε στην καρέκλα του Chaser στο δημοφιλές πρόγραμμα του MEGA. «Θυμάμαι ό,τι τύχει και διαβάσω. Έχω IQ 164 στην κλίμακα Κατέλ, δεν είναι όλες οι κλίμακες […]
15:00 16/04/2024

Στις κακές κριτικές να απαντάς όπως η Αναστασία: «Μην πέσεις στην παγίδα και να ασχοληθείς»!

queen.gr
«Κάτι που με έχει πληγώσει πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι στην αρχή έπεσα κατευθείαν στα βαθιά νερά», ανέφερε η Αναστασία μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show.Περισσότερα...
10:17 16/04/2024

Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»

tlife.gr
Την Αναστασία υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας 15/4. Η To άρθρο Αναστασία: Η αποκάλυψη για το γεγονός που την έχει πληγώσει στον χώρο της μουσικής – «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:09 16/04/2024

Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;»

zappit.gr
Την Αναστασία υποδέχθηκε απόψε (15/4) στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει […] The post Αναστασία: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την αιφνιδίασε με την ερώτηση για τον γάμο – «Θα φάμε κουφέτα;» appeared first on Zappit.
02:00 16/04/2024

Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο chaser Ηλίας Αλεξίου και η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία είναι οι αποψινοί καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Απόψε, Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τον Ηλία Αλεξίου, τον «Αδέκαστο επιθεωρητή» από το «The Chase», που ο δείκτης νοημοσύνης του αγγίζει το 164. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Αλεξίου και Αναστασία απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 15/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load