#Michele Morrone

Michele Morrone: Σκανδάλισε με τα προκλητικά έργα Τέχνης του – Απαντά με καυτό στιγμιότυπο

instyle.gr
O Michele Morrone προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν μοιράστηκε με τους ακολούθους του φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινοτητάς του. Ήταν συγκεκριμένα ένα έργο που είχε ζωγραφισει που προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του, το οποίο αναπαριστούσε μια γυμνή γυναίκα, η οποία είχε τσιγάρα αναμμένα σε διάφορα μέρη του κορμιού της, όπως και μέσα στα γεννητικά της όργανα. […] The post Michele Morrone: Σκανδάλισε με τα προκλητικά έργα Τέχνης του – Απαντά με καυτό στιγμιότυπο appeared first on InStyle.
16:48 24/04/2024

Michele Morrone: Το μήνυμα αιώνιας αγάπης στην πρώην σύζυγό του

instyle.gr
Ο Michele Morrone τίμησε τα πρώτα γενέθλια της πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του, Rouba Saadeh. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και η σχεδιάστρια μόδας μαζι με τους δύο γιους τους, έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Λίβανο. Υπήρχαν φήμες για απιστίες από την πλευρά του Morrone, ωστόσο το ζευγάρι διατήρησε […] The post Michele Morrone: Το μήνυμα αιώνιας αγάπης στην πρώην σύζυγό του appeared first on InStyle.
09:46 18/04/2024

Michele Morrone: Κινηματογραφική συνεργασία-φωτιά με την Blake Lively – Οι πρώτες φωτογραφίες

instyle.gr
Ο Michele Morrone ντυμένος γαμπρός περιμένει τη νύφη Blake Lively. Πραγματικός εφιάλτης για τον Ryan Reynolds. Ευτυχώς για τον ίδιο η λατρεμένη του σύζυγος απλώς συμπρωταγωνιστεί στην ταινία με τον Ιταλό καρδιοκατακτητή και παγκόσμιο σύμβολο του σεξ μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική τριλογία του Netflix, 365 Mέρες”. Η Blake Lively και η Anna Kendrick […] The post Michele Morrone: Κινηματογραφική συνεργασία-φωτιά με την Blake Lively – Οι πρώτες φωτογραφίες appeared first on InStyle.
11:46 06/04/2024

Michele Morrone: Οι σέξι πόζες με την ημίγυμνη σύντροφό του προκάλεσαν αντιδράσεις – “Παράτα την”

instyle.gr
Ο Michele Morrone είναι τρελά ερωτευμένος με τη Moara Sorio. Δεν σταματα στιγμή να το εκφράζει ή να το διατυμπανίζει. Μάλιστα, υπήρξαν και φήμες για κρυφό γάμο. Η ίδια στηρίζει τον Ιταλό σταρ και μένει σταθερά στο πλευρό του, χωρίς τυμπανοκρουσίες ή πομπώδεις δηλώσεις. Το ζευγάρι έχει δεχθεί κριτική για τα 12χρόνια ηλικιακής διαφοράς, καθώς […] The post Michele Morrone: Οι σέξι πόζες με την ημίγυμνη σύντροφό του προκάλεσαν αντιδράσεις – “Παράτα την” appeared first on InStyle.
18:46 01/02/2024

Στο MadWalk 2023 την παράσταση τελικά «έκλεψε» η Δέσποινα Βανδή κι όχι ο Michele Morrone

queen.gr
Στην προβολή του MadWalk 2023 μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν να δουν τον Ιταλό ηθοποιό Michele Morrone, όμως η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που αποθεώθηκε για την εμφάνισή της με την Celia Kritharioti.Περισσότερα...
08:09 17/12/2023

Michele Morrone: Η ενόχλησή του όταν είδε τις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο κατά την αποχώρηση του από την Ελλάδα

govastileto.gr
Στην Ελλάδα βρέθηκε ο ιταλικής καταγωγής, ηθοποιός και τραγουδιστής, Michele Morrone, ο οποίος εμφανίστηκε στο closing act του MadWalk 2023 σε μία ξεχωριστή performance που προκάλεσε αίσθηση. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν πλάνα από την αναχώρηση του Michele Morrone από την Ελλάδα. O Ιταλός σούπερ σταρ, που μετρά εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο, ανέβηκε […]
14:00 23/11/2023

Η συγκλονιστική ερμηνεία της Κατερίνας Λιόλιου στο Madwalk 2023

govastileto.gr
Το MadWalk 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία του βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone και παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για ένα μοναδικό show όπου συγκεντρώνονται ταλαντούχοι Έλληνες designers με διάσημους τραγουδιστές και οι τυχεροί θεατές απολαμβάνουν μια αληθινή γιορτή μόδας και μουσικής. Ένα από τα […]
15:00 21/11/2023

Michele Morrone: Εκρηκτική εμφάνιση στο Madwalk

instyle.gr
O Michele Morrone απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο γιατί κατέχει τον τίτλο του συμβόλου του σεξ. Ο Ιταλός σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Madwalk και τραγούδησε τις τελευταίες επιτυχίες του. Επέδειξε το γραμμωμένο κορμί του με το λευκό φανελάκι που φορούσε και το στενό τζιν. Οι θαυμάστριές του έλιωσαν παρακολουθώντας τον να κατακτά τη […] The post Michele Morrone: Εκρηκτική εμφάνιση στο Madwalk appeared first on InStyle.
09:46 21/11/2023

Madwalk 2023: Όλοι οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο λαμπερό event μόδας και μουσικής

govastileto.gr
Το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου το γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο γέμισε με πλήθος Ελλήνων celebrities με αφορμή το Madwalk 2023. Το MadWalk 2023, o μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, ήρθε για 13η συνεχόμενη χρονιά, στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone και παρουσιάστρια τη […]
09:00 21/11/2023

Michele Morrone: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα του για το Madwalk

instyle.gr
Στην Ελλάδα είναι ο Michele Morrone, ο οποίος ήδη έκανε και την πρώτη του πρόβα για το Madwalk. Ο Ιταλός σταρ, που φέρει τον τίτλο του συμβόλου του σεξ μετάτον ρόλο στην ερωτική τριλογία του Netflix, 365 dni, πόζαρε με το δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company. Το βράδυ της Δευτέρας θα κάνει […] The post Michele Morrone: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρόβα του για το Madwalk appeared first on InStyle.
15:46 20/11/2023

Michele Morrone: Φρενίτιδα για την επίσκεψή του στην Αθήνα – Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Double”

instyle.gr
O Michele Morrone προκαλεί φρενίτιδα στις θαυμάστριές του που τον περιμένουν στην Αθήνα. Ο εκρηκτικός Ιταλός σταρ έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ από την ερωτική τριλογία του Netflix, “365 ημέρες“. Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου θα είναι στην Αθήνα και στο Mad Walk με τις θαυμάστριές του να παραληρούν. Παράλληλα, πριν από την πρώτη του επίσκεψη στην […] The post Michele Morrone: Φρενίτιδα για την επίσκεψή του στην Αθήνα – Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Double” appeared first on InStyle.
17:46 17/11/2023

Μορόνε: Η ατάκα της Μενεγάκη για τον ηθοποιό από την ταινία 365 μέρες

NewsBomb
Ο Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone), ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός της ταινίας 365 μέρες, έρχεται στην Ελλάδα και θα εμφανιστεί…Περισσότερα...
16:00 07/11/2023

Michele Morrone: Έρχεται στην Αθήνα για το Mad Walk – Το μήνυμα στις θαυμάστριές του

instyle.gr
Ο Michele Morrone είναι ο super guest star του Mad Walk φέτος και ο ίδιος μοιάζει να ανυπομονεί για τη μεγάλη βραδιά. Η ανακοίνωση της εμφάνισής του έβαλε φωτιά στις θαυμάστριές του στην Ελλάδα. Αυτή, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους. Ο Michele έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον […] The post Michele Morrone: Έρχεται στην Αθήνα για το Mad Walk – Το μήνυμα στις θαυμάστριές του appeared first on InStyle.
13:46 05/11/2023

Simone Susinna – Anitta: Απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο

govastileto.gr
Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο γοητευτικός σταρ των ερωτικών ταινιών «365 Days», Simone Susinna. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 29χρονος Ιταλός ηθοποιός επισκέπτεται το νησί των ανέμων. O Simone Susinna έγινε γνωστός στο πλευρό του συμπατριώτη του και απόλυτου sex symbol, Michele Morrone. Ωστόσο, ο Simone Susinna δεν ήταν μόνος […]
18:00 23/08/2023

Michele Morrone: Tα βίντεο με τους γιους του λιώνουν καρδιές – Το σχόλιο της συντρόφου του προκάλεσε αντιδράσεις

instyle.gr
Ο Michele Morrone απολαμβάνει χρόνο με τους γιους του και δείχνει πόσο αφοσιωμένος πατέρας είναι. Ο Ιταλός σταρ που αναδείχθηκε σε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ από την ερωτική τριλογία του Netflix “365 dni” – και ήδη περιμένουμε την τέταρτη ταινία- έχει δύο γιους, τον Marco και τον Brado, με την πρώην σύζυγό του, τη Λιβανέζα […] The post Michele Morrone: Tα βίντεο με τους γιους του λιώνουν καρδιές – Το σχόλιο της συντρόφου του προκάλεσε αντιδράσεις appeared first on InStyle.
20:46 14/08/2023

Michele Morrone: Στο κρεβάτι με τη σύντροφό του – “Ξανά στην αγκαλιά μου”

instyle.gr
Ο Michele Morrone έμεινε αρκετό καιρό μακριά από τη σύντροφό του και φρόντισε να δείξει τόσο στην ίδια όσο και στους ακολούθους του πόσο του έλειψε. Ο Mr 365 ημέρες , όπως τον αποκαλούν λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ερωτική τριλογία του Netflix, “365 Ημέρες” που τον καθιέρωσε ως παγκόσμιο σύμβολο του σεξ, ανέβασε […] The post Michele Morrone: Στο κρεβάτι με τη σύντροφό του – “Ξανά στην αγκαλιά μου” appeared first on InStyle.
09:46 28/06/2023

Michele Morrone: Το συγκινητικό μήνυμα για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

instyle.gr
Ο Michele Morrone έχασε τον πατέρα του πριν από είκοσι χρόνια, αλλά ο πόνος της απώλειας φαίνεται πως είναι ακόμη ζωντανός και έντονος. Ο Ιταλός σταρ, που έγινε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ μετά την τριλογία ερωτικών ταινιών “365 μέρες”, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media για την επέτειο θανάτου του πατέρα του. Ανέβασε σειρά […] The post Michele Morrone: Το συγκινητικό μήνυμα για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του appeared first on InStyle.
14:40 19/04/2023

Michele Morrone: Παντρεύτηκε την 20χρονη αγαπημένη του; Η φωτογραφία που άναψε φωτιές

instyle.gr
Ο Michele Morrone είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί μιλά για τον έρωτά του με τη Μoara Sorio. Kι ενώ, απ’ όσα είναι γνωστά, η σχέση τους μετρά μόλις λίγους μήνες, ο Ιταλός σταρ που έγινε πασίγνωστος και καθιερώθηκε ως σύμβολο του σεξ από την τριλογία ερωτικών ταινιών του […] The post Michele Morrone: Παντρεύτηκε την 20χρονη αγαπημένη του; Η φωτογραφία που άναψε φωτιές appeared first on InStyle.
21:48 06/04/2023

Michele Morrone: Συγκινεί η προσφορά του στα παιδιά της σεισμόπληκτης Τουρκίας

instyle.gr
Ο Michele Morrone έχει στενούς δεσμούς με την Τουρκία και φυσικά η καταστροφή που προκάλεσε ο φονικός σεισμός τον περασμένο μήνα δεν τον άφησε ασυγκίνητο. Ο Ιταλός σταρ, που έχει δει την καριέρα του να απογειώνεται μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ερωτική τριλογία του Netflix, “365 dni”, θέλησε να δείξει εμπράκτως τη στήριξή του […] The post Michele Morrone: Συγκινεί η προσφορά του στα παιδιά της σεισμόπληκτης Τουρκίας appeared first on InStyle.
12:50 19/03/2023

Michele Morrone: Eρωτευμένος ο Mr 365 Ημέρες – Παθιασμένα φιλιά στο Παρίσι

instyle.gr
Ο Michele Morrone είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Τους τελευταίους μήνες έχει μπει στη ζωή του η Moara Sorio και το ζευγάρι είναι αχώριστο. Η νέα σύντροφος του Morrone είναι 20 ετών και κατάγεται από τη Ζυρίχη. Γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο, ενώ φέρεται η σχέση τους να ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο, οπότε εθεάθησαν μαζί στις […] The post Michele Morrone: Eρωτευμένος ο Mr 365 Ημέρες – Παθιασμένα φιλιά στο Παρίσι appeared first on InStyle.
20:06 05/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load