#Χαλκιδική

Το ελληνικό brand που βρίσκεται σε 220 ξενοδοχεία σε τρεις χώρες

ProtoThema.gr
Η εταιρεία, έχει παρουσία σε δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Κρήτη, Σαντορίνη, Κως, Κέρκυρα, Χαλκιδική κ.λπ.) και συνεργασίες με ορισμένα από τα πιο μεγάλα ελληνικά και διεθνή ξενοδοχειακά ονόματα
10:00 24/04/2024

Χαλκιδική: Η στιγμή της επίθεσης με φτυάρι σε δημοτικό υπάλληλο

e-daily.gr
Ένας δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από καταστηματάρχες στα Νέα Μουδανιά
00:15 24/04/2024

ΠΑΕ Ηρακλής: «Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο»

aek1924.gr
Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία συγχαίρει την διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι με τον Αιολικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: H ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εκφράζει την ικανοποίησή της και αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τετράδα του χθεσινού αγώνα μας με τον Αιολικό, αποτελούμενη από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δανδανόπουλο (Ξάνθης), Μαλανδρή (Χαλκιδικής) […] The post ΠΑΕ Ηρακλής: «Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 23/04/2024

Συγχαρητήρια του Ηρακλή για τη διαιτησία!

thessports.gr
Η διοίκηση του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία συγχαίρει την διαιτητική ομάδα στο παιχνίδι με τον Αιολικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: H ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής εκφράζει την ικανοποίησή της και αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τετράδα του χθεσινού αγώνα μας με τον Αιολικό, αποτελούμενη από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δανδανόπουλο (Ξάνθης), Μαλανδρή (Χαλκιδικής) […]
22:55 23/04/2024

Βίντεο από τον ξυλοδαρμό δημοτικού υπαλλήλου με φτυάρι – «Κόντεψαν να με πνίξουν»

irafina.gr
Στο φως έρχονται ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το ασύλληπτο περιστατικό στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, με πολίτες να χτυπούν με χέρια και φτυάρια δημοτικό υπάλληλο! Σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός και οι σοκαριστικές στιγμές. Όπως λέει ο υπάλληλος του δήμου Προποντίδας, Μιχάλης Ουζούνης, δέχθηκε επίθεση την ώρα που έλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή. «Μόλις […]
11:46 23/04/2024

Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σε δημοτικό υπάλληλο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής με φτυάρι

Newsit
Το βίντεο αποτυπώνει τον εφιάλτη που έζησε ο δημοτικός υπάλληλος όταν δέχτηκε επίθεση με φτυάρι στη Χαλκιδική, από άτομα που τον περικύκλωσαν… Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα Νέα Μουδανιά στη Χαλκιδική, όταν δέχτηκε επίθεση. Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου λίγο μετά τις 23:00. Στην περιοχή ήταν σε ... Περισσότερα To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης σε δημοτικό υπάλληλο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής με φτυάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 23/04/2024

Επίθεση σε υδραυλικό Δήμου της Χαλκιδικής - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο ενώ έλεγχε τα φρεάτια

Newsit
Υδραυλικός και υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική δέχτηκε επίθεση όταν πήγε να ελέγξει τα αντιπλημμυρικά έργα κατά τη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Μιλώντας στο newsit.gr, ο υδραυλικός του Δήμου της Χαλκιδικής συγκλονίζει για τα όσα πέρασε.  Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20/04 λίγο μετά τις ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση σε υδραυλικό Δήμου της Χαλκιδικής - Τον έστειλαν στο νοσοκομείο ενώ έλεγχε τα φρεάτια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 22/04/2024

Τρόμος για δημοτικό υπάλληλο στην Χαλκιδική: Δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από δύο άτομα

el.gr
Υπάλληλος του δήμου Προποντίδας κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από τουλάχιστον δύο άτομα, την ώρα που επιθεωρούσε αντιπλημμυρικό έργο στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής Το άρθρο Τρόμος για δημοτικό υπάλληλο στην Χαλκιδική: Δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από δύο άτομα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:12 22/04/2024

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Χαλκιδική – Ανήσυχοι οι αγρότες για τις ζημιές

e-daily.gr
Δημιουργήθηκε ξαφνικά μικροδιαταραχή μέσα στο Θερμαϊκό, η οποία ήταν υπεύθυνη για τη χθεσινή χαλαζόπτωση
20:09 21/04/2024

Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού στην Χαλκιδική

myvolos.net
Μια ξαφνική, ισχυρή χαλαζόπτωση στην Χαλκιδική το βράδυ του Σαββάτου (20/4) δημιούργησε εκτεταμένες καταστροφές στις καλλιέργειες της περιοχής.  Το έντονο καιρικό φαινόμενο επηρέασε τις περιοχές της Ολύνθου, του Αγίου Μάμα, της Νέας Μουδανιάς, της Πορταριάς μέχρι και περιοχές της Νέας Γωνιάς και της Νέας Καλλικράτειας. Ζημιές καταγράφηκαν σε ελαιώνες, καλλιέργειες βερικοκιάς και κηπευτικά, όπως μετέδωσε το halkidikinews. cnn.gr https://www.cnn.gr/ellada/story/415869/xalazi-se-megethos-fountoukioy-stin-xalkidiki
15:46 21/04/2024

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου

Newsit
Ένα μικρό διάλειμμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έρχεται σήμερα, Παρασκευή (19.04.24) το απόγευμα μέχρι και αύριο για λίγες ώρες, ωστόσο μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και κυρίως το νομό Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια νότια τμήματα Καβάλας και Σερρών. «Ζήσαμε μια ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες και με διάρκεια σε 7 περιοχές από απόψε – Στο στόχαστρο η Θεσσαλία, η πρόβλεψη Γιαννόπουλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 19/04/2024

Κακοκαιρία: Συναγερμός, θα πέσει νερό που πέφτει σε 3 μήνες – «Προσοχή στη Θεσσαλία»

lamianow.gr
Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει από σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με την ΕΜΥ να έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ενώ μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή για τη Θεσσαλία, η οποία κινδυνεύει για ακόμη μια φορά με πλημμύρες. Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα Παρασκευή (19-04-24) βαρομετρικό χαμηλό στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από νωρίς το απόγευμα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20-04-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μεταξύ των περιοχών που αναμένο
12:37 19/04/2024

Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Newsit
Ελαφρά τραυματισμένη η οδηγός από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στη Χαλκιδική, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών… Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του περίπου στις 06:30 στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος ... Περισσότερα To άρθρο Προσπάθησε να αποφύγει σκύλο και ανατράπηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 19/04/2024

Πόσο κοστίζει η Lancia Delta S4 που κέρδισε το Ράλλυ Χαλκιδικής του 1986 (photos)

caranddriver.gr
Η καλοδιατηρημένη μονάδα που θριάμβευσε στον ελληνικό αγώναν πωλείται σε δημοπρασία και εκτιμάται ότι θα φέρει μια προσοφορά με πολλά μηδενικά.
20:09 18/04/2024

Σκάκι: Μετάλλια για τον Άρη και θετικό πρόσημο! (photos)

pressaris.gr
Οι σκακιστές μας επέστρεψαν από τα σκακιστικά πρωταθλήματα νέων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής με πλούσιες εμπειρίες και δυο αργυρά μετάλλια. Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 32 παίκτες κατέλαβε με 5.5/7 ο Νίκος Γκαδάκης. Πολύ καλή επίδοση είχαν και τα άλλα δύο παιδιά της ομάδας μας που αγωνίστηκαν, με τον Βασίλη Γάλλο με […] The post Σκάκι: Μετάλλια για τον Άρη και θετικό πρόσημο! (photos) appeared first on pressaris.gr.
20:09 17/04/2024

Προβληματική η υδροδότηση της Χαλκιδικής

euro2day.gr
Το φράγμα του Χαβρία που θα έδινε σημαντικές λύσεις φαίνεται πως παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες, ενώ οι δήμοι με γεωτρήσεις προσπαθούν να μετριάσουν το πρόβλημα.
00:09 09/04/2024

Σε φορτισμένο κλίμα το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρα

olympia.gr
Με μια λιτή τελετή και σε έντονα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 31/3 στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής το Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά. Φίλοι, συνεργάτες και πολλοί θαυμαστές βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, για να τιμήσουν τον αείμνηστο τραγουδιστή. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Όσον αφορά τη συναυλία-αφιέρωμα που σχεδιάζει η […] Σε φορτισμένο κλίμα το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρα - olympia
08:28 01/04/2024

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα

documentonews.gr
Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, εξιχνιάστηκαν συνολικά 20 διαρρήξεις που έγιναν τον… Το άρθρο Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκαν 20 διαρρήξεις- Αφαιρούσαν ηλεκτρικά εργαλεία από επαγγελματικά οχήματα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
01:09 01/04/2024

Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του

tlife.gr
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά στη Χαλκιδική, τρεις μήνες από To άρθρο Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατό του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 31/03/2024

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε ένα 24ωρο

eleftherostypos.gr
Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαίωσαν αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου. Συγκεκριμένα, από το πρωί του Σαββάτου έως σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.800 έλεγχοι οχημάτων σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική και βεβαιώθηκαν 974 παραβάσεις. Από αυτές: -410 ήταν για υπερβολική ταχύτητα, -39 για […] Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Πάνω από 900 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε ένα 24ωρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 31/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load