Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Νο27 όλων των εποχών σύμφωνα με το ESPN

01:00 - 13/05/2020

Η αναγνώριση στο όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεγαλώνει καθημερινά. Τελευταία απόδειξη η λίστα που έχει δημιουργήσει το ESPN με τους 74 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην 74χρονη ιστορία του ΝΒΑ, όπου τον τοποθέτησε στο Νο27! Το ESPN είχε ξεκινήσει χθες (11/5) την παρουσίαση με αντίστροφη σειρά, ξεκινώντας από το 74 και φτάνοντας μέχρι το 41. Σειρά πήραν τώρα οι θέσεις από το Νο40 έως το Νο11, με τον Γιάννη να τοποθετείται στο Νο27, πάνω από παίκτες-θρύλους όπως ο Τζον Στόκτον, ο Άλεν Άιβερσον και ο Πάτρικ Γιούιν! Το ESPN μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά: "Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από το όνομα για ν ακαταλάβεις την επιρροή του Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ σε ηλικία 25 ετών. Πριν ο "

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Νο 27 όλων των εποχών του ΝΒΑ!

Η αναγνώριση στο όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεγαλώνει καθημερινά. Τελευταία απόδειξη η λίστα που έχει δημιουργήσει το ESPN με τους 74 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην 74χρονη ιστορία του ΝΒΑ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατακτά και το NBA: Στο Νο27 όλων των εποχών στην ιστορία

Το ESPN συνέχισε να παρουσιάζει την λίστα με τους 74 καλύτερους παίκτες στην 74χρονη ιστορία του ΝΒΑ, τοποθετώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Νο27 όλων των εποχών. Το ESPN είχε ξεκινήσει χθες την παρουσίαση με αντίστροφη σειρά, ξεκινώντας από το 74 και φτάνοντας μέχρι το 41. Σειρά πήραν τώρα οι θέσεις από το Νο40 έως το Νο11, με τον Ελληνα σούπερ σταρ να τοποθετείται στο Νο27, πάνω από παίκτες-θρύλους όπως ο Τζον Στόκτον, ο Άλεν Άιβερσον και ο Πάτρικ Γιούιν. Το ESPN μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά: "Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από το όνομα για να καταλάβεις την επιρροή του Αντετοκούνμπο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο