Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

09:33 - 25/04/2020

Στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η τελευταία του σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι χρόνων...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα συγκινητικά λόγια της Αλεξάνδρας Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατό του Σάκη Μπουλά

Τα λόγια της τελευταία συντρόφου του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρας Ούστα, προκαλούν ρίγη συγκίνησης, 6 χρόνια μετά τον θάνατο του που σκόρπισε την θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα και τα λόγια της συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και την παρουσιάστρια.... The post Τα συγκινητικά λόγια της Αλεξάνδρας Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατό του Σάκη Μπουλά appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Αλεξάνδρα Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Μπουλά- Πώς είναι δυνατόν να λείπει…

Στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε η τελευταία του σύντροφος του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι χρόνων από τον θάνατο του.Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι ένας άνθρωπος που της λείπει πολύ και πως από αυτόν έχει να θυμάται πολύ έντονες στιγμές.         Η αίσθηση είναι μια γλυκιά νοσταλγία. Αυτός ο άνθρωπος λείπει, πως είναι δυνατόν να μη λείπει; Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπήσαμε, περάσαμε κάποια πράγματα μαζί του, ευχάριστα, δυσάρεστα, ήταν στη ζωή μας πολύ έντονα μας λείπει. Και σε μένα λείπει ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Κατόπιν πρόσθεσε: Ήταν ένας ώριμος άνδρας με ψυχή έφηβου. Είχε μια αθωότητα που σε κέρδιζε. Πάντα είχες να πεις κάτι με τον Σάκη. Θα γέλαγε

Διαβάστε το στο spoilers

Συγκινεί η Αλεξάνδρα Ούστα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά

Η τελευταία σύντροφός του

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Άγιος Έρωτας» – Πέμπτη: Η Καλλιόπη θα βρει τον Γεράσιμο και τη Δώρα και κανείς δε θα γλιτώσει απ’ την οργή της

Κατερίνα Λιόλιου & Γιάννης Φακίνος – «Με ‘Γεια Σου»: Το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους κυκλοφορεί

«Ταμπού» – Πέμπτη: Η Ελισάβετ και ο Γαβριήλ κάνουν μια εκδρομή στο Πάπιγκο και ζουν τον έρωτά τους

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Τα τρυφερά λόγια που είπε για το μωρό της – «Τελικά είμαι χαζομαμά, τον έχω παντού μαζί μου»

Η Μαρία Κορινθίου αποκαλύπτει: «Ως Καθολική έπρεπε να πηγαίνω στο κατηχητικό, οι γονείς μου αν ήθελαν να χωρίσουν δεν μπορούσαν»

Ιωάννα Τούνη: Tο νέο χόμπι που αποφάσισε να ξεκινήσει μαζί με τις φίλες της – «Στο πρώτο μάθημα συγχωρούνται όλα»