#Disney

Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες

instyle.gr
Η Χιονάτη δεν φεύγει με τίποτα από τα πάρκα της Disney. Ωστόσο, μέλος του καστ που φαίνεται ότι την υποδύθηκε ισχυρίζεται ότι την έδιωξαν. Σε ένα μακροσκελές βίντεο στο YouTube, η Sophia Dottir, η οποία υποστηριζει ότι συμμετείχε στο πρόγραμμα Disney College Program, λέει ότι τέθηκε «υπό έρευνα για παραβίαση της ακεραιότητας του χαρακτήρα στο […] The post Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες appeared first on InStyle.
00:48 25/04/2024

«Shardlake»: Η επική σειρά μυστηρίου έρχεται 1η Μαΐου στο Disney+

neolaia.gr
«Shardlake»: «Γιατί σε αυτή την οικία των Θεών, μυρίζω μυστικά και φόβο;»
16:47 24/04/2024

Ημέρα της Γης: Η σειρά «Τα Μυστικά των χταποδιών» και η νέα ταινία «Τίγρης» στο Disney+

Newsit
Η The Walt Disney Company και το National Geographic, το μήνα Απρίλιο, φέρνουν στο προσκήνιο το θέμα της προστασίας, αποκατάστασης και του εορτασμού για τη Γη, μέσα από τη νέα παγκόσμια καμπάνια «το Σπίτι μας». Η καμπάνια περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες στο Disney+, καθώς και τη συλλογή «το Σπίτι μας», από τους καλύτερους δημιουργούς και αφηγητές ... Περισσότερα To άρθρο Ημέρα της Γης: Η σειρά «Τα Μυστικά των χταποδιών» και η νέα ταινία «Τίγρης» στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 22/04/2024

Disney+: Γιορτάζει την Ημέρα της Γης με μία νέα σειρά και μία νέα ταινία

neolaia.gr
Το Disney+ γιορτάζει την Ημέρα της Γης με τη σειρά του National Geographic «Μυστικά των Χταποδιών» και τη νέα ταινία του Disneynature «Τίγρης».
14:47 22/04/2024

Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video]

fimes.gr
Υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «Νίκη» είναι και ένα τηλεοπτικό πρόσωπο από τα «παλιά», ο Λυκούργος Μαρκουδης. Μπορεί το όνομα στο πρώτο άκουσμα να μην σας λέει κάτι, ωστόσο, οι άνω των 30-35 ετών σήμερα σίγουρα θα θυμούνται την πιο hot παιδική εκπομπή των 90s, το Disney Club, την οποία τότε παρουσίαζε ο εν λόγω […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video].
22:37 17/04/2024

Halle Bailey: Ποζάρει με μπικίνι 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

instyle.gr
Η Halle Bailey μπήκε ξανά στο μπικίνι της καθώς επέστρεψε στην πρότερη φόρμα της, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, Halo Η 24χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Ariel στην ταινία της Disney, “Η μικρή γοργόνα”, πόζαρε με το ροδακινί μπικίνι της και ανέβασε τις φωτογραφίες στο […] The post Halle Bailey: Ποζάρει με μπικίνι 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της appeared first on InStyle.
20:46 09/04/2024

«Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ»: Το Disney+ αποκαλύπτει το πρώτο πόστερ και το νέο teaser τρέιλερ της ταινίας

neolaia.gr
«Η Επόμενη Γενιά: Η Άνοδος της Ρεντ»: Η πολυαναμενόμενη, πρωτότυπη ταινία, με πρωταγωνίστριες την Kylie Cantrall και την Malia Baker, έρχεται στις 12 Ιουλίου στο Disney+
13:46 06/04/2024

Disney+: Τέλος η κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης από Ιούνιο

secnews.gr
Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων streaming υπηρεσιών, η Disney περιορίζει τη δυνατότητα για κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης (password sharing) στην υπηρεσία Disney+.
19:09 05/04/2024

‘American Horror Story: Delicate’ – Ο απόλυτος τρόμος επιστρέφει στο Disney+ και στο Vodafone TV

neolaia.gr
Στη 12η σεζόν της σειράς ανθολογίας, Αmerican Horror Story, οι Emma Roberts και Kim Kardashian συνθέτουν μια μαγευτική ιστορία γύρω από ένα δύσκολο ταξίδι με τελικό προορισμό την μητρότητα.
13:46 02/04/2024

Κουνελάκι του Playboy από τη Βραζιλία δίχασε τους γονείς με τα ρούχα που φόρεσε σε πάρκο της Disney

ProtoThema.gr
«Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιώ τους πάντες. Αν δεν τους αρέσει είναι δικό τους πρόβλημα» απάντησε το 35χρονο μοντέλο
08:00 02/04/2024

Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της

instyle.gr
Η Charlize Theron απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές με τις κόρες της στο πιο ευτυχισμένο μέρος της γης, την Disneyland. Η σταρ μοιράστηκε στο Instagram σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες, όπου απολαμβάνει ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στο Disney World της Φλόριντα με τις δύο κόρες της, την Jackson, και την August, 7 ετών. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η […] The post Charlize Theron: Η σπάνια φωτογραφία με τις κόρες της appeared first on InStyle.
13:46 28/03/2024

Τα μυαλά που κουβαλάς 2 - Κάντε χώρο για νέα συναισθήματα

mothersblog.gr
Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» επιστρέφει!Περισσότερα...
11:37 28/03/2024

Νέο ντοκιμαντέρ για τους Beach Boys θα κάνει πρεμιέρα στo Disney+ τον Μάιο

matrix24.gr
Νέο ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα The Beach Boys θα κάνει πρεμιέρα στo Disney+ στις 24 Μαΐου. Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Beach Boys» παρακολουθεί την άνοδο και την πορεία του θρυλικού ποπ γκρουπ της Καλιφόρνια, με στιγμιότυπα που θα [...]
14:46 27/03/2024

Η Disney ετοιμάζει κρουαζιέρα – Αντλεί έμπνευση από τους «ηρωικούς και κακούς» χαρακτήρες της

in.gr
«[Θα] γιορτάσει τις πιο θρυλικές ιστορίες και τους χαρακτήρες της Disney, ζωντανεύοντάς τους με νέους και συναρπαστικούς τρόπους» δήλωσε η αντιπρόεδρος της Disney Cruise Line.
22:00 20/03/2024

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) διαθέσιμη στο Disney+

Newsit
Χαράς ευαγγέλια για τους θαυμαστές της Taylor Swift, που πλέον μπορούν να δουν την περιοδεία που έγραψε ιστορία, στο Disney+. Η ταινία «Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)», η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά, ολόκληρη τη συναυλία της Taylor Swift και περιλαμβάνει το τραγούδι «Cardigan» και τέσσερα επιπλέον ακουστικά bonus tracks, είναι εδώ ... Περισσότερα To άρθρο Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version) διαθέσιμη στο Disney+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:00 18/03/2024

«Είμαι παιδί που μεγάλωσε με ταινίες Disney»

tanea.gr
Ο διεθνής έλληνας καλλιτέχνης, τιμώμενο πρόσωπο στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μιλά για τη σχέση του με τον κινηματογράφο, αλλά και την «κληρονομιά» τού 2004 είκοσι χρόνια μετά
08:00 17/03/2024

4 βραβεία Όσκαρ για το POOR THINGS του Γιώργου Λάνθιμου, διαθέσιμο αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV

thetoc.gr
Η ταινία που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.
15:09 14/03/2024

Τέιλορ Σουίφτ: Η ταινία «Eras Tour» θα κυκλοφορήσει νωρίτερα στο Disney+

NewsBomb
Η εκτεταμένη έκδοση θα περιλαμβάνει bonus πλάνα και τραγούδια της Τέιλορ ΣουίφτΠερισσότερα...
11:00 05/03/2024

Poor things: H υποψήφια για 11 Όσκαρ ταινία του Γιώργου Λάνθιμου αποκλειστικά στο Disney+

monopoli.gr
H ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα μέσα στον Μάρτιο.
10:53 01/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load