Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Μπορμπόκη
12:27 - 15/04/2020
Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο πρώην σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη, Γιάννης Μπορμπόκης, καθώς έχασε την αγαπημένη του γιαγιά.
Την αποκάλυψη...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πένθος για τον Γιάννη Μπορμπόκη
Δύσκολες ώρες βιώνει ο πρώην σύντροφος της Μικαέλας Φωτιάδη, Γιάννης Μπορμπόκης, ο οποίος έχασε την αγαπημένη του γιαγιά. Ο ίδιος ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση με μια ανάρτησή του στο Instagram και ένα συγκινητικό μήνυμα. Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr
The post Πένθος για τον Γιάννη Μπορμπόκη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔύσκολες ώρες για τη Μαίρη Συνατσάκη (Photo)
ΕΛΛAΔΑ
Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της.
Τη θλιβερή είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσω μιας λιτής ανάρτησης στα Instagram Stories της.
Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα, έγραψε «Καλό ταξίδι γιαγιά μου».
Μαίρη ΣυνατσάκηγιαγιάθάνατοςπένθοςανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε το στο topontiki.grΤραγικές ώρες για Μαίρη Συνατσάκη
Τι συνέβη στην Μαίρη Συνατσάκη; Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Μαίρη Συνατσάκη. Η Μαίρη Συνατσάκη με μια λιτή ανάρτηση στα Instagram Stories της, το μεσημέρι της Τετάρτης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχασε τη γιαγιά της. Η Μαίρη ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα, έγραψε πάνω στο στιγμιότυπο «Καλό ταξίδι γιαγιά μου». […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Τραγικές ώρες για Μαίρη Συνατσάκη.
Διαβάστε το στο fimes.grΠένθος για τον Γιάννη Μπορμπόκη
Σε περίοδο κορονοϊού ο Γιάννης Μπορμπόκης βιώνει πένθος. Το μοντέλο έχασε τη γιαγιά του και την αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram. Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου! Σ’αγαπώ Πολύ Και Θα Σε Αγαπώ Πολύ, Δεν Θα Ξεχάσω Ποτέ Το Πως Ήθελες Να Μας Φροντίσεις Κάθε Φορά Που Ερχόμασταν, Να Μας Φιλέψεις Να Μας Αγκαλιάσεις Να Μας Κάνεις Ελληνικό Καφέ Να Πιούμε Στη Βεράντα Σου, Να Μας Κοιμήσεις Να Μας Κεράσεις Σάντουιτς Με Σουτζουκάκια! Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου, Σ’αγαπάω! Τώρα Ξανά Ήρθε Η Ώρα Να Κάνεις Εσύ Αγκαλίτσες Τον Παππού Μου Και Φιλάκια Θυμάμαι Που Μας Έλεγες Να Κάνουμε Αγκαλίτσες Και Να Αγαπιόμαστε Να Αγαπιέστε Έλεγες! Να Δώσεις Φιλάκια Και Αγκαλίτσες Στον Παππού Και Από Εμάς! Να Τους Λες
Διαβάστε το στο spoilers