Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη από τη συντάκτρια του γράμματος που απείλησε να κινηθεί νομικά

11:06 - 08/05/2020

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες, με αφορμή το γράμμα που άφησε η Κατερίνα Λένη στους συμπαίκτες της μετά την αποχώρησή της από το...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη για το γράμμα που άφησε φεύγοντας από το MasterChef 4

Η Κατερίνα Λένη ξεχώρισε στο MasterChef 4 όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη για το γράμμα που άφησε στην αποχώρησή της

Η Κατερίνα Λένη μετά από την αποχώρησή της από το MasterChef ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. Το γράμμα που άφησε μετά την αποχώρησή της αποκαλύφθηκε πως είναι κείμενο που είχε γραφτεί από την Σοφία Παπαηλιάδου στην ιστοσελίδα loveletters.gr και δεν ήταν της Κατερίνας Λένη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,... The post MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη για το γράμμα που άφησε στην αποχώρησή της appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη στη συντάκτρια που την κατηγόρησε ότι της έκλεψε το γράμμα! [pics]

Ένα γράμμα όλο νόημα άφησε η Κατερίνα Λένη στους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της από το MasterChef. The post MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη στη συντάκτρια που την κατηγόρησε ότι της έκλεψε το γράμμα! [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef 4: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη για το γράμμα που αντέγραψε

Η Κατερίνα Λένη αποχωρώντας από το MasterChef 4 είχε αφήσει ένα γράμμα στους συμπαίκτες της. Αυτό όμως το γράμμα το αντέγραψε από κάποιο site και η συντάκτρια του γράμματος βγήκε και την κατηγόρησε δημόσια. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής με ποστ της στο instagram ζήτησε συγγνώμη. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απολύτως διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση -άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα. Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφ

Διαβάστε το στο spoilers

Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Λένη από τη συντάκτρια του γράμματος

Όσα έγραψε στην απολογία της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Η Καλλιόπη θα βρει τον Γεράσιμο και τη Δώρα και κανείς δε θα γλιτώσει απ’ την οργή της

Κατερίνα Λιόλιου & Γιάννης Φακίνος – «Με ‘Γεια Σου»: Το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους κυκλοφορεί

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ελισάβετ και ο Γαβριήλ κάνουν μια εκδρομή στο Πάπιγκο και ζουν τον έρωτά τους

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα τρυφερά λόγια που είπε για το μωρό της – «Τελικά είμαι χαζομαμά, τον έχω παντού μαζί μου»

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει: «Ως Καθολική έπρεπε να πηγαίνω στο κατηχητικό, οι γονείς μου αν ήθελαν να χωρίσουν δεν μπορούσαν»

Ιωάννα Τούνη: Tο νέο χόμπι που αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί με τις φίλες της – «Στο πρώτο μάθημα συγχωρούνται όλα»