Κώστας Πάσσαρης: «Θέλω να δικαστώ και να εκτίσω την υπόλοιπη ποινή μου στην Ελλάδα»- Ξεσπά αδελφή θύματός του

13:36 - 26/10/2019

Την επιστροφή του στην Ελλάδα ζητά ο Κώστας Πάσσαρης, καθώς με δήλωσή του στον ANT1 αναφέρει ότι επιθυμεί να δικαστεί στη χώρα μας και να εκτίσει στις ελληνικές φυλακές το υπόλοιπο της ποινής που του έχει επιβληθεί στη Ρουμανία.  The post Κώστας Πάσσαρης: «Θέλω να δικαστώ και να εκτίσω την υπόλοιπη ποινή μου στην Ελλάδα»- Ξεσπά αδελφή θύματός του appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάσσαρης: Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα και να εκτίσω την ποινή μου σε ελληνική φυλακή

Θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο - Η αδελφή του Διονύση Αλεβιζόπουλου, αστυνομικού που σκότωσε ο Πάσσαρης, ξέσπασε λέγοντας ότι θέλει να τελειώσει επιτέλους αυτή η υπόθεση και εξέφρασε τον φόβο της παραγραφής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πάσσαρης: Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα και να εκτίσω την ποινή μου σε ελληνική φυλακή

«Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε ο περιβόητος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κρατείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Ρουμανίας. Ο Πάσσαρης, που βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες, θα […] The post Πάσσαρης: Θέλω να δικαστώ στην Ελλάδα και να εκτίσω την ποινή μου σε ελληνική φυλακή appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου

Ο Κώστας Πάσσαρης δήλωσε από τις φυλακές της Ρουμανίας στις οποίες κρατείται ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Ο Πάσσαρης, που βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες, θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο. «Θέλω να […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Κώστας Πάσσαρης: Θέλω να έρθω στην Ελλάδα να δικαστώ και να εκτίσω την ποινή μου

Ο Κώστας Πάσσαρης δήλωσε από τις φυλακές της Ρουμανίας στις οποίες κρατείται ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Ο Πάσσαρης, που βαρύνεται με κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απόπειρες ανθρωποκτονίες, αρπαγή και ληστείες, θα δικαστεί στις 2 Δεκεμβρίου σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο. «Θέλω να είμαι παρών στη δίκη μου που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Να εκτίσω σε ελληνική φυλακή το υπόλοιπο της ποινής μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 μιλώντας από τη φυλακή στη Ρουμανία. Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Ταγαράκης, δήλωσε ότι σκοπεύει τις επόμενες ημέρες […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει