Κυμπουρόπουλος: Προσβλητική η δήλωση Βορίδη για την αναπηρία - Να την αποσύρει αμέσως!

21:57 - 30/10/2019

Την έντονη αντίδρασή του στη δήλωση του Μάκη Βορίδη, σχετικά με τα άτομα με αναπηρία, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος... The post Κυμπουρόπουλος: Προσβλητική η δήλωση Βορίδη για την αναπηρία - Να την αποσύρει αμέσως! appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί αναπηρίας: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική

Την αντίδραση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσε η τοποθέτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, ο οποίος...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στ. Κυμπουρόπουλος: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική η δήλωση Βορίδη για την αναπηρία

Πυρά κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, με αφορμή την αναφορά του στην αναπηρία, εξαπολύει ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Κληθείς να σχολιάσει την παρέλαση αλά "Μόντι Πάιθον" στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κ. Βορίδης ανέφερε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής: "Εγώ δεν ξέρω αν είναι παιδιά ή ενήλικες, αν είναι 21 ή 16. Ας πούμε, λοιπόν, ότι είναι παιδιά. Προφανώς, λοιπόν, η συμπεριφορά αυτών των παιδιών, γιατί δεν είναι μωρά, δεν είναι δύο, είναι 16. Με ένα παιδί που είναι 16 χρονών μιλάς κανονικά. Συνομιλείς. Δεν είναι ανάπηρο. Στα 17 ψηφίζουν. Έτσι; Δεν είναι ένα παιδί που δεν έχει κατανόηση. Θέλω να πω δεν έχουν κάποιου είδους πάθηση, έτσι δεν είναι;", αν

Διαβάστε το στο thestival.gr

Σ. Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί αναπηρίας: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε θέση για την τοποθέτηση The post Σ. Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί αναπηρίας: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική appeared first on newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κυμπουρόπουλος: Προσβλητική και απαράδεκτη η δήλωση Βορίδη για την αναπηρία

Την αντίδραση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έφερε η δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε το στο lifo.gr

Αποδοκίμασε δήλωση του Βορίδη για την αναπηρία ο Κυμπουρόπουλος

«Προσβλητική», «απαράδεκτη» και «μειωτική». Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί του ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυπουρόπουλου, για δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη σχετικά με τα...

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Κυμπουρόπουλος: Απαράδεκτη και προσβλητική η δήλωση Βορίδη

Η δήλωση είναι απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί, έγραψε στο Facebook ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί αναπηρίας: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήρε θέση για την τοποθέτηση του υπουργού The post Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί αναπηρίας: Απαράδεκτη, προσβλητική και μειωτική appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κυμπουρόπουλος για Βορίδη: Προσβλητική η δήλωσή του για την αναπηρία

Την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσε η πρωινή δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη σχετικά με τα άτομα με αναπηρία.  Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Facebook ζητάει από τον κ. Βορίδη να αποσύρει τη δήλωσή του,

Διαβάστε το στο madata.gr

Κυμπουρόπουλος για Βορίδη: Προσβλητική η δήλωσή του για την αναπηρία

Την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσε η πρωινή δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη σχετικά με τα άτομα με αναπηρία. Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Facebook ζητάει από τον κ. Βορίδη να αποσύρει τη δήλωσή του, ενώ την χαρακτηρίζει «προσβλητική», «απαράδεκτη» και «μειωτική». Ακολουθεί η […] The post Κυμπουρόπουλος για Βορίδη: Προσβλητική η δήλωσή του για την αναπηρία appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί… αναπηρίας

Την αντίδραση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου προκάλεσε μια αποστροφή των δηλώσεων Βορίδη για τα κορίτσια της Νέας Φιλαδέλφειας, που έκαναν παρέλαση αλα… Monty Pyhton. Ο υπουργός Αγροτικής Αναπτυξης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ σημείωσε μεταξύ άλλων για το περιστατικό: «Εγώ δεν ξέρω αν είναι παιδιά ή 21 ή είναι 16… Ας πούμε, λοιπόν, ότι είναι 16. Προφανώς […] The post Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη για τη δήλωση περί… αναπηρίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κυμπουρόπουλος κατά Βορίδη: Η μειωτική δήλωση του για τα άτομα με αναπηρία αγγίζει τα όρια του hate speach

Αλγεινή εντύπωση και θύελλα αντιδράσεων ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ προκαλεί η σκληρή τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη για τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε το στο

Κυμπουρόπουλος: Η δήλωση Βορίδη αγγίζει τα όρια της ρητορικής του μίσους

«Εμφύλιο» στη Νέα Δημοκρατία προκαλούν οι ακροδεξιάς απόχρωσης δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τα άτομα με αναπηρία.

Διαβάστε το στο efsyn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει