#Μανικιούρ

Μανικιούρ: Οι ωραιότερες προτάσεις για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου

instyle.gr
Εμπνευστείτε από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας και δημιουργήστε τα πιο όμορφα και πρωτότυπα μανικιούρ. Το μανικιούρ μας αντλεί έμπνευση από πολλές πηγές, και η αστρολογία δεν αποτελεί εξαίρεση – γιατί όχι; Αφού λοιπόν αυτός ο μήνας ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, προτείνουμε μια σειρά από μερικές ευφάνταστες και καλαίσθητες ιδέες για μανικιούρ με αποχρώσεις […] The post Μανικιούρ: Οι ωραιότερες προτάσεις για εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου appeared first on InStyle.
20:48 24/04/2024

Μανικιούρ Αγίου Βαλεντίνου: Οι πιο εντυπωσιακές προτάσεις

instyle.gr
Αν ακόμα αναζητάτε την τέλεια ιδέα σχετικά με το μανικιούρ του Αγίου Βαλεντίνου, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω. Λίγες μέρες πριν από τη γιορτή των ερωτευμένων, σας παρουσιάζουμε τις πιο wow προτάσεις για το μανικιούρ σας, για να μην κλείσετε ραντεβού την τελευταία στιγμή. Οι καρδιές, το κόκκινο χρώμα και οι φιόγκοι μπορεί να μοιάζουν […] The post Μανικιούρ Αγίου Βαλεντίνου: Οι πιο εντυπωσιακές προτάσεις appeared first on InStyle.
21:46 10/02/2024

Μανικιούρ 2024: Ποιες τάσεις δεν πρέπει να ξεφύγουν από την προσοχή σας

instyle.gr
Οι τάσεις στο μανικιούρ του 2024 που θα δούμε να κυριαρχούν σε λίγο καιρό. Είναι γνωστό ότι η μόδα στο μανικιούρ αλλάζει συνεχώς. Ωστόσο εμείς έχουμε ήδη διαμορφώσει μια εικόνα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν το 2024. Από φυσικές αποχρώσεις έως εντυπωσιακά σχέδια, ας ρίξουμε μια ματιά σε ό,τι υπόσχεται να κάνει τα νύχια […] The post Μανικιούρ 2024: Ποιες τάσεις δεν πρέπει να ξεφύγουν από την προσοχή σας appeared first on InStyle.
18:46 27/11/2023

Μανικιούρ: Το χρώμα νυχιών που ‘ξεκλειδώνει’ την αυτοπεποίθησή μας και μαγνητίζει το άλλο φύλο

instyle.gr
Ωραία τα glazed donut nails, τα σχέδια, τα στρας, τα glitter βερνίκια, το French manicure, όταν όμως μιλάμε για το βερνίκι που αρέσει σε κάθε άνδρα, τότε μιλάμε για το κόκκινο χρώμα. Μάλιστα, υπάρχει μία θεωρία, η «θεωρία των κόκκινων νυχιών»  που εξηγεί το φαινόμενο. Τι ακριβώς λέει η «θεωρία των κόκκινων νυχιών» Η «θεωρία […] The post Μανικιούρ: Το χρώμα νυχιών που ‘ξεκλειδώνει’ την αυτοπεποίθησή μας και μαγνητίζει το άλλο φύλο appeared first on InStyle.
18:46 27/10/2023

Μανικιούρ: Τα πιο εντυπωσιακά gel nails που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας

instyle.gr
Είτε προτιμάτε αφηρημένα σχήματα είτε τις ασυνήθιστες υφές, υπάρχει ένα σχέδιο μανικιούρ για κάθε γούστο και στιλ. Το φθινόπωρο είναι πιθανώς η καλύτερη εποχή για τους στιλιστικούς μας πειραματισμούς, εφόσον μπορούμε να συνδυάσουμε με ευφάνταστο τρόπο τόσο τα καλοκαιρινά όσο και τα χειμερινά μας ρούχα. Και ποιο είναι το καλύτερο αξεσουάρ που ολοκληρώνει τις εμφανίσεις […] The post Μανικιούρ: Τα πιο εντυπωσιακά gel nails που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας appeared first on InStyle.
20:46 19/10/2023

Μανικιούρ: Το μπορντό είναι το νέο μαύρο – Αυτά τα 10 looks το αποδεικνύουν

instyle.gr
Το μπορντό είναι ο αφανής ήρωας της ανεπίσημης χρωματικής παλέτας του φθινοπώρου. Το βλέπουμε σε στυλάτες μπότες, σε μια κομψή δερμάτινη τσάντα ή και στα χείλη για μια έντονη εμφάνιση για το φθινόπωρο. Το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί. Κάντε μια γρήγορη κύλιση στο Instagram ή το […] The post Μανικιούρ: Το μπορντό είναι το νέο μαύρο – Αυτά τα 10 looks το αποδεικνύουν appeared first on InStyle.
22:46 12/09/2023

Μανικιούρ: Με ποιο look θα υποδεχτείς τον Σεπτέμβριο; 10 για να επιλέξεις

tlife.gr
Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει, έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και έχεις κλείσει το ραντεβού με την μανικιουρίστ To άρθρο Μανικιούρ: Με ποιο look θα υποδεχτείς τον Σεπτέμβριο; 10 για να επιλέξεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 29/08/2023

Μανικιούρ: Τα looks με τις ωραιότερες καλοκαιρινές αποχρώσεις

tlife.gr
Το καλοκαίρι πλησιάζει κι αν δεν έχεις ήδη υιοθετήσει κάποιες από τις τάσεις μπορείς να ξεκινήσεις To άρθρο Μανικιούρ: Τα looks με τις ωραιότερες καλοκαιρινές αποχρώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 16/05/2023

