Κοτόπουλο: Πότε γίνεται επικίνδυνο για δηλητηρίαση – Αγορά, αποθήκευση, χειρισμός
13:09 - 03/05/2020
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα συνηθέστερα είδη κρέατος, που καταναλώνουμε σε κάθε σπίτι.
The post Κοτόπουλο: Πότε γίνεται επικίνδυνο για δηλητηρίαση – Αγορά, αποθήκευση, χειρισμός appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κοτόπουλο: Πότε γίνεται επικίνδυνο για δηλητηρίαση – Αγορά, αποθήκευση, χειρισμός
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα συνηθέστερα είδη κρέατος, που καταναλώνουμε σε κάθε σπίτι.
Αν, όμως, δεν προσέξουμε στον χειρισμό του, το κοτόπουλο μπορεί μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση. Αυτό συμβαίνει εάν δεν το πλύνουμε με προσοχή και δεν το μαγειρέψουμε σωστά.
Δηλητηρίαση: Ποια βακτήρια σχετίζονται
Διαβάστε το στο madata.gr