Γιαούρτι: Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών μορφωμάτων

12:31 - 28/10/2019

Το γιαούρτι συμβάλλει στην μείωση του κινδύνου ανάπτυξης προκαρκινικών αδενωμάτων στο έντερο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. The post Γιαούρτι: Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών μορφωμάτων appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χανιά: Πυρκαγιά στο Καλαμίτσι Αποκόρωνα – Σε ετοιμότητα οι κάτοικοι με μήνυμα του 112 (βίντεο)

Εννιάχρονη βρήκε τυχαία αμφορέα σε παραλία της αρχαίας Στρύμης

Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις «πειραγμένες» αντλίες – Ξεπερνούν τα 100 εκατ. τα κέρδη τους

Νίκη Λάμη: «Πρόσφατα βρέθηκα κι εγώ σε αυτή τη θέση, σοκαρίστηκα, η ερώτηση αφορούσε κάτι πολύ προσωπικό»

Νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές: Φορολογικά κίνητρα και μειωμένη γραφειοκρατία για τις δωρεές ακινήτων στο Δημόσιο

Συγκινεί η Αθηνά Μαυρομάτη: «Αντιμετώπιζα πολλά χρόνια την άνοια της, ήταν πολύ δύσκολο, αφοσιώθηκα σε εκείνη»