Μανικιούρ: Υποδέχεσαι τον Μάιο με τα ωραιότερα ροζ looks

tlife.gr
Το ροζ μανικιούρ είναι ρομαντικό, κομψό, θηλυκό και η τέλεια ιδέα για τον Μάιο. Θυμίζει λουλούδια To άρθρο Μανικιούρ: Υποδέχεσαι τον Μάιο με τα ωραιότερα ροζ looks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:30 02/05/2023

45 όμορφα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Μάιο

Newside.gr
Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης έφτασε και τον υποδεχόμαστε με μια συλλογή από 45 όμορφα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Μάιο Μανικιούρ εμπνευσμένα από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι που θα σας κάνουν να λάμψετε. Ποια χρώματα θα επικρατήσουν στα νύχια; Επιλέξτε έντονα, αλλά και nude χρώματα με τα λευκά, […] The post 45 όμορφα μανικιούρ για να δοκιμάσετε το Μάιο appeared first on NewSide.gr.
11:32 02/05/2023

Μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις, ιδανικό για τις μέρες του Πάσχα

tlife.gr
Προετοιμάζεσαι για το Πάσχα και το πιθανότερο είναι να έχεις κλείσει ραντεβού με τη μανικιουρίστ. Θα To άρθρο Μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις, ιδανικό για τις μέρες του Πάσχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 11/04/2023

Cocktail Nails: Μανικιούρ με τις πιο ζωηρές exotic αποχρώσεις

tlife.gr
Άνοιξη πλέον και όσο αφορά στο μανικιούρ είσαι ελεύθερη να υιοθετήσεις όποιο nail trend έχεις αγαπήσει To άρθρο Cocktail Nails: Μανικιούρ με τις πιο ζωηρές exotic αποχρώσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 28/03/2023

Μανικιούρ: Τα nail art designs που αναβαθμίζουν τα κοντά νύχια

tlife.gr
Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να υιοθετήσεις τα αγαπημένα σου nail art desings επειδή έχεις κοντά To άρθρο Μανικιούρ: Τα nail art designs που αναβαθμίζουν τα κοντά νύχια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 21/02/2023

Μανικιούρ: Το glazed doughnut look της Vanessa Hudgens είναι το inspo της ημέρας

tlife.gr
Τα glazed doughnut nails συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση. Το trend λάνσαρε η Hailey Bieber και To άρθρο Μανικιούρ: Το glazed doughnut look της Vanessa Hudgens είναι το inspo της ημέρας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:20 10/02/2023

Μανικιούρ: Αυτά είναι τα 6 ωραιότερα χρώματα του Χειμώνα

tlife.gr
Ο Φεβρουάριος είναι εδώ, το κρύο τσουχτερό κι εσύ έχεις ραντεβού με τη nail artist ή To άρθρο Μανικιούρ: Αυτά είναι τα 6 ωραιότερα χρώματα του Χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 31/01/2023

Μανικιούρ: Η Nicola Peltz-Beckham υιοθέτησε το ωραιότερο ανοιξιάτικο χρώμα μέσα στο Χειμώνα

tlife.gr
Έχεις ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το χρώμα που θα της To άρθρο Μανικιούρ: Η Nicola Peltz-Beckham υιοθέτησε το ωραιότερο ανοιξιάτικο χρώμα μέσα στο Χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:24 28/01/2023

Μανικιούρ: Οι 10 αποχρώσεις του πράσινου και τα ωραιότερα nail art designs

tlife.gr
Κι ενώ έχεις κλείσει ήδη το επόμενο ραντεβού σου με τη μανικιουρίστ δεν έχεις αποφασίσει ακόμη To άρθρο Μανικιούρ: Οι 10 αποχρώσεις του πράσινου και τα ωραιότερα nail art designs δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 24/01/2023

Μανικιούρ: H Jennifer Lopez επιλέγει το πιο ζωηρό, καλοκαιρινό χρώμα μέσα στο Χειμώνα

tlife.gr
Η αδυναμία της Jennifer Lopez στα εκκεντρικά μανικιούρ είναι γνωστή. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που To άρθρο Μανικιούρ: H Jennifer Lopez επιλέγει το πιο ζωηρό, καλοκαιρινό χρώμα μέσα στο Χειμώνα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 04/12/2022

Lip Gloss Μανικιούρ: Υπάρχει και είναι το αγαπημένο των celebrities

instyle.gr
Glazed donut, comic nails ή με βελούδινο εφέ, είναι όλα περίτεχνα και πολύ εντυπωσιακά μανικιούρ που έχουν τραβήξει την προσοχή μας το τελευταίο διάστημα. Το να δοκιμάζουμε διαφορετικές τεχνικές στα νύχια είναι μια αρκετά διασκεδαστική διαδικασία, αν και πολλές φορές το μόνο που θέλουμε είναι ένα απλό και διακριτικό μανικιούρ. Τα “lip gloss” nails, είναι […] The post Lip Gloss Μανικιούρ: Υπάρχει και είναι το αγαπημένο των celebrities appeared first on InStyle.
16:38 28/11/2022

Νέο Ταχύρρυθμo Σεμινάριο Μανικιούρ – Πεντικιούρ – Ονυχοπλαστικής

trikalavoice.gr
To ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ, στα Τρίκαλα, διοργανώνει ταχύρρυθμο σεμινάριο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ – ΟΝΤΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 29 Νοεμβρίου, θα έχει διάρκεια 80 ώρες και θα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:     ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – Ξηρό Μανικιούρ + Θεραπεία Εφαρμογή Βερνικιού Εφαρμογή Γαλλικού Βερνικιού Εφαρμογή Μανικιούρ με Τροχό Eφαρμογή Τροχού με τη μορφή […]
15:14 21/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load