Σαββόπουλος: Μπράβο στην Πρωτοψάλτη - Τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς και όχι του ατομικισμού

17:11 - 29/04/2020

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος τάχθηκε στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την συναυλία που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο με φορτηγό στο κέντρο Αθήνας. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής τραγουδοποιός έγραψε: "Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω απ το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και γύρισε τους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας- τρεις ώρες non stop- από καρότσα φορτηγού, για να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το ηθικό των […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαββόπουλος για Πρωτοψάλτη: Μπράβο για την πρωτοβουλία - Τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς

Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, ύστερα από όσα σχόλια που διατυπώθηκαν, για…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σαββόπουλος υπέρ Πρωτοψάλτη: Μπράβο για την πρωτοβουλία - Τώρα είναι ο καιρός της προσφοράς

"Ευχαριστώ" είπε στα social media o γνωστός μουσικοσυνθέτης για την κινητή συναυλία στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μας δουλεύει ο Δ. Σαββόπουλος: «Μπράβο στην Α. Πρωτοψάλτη - Να γίνουν και άλλες συναυλίες»

Μπορεί να έχει κατακριθεί από την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών για την «κινητή συναυλία» της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όμως ο Διονύσης Σαββόπολος έχει διαφορετική γνώμη.  «Τώρα που καταλάγιασε ο θόρυβος, θέλω να πω και εγώ ένα μπράβο στην Άλκηστη για την πρωτοβουλία της. Μπορεί να υπήρξε ίσως μια αβλεψία με εκείνη την μάζωξη έξω απ το Μαξίμου αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία αυτής της πρωτοβουλίας». Και πρόσθεσε: «Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βγήκε και γύρισε τους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας- τρεις ώρες non stop- από καρότσα φορτηγού, για να ψυχαγωγήσει και να ανεβάσει το ηθικό των συμπολιτών της που λόγω πανδημίας εγκαταβιούν έμφοβοι και περίκλειστοι στα τετραγωνικά τους και τους εξώστες τους πολύ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους