Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: «Ένιωθα ότι πεθαίνω»

09:42 - 23/04/2020

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φίλιππος Καμπούρης, ο οποίος υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Ανάστασης. The post Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: «Ένιωθα ότι πεθαίνω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης μετά το εγκεφαλικό που πέρασε: «Έσβηνα και ένιωθα ότι θα πεθαίνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της Ανάστασης με ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης. The post Συγκλονίζει ο Φίλιππος Καμπούρης μετά το εγκεφαλικό που πέρασε: «Έσβηνα και ένιωθα ότι θα πεθαίνω» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ο Φίλιππος Καμπούρης για το εγκεφαλικό επεισόδιο: «Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω»

Ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. «Εκείνη τη στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος και να έχω βγει από το σώμα μου και ήταν όλα σε μία αργή κίνηση. Κρατιόμουν να μην λιποθυμήσω αλλά ένιωθα ότι έσβηνα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να προσεύχομαι και αυτό θεωρώ ότι με βοήθησε. Πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να συνεχιστούν κάποιες εξετάσεις για να βρούμε για ποιο λόγο το έπαθα. Αυτό που είπαν οι γιατροί είναι ότι είχα άγιο και γλίτωσα τα χειρότερα. Ευτυχώς δεν μου άφησε κάτι αυτή η περιπέτεια. Και το στόμα μου που είχε στραβώσε

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει