#Προξενιό

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η πρόωρη ανακωχή τους θα φέρει θάνατο

youfly.com
Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Προξενιό της Ιουλίας, καθώς η πρόωρη ανακωχή Στάσας και Κυριακούλα, θα φέρει έναν θάνατο. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Η πρόωρη ανακωχή τους θα φέρει θάνατο appeared first on Youfly.
14:58 24/04/2024

Μουτάφη και Τρικαλιώτη έγιναν viral με την ανακωχή τους στο Προξενιό της Ιουλίας: Ο νέος πόλεμος

queen.gr
«Ηθοποιάρες» χαρακτήρισε το κοινό τις δύο χήρες και αντίζηλες στο Προξενιό της Ιουλίας στη σπάνια στιγμή της συμφιλίωσής τους.  Περισσότερα...
07:17 24/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Στο ψυχιατρείο η Ιουλία- Την κλείνει ο Γιωργίκης!

sportime.gr
Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας». Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
22:47 23/04/2024

Ο μεγάλος έρωτας στο Προξενιό της Ιουλίας που προκαλεί αντιδράσεις κι ένας μοιραίος θάνατος

queen.gr
Θα θυσιαστούν για την ευτυχία των παιδιών τους: Γενικά όλοι οι έρωτες στο Προξενιό της Ιουλίας είναι καταστροφικοί από όλες τις απόψεις. Μετά την Πέγκυ Τρικαλιώτη και μία ακόμη γυναίκα έχει ένα ξαφνικό τέλος. Περισσότερα...
14:17 23/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας – Σοκ: Η κόρη της Ιουλίας…

youfly.com
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Ξυγκόρου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», αποκαλύπτοντας πολλά. The post Το Προξενιό της Ιουλίας – Σοκ: Η κόρη της Ιουλίας… appeared first on Youfly.
20:58 22/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Μεγάλη ανατροπή από την Φιλιώ

youfly.com
Κι όμως, η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Φιλιώ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Προξενιό της Ιουλίας". Τι θα συμβεί; The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Μεγάλη ανατροπή από την Φιλιώ appeared first on Youfly.
15:58 21/04/2024

«Είδωλο»: Το κοινό λάτρεψε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στο Προξενιό της Ιουλίας λίγο πριν όλα διαλυθούν

queen.gr
Το κουβάρι των σχέσεων και η σχέση Αλεξανδρή - Μουτάφη στο Προξενιό της Ιουλίας. Θα τα αλλάξει ή θα τα διαλύσει όλα;Περισσότερα...
07:09 18/04/2024

Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε διπλή απιστία και το ξαφνικό τέλος μίας αγαπημένης ηθοποιού

queen.gr
Το spoiler για την Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας και η νέα απιστία στον τηλεοπτικό Τύρναβο. Περισσότερα...
16:09 16/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι επισκέψεις του Στασινόπουλου γίνονται…

youfly.com
Με καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», ενώ Στασινόπουλος και Στάσα συνεχίζουν την κρυφή τους σχέση που όμως κάποια στιγμή γίνεται αντιληπτή. Διαβάστε περισσότερα. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι επισκέψεις του Στασινόπουλου γίνονται… appeared first on Youfly.
13:58 15/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τους πιάνουν στα πράσα και γίνονται βούκινο

youfly.com
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς "Το Προξενιό της Ιουλίας" καθώς πιάνουν στα πράσα τον Στασινόπουλο και την Στάσα.  The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Τους πιάνουν στα πράσα και γίνονται βούκινο appeared first on Youfly.
00:58 13/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία πιάνει στα πράσα Γιωργίκη-Δέσπω

youfly.com
Καταιγιστικές οι εξελίξεις απόψε 11/4 στο Προξενιό της Ιουλίας με την Ιουλία να πιάνει στα πράσα Γιωργίκη-Δέσπω μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία πιάνει στα πράσα Γιωργίκη-Δέσπω appeared first on Youfly.
20:58 11/04/2024

Προξενιό Ιουλίας: Ένα γεγονός βυθίζει στο πένθος την οικογένεια Ραζίνη

youfly.com
Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στο Προξενιό της Ιουλίας μιας κι ένα γεγονός βυθίζει στο πένθος την οικογένεια Ραζίνη. The post Προξενιό Ιουλίας: Ένα γεγονός βυθίζει στο πένθος την οικογένεια Ραζίνη appeared first on Youfly.
19:58 10/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το μέλλον του Χρήστου στη σειρά

youfly.com
Ο ρόλος του Χρήστου θα βιώσει νέες ανατροπές στο Προξενιό της Ιουλίας. Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA; The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Το μέλλον του Χρήστου στη σειρά appeared first on Youfly.
13:58 10/04/2024

Πώς θα καταφέρει η Στάσα να σώσει τον Ρήγα στο Προξενιό της Ιουλίας μετά τον πυροβολισμό του Ραζίνη;

queen.gr
Πυροβολεί τον Στράτο, τον άγνωστο μέχρι στιγμής πατέρα του. Μέχρι πότε στο Προξενιό της Ιουλίας θα κρατηθούν τα μυστικά του παρελθόντος;Περισσότερα...
14:09 05/04/2024

Προξενιό Ιουλίας: Το βίντεο από τα γυρίσματα που έγινε viral

youfly.com
Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές φέτος είναι αναντίρρητα το Προξενιό της Ιουλίας στον ALPHA και όπως φαίνεται οι ηθοποιοί περνούν πολύ καλά τα γυρίσματα. The post Προξενιό Ιουλίας: Το βίντεο από τα γυρίσματα που έγινε viral appeared first on Youfly.
08:58 05/04/2024

Το μυστικό της Τρικαλιώτη στο Προξενιό της Ιουλίας δίνει το κίνητρο στον Γρηγόρη για εκδίκηση

queen.gr
Το μυστικό της Κυριακούλας έρχεται στο φως. Αλλά αυτό λειτουργεί ως μία ωρολογιακή βόμβα στο Προξενιό της Ιουλίας. Περισσότερα...
14:17 02/04/2024

Προξενιό Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς η σειρά θα…»

youfly.com
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1/4 η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Ευγενία Ξυγκόρου. The post Προξενιό Ιουλίας – Ξυγκόρου: «Έχει αποφασιστεί πώς η σειρά θα…» appeared first on Youfly.
18:58 01/04/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Περνά τις πόρτες του ορφανοτροφείου, όμως…

youfly.com
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο "Προξενιό της Ιουλίας" με την Χάδω να ενημερώνει το κορίτσι στο ορφανοτροφείο ότι δεν θα το υιοθετήσει. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Περνά τις πόρτες του ορφανοτροφείου, όμως… appeared first on Youfly.
11:58 31/03/2024

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω ρίχνει το δηλητήριό της στην Ιουλία

youfly.com
Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά "Το Προξενιό της Ιουλίας" με την Χάδω να ρίχνει το δηλητήριό της στην Ιουλία και τον Γιωργίκη. The post Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω ρίχνει το δηλητήριό της στην Ιουλία appeared first on Youfly.
22:58 29/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load