Ιωάννα Τούνη: Tο νέο χόμπι που αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί με τις φίλες της – «Στο πρώτο μάθημα συγχωρούνται όλα»

19:30 - 12/02/2025

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να ξεκινήσει ένα νέο χόμπι, προκειμένου να κρατάει το σώμα της σε φόρμα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μοιράστηκε, με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, δύο βίντεο στα οποία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Η ίδια δεν ξεχνάει τη γυμναστική ποτέ, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, και χθες, Τρίτη 11/2, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Η Καλλιόπη θα βρει τον Γεράσιμο και τη Δώρα και κανείς δε θα γλιτώσει απ’ την οργή της

Κατερίνα Λιόλιου & Γιάννης Φακίνος – «Με ‘Γεια Σου»: Το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους κυκλοφορεί

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ελισάβετ και ο Γαβριήλ κάνουν μια εκδρομή στο Πάπιγκο και ζουν τον έρωτά τους

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα τρυφερά λόγια που είπε για το μωρό της – «Τελικά είμαι χαζομαμά, τον έχω παντού μαζί μου»

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει: «Ως Καθολική έπρεπε να πηγαίνω στο κατηχητικό, οι γονείς μου αν ήθελαν να χωρίσουν δεν μπορούσαν»

«Η Γη της Ελιάς» – Πέμπτη: Ο Στάθης νιώθει απογοητευμένος από τις καταστάσεις που βιώνει και βρίσκει παρηγοριά στην πόκα