#Ουαλία

Τρεις τραυματίες σε φερόμενη επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Ουαλίας

Skai.gr
Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για καυγά με μαχαίρι, στον οποίο ενεπλάκησαν δύο κορίτσια
19:39 24/04/2024

Βρετανία: “Επεισόδιο” με μαχαίρι σε σχολείο – Ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες

el.gr
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας και ένα πρόσωπο συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αναζητά άλλους υπόπτους. Το άρθρο Βρετανία: “Επεισόδιο” με μαχαίρι σε σχολείο – Ενεπλάκησαν δύο μαθήτριες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:12 24/04/2024

Βρετανία: Σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο με 3 τραυματίες

real.gr
Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας και ένα πρόσωπο συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αναζητά άλλους υπόπτους.
19:10 24/04/2024

Κέιτ Μίντλεντον: Τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο για την δημόσια προσφορά της

in.gr
Ένας νέος τίτλος και ιδιαίτερα σημαντικός για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.
19:02 24/04/2024

Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν

Newsit
Τουλάχιστον 3 άτομα τραυματίστηκαν σε ένα επεισόδιο σε σχολείο της Ουαλίας όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μετά από άγριο αιματηρό καυγά 2 μαθητριών. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός που σημειώθηκε στο σχολείο Άμαν Βάλεϊ του Άμανφορντ, στη νότια Ουαλία. Στην ανάρτησή του στο Χ ευχαρίστησε την αστυνομία και τις υπηρεσίες ... Περισσότερα To άρθρο Μαθήτριες έβγαλαν μαχαίρι σε σχολείο στην Ουαλία - Τουλάχιστον 3 τραυματίστηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:03 24/04/2024

Kate Middleton: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο – Τι τίτλο πήρε ο William

instyle.gr
Η Kate Middleton έλαβε μία τιμητική διάκριση και ιδιαίτερα σπάνια από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο, όπως αποκάλυψε βασιλικός εμπειρογνώμονας. Η 23η Απριλίου ήταν ιδιαιτερα ξεχωριστή ημέρα για την Kate, αφού εκτός απο τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του πρίγκιπα Louis, που έγινε έξι […] The post Kate Middleton: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο – Τι τίτλο πήρε ο William appeared first on InStyle.
13:48 24/04/2024

Η Κέιτ Μίντλετον τιμήθηκε με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour από τον βασιλιά Κάρολο

Newsit
Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που τιμήθηκε από τον βασιλιά Κάρολο με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour, όπου μόνο 65 άτομα έχουν αποκτήσει. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον τιμήθηκε με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour (Μέλος του τάγματος των Συντρόφων της Τιμής) – από τον βασιλιά ... Περισσότερα To άρθρο Η Κέιτ Μίντλετον τιμήθηκε με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour από τον βασιλιά Κάρολο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 24/04/2024

Βρετανία: Με τον ανώτατο τίτλο Companion of Honour, τιμήθηκε η Κέιτ Μίντλετον

Cnn.gr
Με τον ανώτατο τίτλο Companion of honour, τιμήθηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, καταφέρνοντας να γίνει το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που τιμάται με αυτόν.Περισσότερα...
10:37 24/04/2024

Τα «σιωπηλά» έκτα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις

thebest.gr
Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που ήθελαν να τιμήσουν το έκτο έτος της ζωής του πρίγκιπα Λούις με μια εορταστική φωτογραφία έμειναν απογοητευμένοι καθώς οι λογαριασμοί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέμειναν σιωπηλοί τις πρώτες πρωινές ώρες των γενεθλίων του.
05:07 24/04/2024

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Newsit
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους λόγω της διάγνωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά του, όμως προτεραιότητά τους παραμένουν πάντα τα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. Μιλώντας στο ... Περισσότερα To άρθρο Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 23/04/2024

Καλοφαγάδες τζαμπατζήδες: Το κόλπο για να απολαμβάνουν το δείπνο τους και να γίνονται... καπνός χωρίς να πλρώσουν

thetoc.gr
Ένα απλό σχέδιο που πιάνει πάντα - Οι τζαμπατζήδες της νότιας Ουαλίας έχουν αφήσει φέσι σε τουλάχιστον επτά εστιατόρια της περιοχής τους
19:11 23/04/2024

Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας

Newsit
«Χαρούμενα 6α γενέθλια πρίγκιπα Λούις!» έγραψε η Κέιτ Μίνλετον στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει μία νέα φωτογραφία του γιου της, την οποία μάλιστα, έχει τραβήξει η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας! Η Κέιτ Μίντλετον αγαπάει πολύ τη φωτογραφία, μια αγάπη που την έχει βάλει και σε περιπέτειες (με την πρόσφατα «πειραγμένη» φωτογραφία της που ... Περισσότερα To άρθρο Ο πρίγκιπας Λούις γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασε νέα φωτογραφία του λόγω της ημέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:01 23/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: Οι ενδείξεις ότι η ανάρρωσή της βαίνει καλώς

tanea.gr
Βασιλικός εμπειρογνώμονας εξηγεί πώς η «σκόπιμη» στάση του Παλατιού δρα καθησυχαστικά για όσους ανησυχούν για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας
01:00 21/04/2024

H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια ακόμη σημαντική επένδυση για το μέλλον, καθώς ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την απόκτηση του 15χρονου Γάλλου μέσου, Τιμέο Γουίσκερ, από την Κάρντιφ, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Athletic». Ο νεαρός άσος έχει εντυπωσιάσει στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα της Ουαλίας φέτος στο πρωτάθλημα της Championship και η πρωταθλήτρια […] The post H Μάντσεστερ Σίτι υπέγραψε τον… 15χρονο Γάλλο Γουίσκερ appeared first on pressaris.gr.
00:09 21/04/2024

Τι δείχνουν οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Newsbeast.gr
Η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, «εξελίσσεται καλά» εκτιμά ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων, σχολιάζοντας τις τελευταίες «πυκνές» εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο μικρός Τζορτζ εθεάθησαν να χειροκροτούν την Άστον Βίλα στην πρώτη τους έξοδο μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας ότι έχει καρκίνο. Την ίδια εβδομάδα ο Ουίλιαμ έδωσε το «παρών» και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams δήλωσε στη Sun ότι οι εμφανίσεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ δείχνουν ότι η οικογένεια είναι «στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα». «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ξέρουν ότι κά
20:00 20/04/2024

Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της. O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Prince William […] The post Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
13:46 19/04/2024

Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε τις πρώτες δημόσιες υποχρεώσεις του μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου της Kate Middleton, πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες τρεισήμισι εβδομάδες με την Kate και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του […] The post Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate appeared first on InStyle.
10:46 17/04/2024

Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Η Kate Middleton ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα σημαντικά ορόσημα καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Η Kate αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για μια αδιευκρίνιστη μορφή καρκίνου τον περασμένο μήνα, με τη διάγνωσή της να σοκάρει όλους γύρω της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μπροστά της μερικά ορόσημα που σίγουρα θα τη χαροποιήσουν […] The post Kate Middleton: Ετοιμάζεται να γιορτάσει τέσσερα ορόσημα καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
16:46 16/04/2024

Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video)

pressaris.gr
Την… αναρρίχησή της στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου συνεχίζει ακάθεκτη η Ρέξαμ! Η ομάδα του Αμερικανού ηθοποιού, Ράιαν Ρέινολντς, πανηγύρισε απόψε το βράδυ τη δεύτερη διαδοχική της άνοδο, εξασφαλίζοντας δύο στροφές πριν το φινάλε τη μαθηματική της παρουσία στη League One (3η κατηγορία)! Επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 επί της Φόρεστ Γκριν, ο σύλλογος της Ουαλίας «κλείδωσε» την […] The post Ιστορία για τη Ρέξαμ: Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς πανηγύρισε back-to-back άνοδο στην Αγγλία! (video) appeared first on pressaris.gr.
23:09 13/04/2024

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο μήνυμα στα social media από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαστε σοκαρισμένοι»

eleftherostypos.gr
Σοκαρισμένη δηλώνει με το μακελειό στο Σίδνεϊ η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε το πρώτο της δημόσιο μήνυμα αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, λέγοντας ότι είναι «σοκαρισμένη και λυπημένη» από τις επιθέσεις στο Σίδνεϊ. Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είπε σε ένα μήνυμα στο X, πρώην Twitter: «Είμαστε συγκλονισμένοι […] Το άρθρο Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο μήνυμα στα social media από τη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο – «Είμαστε σοκαρισμένοι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 13/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load