#ΑΕΚ

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Newsit
Η ΑΕΚ νίκησε με… περίπατο 3-0 τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη OPAP Arena και έκανε “άλμα” προς τον τίτλο, στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1. Στην 7η “στροφή” των πλέι οφ της σεζόν, το θέαμα ήταν πλούσιο με 7 γκολ και πολλά highlights, αλλά οι δύο εκπλήξεις στα Λαμία – ΠΑΟΚ και Άρης ... Περισσότερα To άρθρο Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:01 25/04/2024

Ηλίας Σπάθας: “Άριστη η διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός” (video)

sportstonoto.gr
ΑΕΚ – ΠΑΟ | Οι επίμαχες φάσεις από τον Ηλία Σπάθα. Ο Ηλιάς Σπάθας αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις του αθηναϊκού ντέρμπι…
02:47 25/04/2024

Ο διαβασμένος Αλμέιδα και ο κορυφαίος Αραούχο

sportime.gr
Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε το καλύτερο τακτικά παιχνίδι του με την ΑΕΚ και είχε κορυφαίο τον Σέρχιο Αραούχο! Ναι αυτόν Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

sportime.gr
Ο Ματίας Αλμέιδα μετά το 3-0 μίλησε και για τη συνέχεια προσπαθώντας εμφανώς να ρίξει τους τόνους γιατί η ΑΕΚ έχει δύσκολα ματς Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

e-Sportime (25/4): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Έρχεται το 14ο πρωτάθλημα!

sportime.gr
Το e-Sportime (25/4) της Πέμπτης είναι αφιερωμένο στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού Sportime Team για το sportime.gr.
01:47 25/04/2024

Η ΑΕΚ σάρωσε τον Παναθηναϊκό και "καπάρωσε"το τίτλο

sofokleousin.gr
Η ΑΕΚ σάρωσε τον Παναθηναϊκό και "καπάρωσε"το τίτλοmniakas Thu, 25/04/2024 - 01:14
01:28 25/04/2024

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

filathlos.gr
Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς » 24/04/2024 Ο Ματίας Αλμέιδα φρόντισε στη συνέντευξη Τύπου να κρατήσει χαμηλούς τόνους αποθεώνοντας, βέβαια, παίκτες και οπαδούς. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως επισήμανε ότι «σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο παιχνίδι». Ο Αργεντινός φρόντισε στη συνέντευξη Τύπου να κρατήσει χαμηλούς τόνους αποθεώνοντας, βέβαια, παίκτες και κόσμο. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως επισήμανε ότι «σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο παιχνίδι». Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμέιδα: Αν περίμενε ότι θα εξελισσόταν τόσο εύκολη η βραδιά για την ΑΕΚ κι αν θεωρεί ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία
00:48 25/04/2024

Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα”

pressaris.gr
Για τον χειρότερο Παναθηναϊκό επί των ημερών του, έκανε λόγο, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 ο Φατίχ Τερίμ! «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μας. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν αυτή την νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε λίγο την ισορροπία αυτό. Δεν μπορούσαμε μετά να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, ήταν […] The post Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα” appeared first on pressaris.gr.
00:10 25/04/2024

Ο Παναθηναϊκός ήταν μία ποδοσφαιρική τραγωδία στο ματς της χρονιάς!

Gazzetta
Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν έπαιξε ποτέ στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, τον προπονητή και τους παίκτες που ήταν κατώτεροι των περιστάσεων σε όλο το ματς, την διαιτητική απόφαση που θα μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα και την υποχρέωση του Τριφυλλιού μέχρι το φινάλε της σεζόν.
00:02 25/04/2024

Αλμέιδα: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, την ενέργεια του κόσμου της ΑΕΚ δεν τη βρίσκεις σε πολλά γήπεδα»

Gazzetta
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα υποκλίθηκε στην εμφάνιση των παικτών του μετά τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ένωσης στην OPAP Arena.
00:02 25/04/2024

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου

Newsit
Ο Ματίας Αλμέιδα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα των δηλώσεών του στην COSMOTE TV. Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε. “Ο ... Περισσότερα To άρθρο Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:01 25/04/2024

Βαθμολογία Super League: Ξέφυγε η ΑΕΚ, "σφαγή" για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Παραπολιτικά
Η ζυγαριά γέρνει υπέρ της ΑΕΚ για να κατακτήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή της Super League, ύστερα και από την 7η αγωνιστική των playoffs
00:01 25/04/2024

Η ΑΕΚ σαρωτική κέρδισε τον ΠΑΟ 3-0 και έκανε άλμα τίτλου (βίντεο με τα γκολ)

eretikos.gr
Αυτή η ΑΕΚ θύμισε ξανά την ανίκητη «αρμάδα» της περασμένης σεζόν και επικράτησε δίκαια νικώντας 3-0 του Παναθηναϊκού στη sold out OPAP Arena. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου της στη Super League. Οι Ελίασον (7΄,69΄), Πόνσε (38΄) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 24/04/2024

Αλμέιδα: «Να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι»

filathlos.gr
Αλμέιδα: «Να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι» 24/04/2024 Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε η ΑΕΚ που νίκησε τον Παναθηναϊκό στην «Opap Arena».  Μετά την αναμέτρηση, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του και δήλωσε ικανοποιημένος, τονίζοντας όμως πως πρέπει οι πανηγυρισμοί να κοπάσουν γρήγορα, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί. Παράλληλα, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε ευγνώμων για την αποθέωση που δεχόταν από τους οπαδούς την ώρα που έκανε δηλώσεις, ακούγοντας ρυθμικά το όνομά του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα: Για τη νίκη της ΑΕΚ και την εμφάνιση: «Είναι μεγάλη νίκη, προσπαθήσαμ
23:48 24/04/2024

Τερίμ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά έγινε πέναλτι στον Κώτσιρα»

filathlos.gr
Τερίμ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά έγινε πέναλτι στον Κώτσιρα» 24/04/2024 Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, αν και έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση, στάθηκε στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του στον Κώτσιρα. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φατίχ Τερίμ : «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν τη νίκη. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία. Δε μπορέσαμε να μπούμε στο ματς και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση όσο είμαι εδώ. Στον Κώτσιρα ήταν πέναλτι. Θα μπορούσαμε να μπούμε στο ματς. Ο διαιτητής είναι ο μόνος που δεν είδε το πέναλτι, εκτός από αυτό δεν παίξαμε καλά. Αξίζα
23:48 24/04/2024

Σπόραρ: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία»

filathlos.gr
Σπόραρ: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία» 24/04/2024 Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντράζ Σπόραρ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Δεν ήταν καλή εμφάνιση από μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι η φάση για το πέναλτι. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη. Δεν αρκεί να κάνουμε τρεις νίκες πλέον θέλουμε στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Σήμερα δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία».
23:48 24/04/2024

Ελίασον: «Απομένει λίγο ακόμη…»

fosonline.gr
Ο Νίκλας Ελίασον αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0.
23:48 24/04/2024

Παράσταση τίτλου και +4 βαθμοί για την τρομερή ΑΕΚ

Skai.gr
Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου
23:38 24/04/2024

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

aek1924.gr
Εκνευρισμένος για τη διαιτησία του ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κώτσιρα ο Φατίχ Τερίμ, που παραδέχτηκε όμως την ανωτερότητα της Ένωσης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός: Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε έτσι: Δεν παίξαμε καλά σήμερα. Να ξεκινήσω λέγοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Παίξανε καλά, άξιζαν τη […] The post Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.
23:37 24/04/2024

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

aek1924.gr
Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena με μαγικό Ελίασον και φοβερή εμφάνιση. Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν απέναντι στους πράσινους σε ένα ντέρμπι τίτλου, τους κέρασαν τριάρα και πήραν μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Με μπροστάρη τον Ελίασον αλλά και με τον Πινέδα να ακολουθεί, η ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια στον Παναθηναϊκό και […] The post Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID) appeared first on AEK1924.gr.
23:37 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load