Αγκινάρες, για συκώτι, έντερο, χοληστερίνη, οστεοπόρωση, αναιμία, αρθριτικά, κατά του καρκίνου
18:21 - 19/05/2020
Οι αγκινάρες έχουν περισσότερη θρεπτική αξία όταν αποχυμώνονται παρά όταν μαγειρεύονται. Περιέχουν Κάλιο, Σίδηρο, Ιώδιο και Φώσφορο, καθώς και βιταμίνες Α και Β. Η αγκινάρα (Cynara cardunculus, Κυνάρα η καρδονίσκη ή αλλιώς Κυνάρα η κάκτος) είναι πολυετές λαχανικό της οικογένειας των Αστεροειδών (Asteraceae). Αναπτύσσεται σε σχήμα θάμνου, ύψους περίπου 1,5 μ. Με σχήμα που παραπέμπει […]
The post Αγκινάρες, για συκώτι, έντερο, χοληστερίνη, οστεοπόρωση, αναιμία, αρθριτικά, κατά του καρκίνου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr