Κοροναϊός: Στη ΜΕΘ ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας

00:15 - 05/04/2020

Στη ΜΕΘ με κοροναϊό νοσηλεύεται ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας, κόρης του πρίγκιπα Άντριου, δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.  The post Κοροναϊός: Στη ΜΕΘ ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην εντατική με κορωνοϊό ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στο νοσοκομείο ο πεθερός της πριγκίπισσας Eυγενίας. Μάλιστα και οι δύο γονείς του Jack Brooksbank είναι θετικοί στον Covid-19...

Διαβάστε το στο Zougla

Στην εντατική με κορωνοϊό ο πεθερός της πριγκίπισσας Ευγενίας

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει στο νοσοκομείο ο πεθερός της πριγκίπισσας Eυγενίας. Μάλιστα και οι δύο γονείς του Jack Brooksbank είναι θετικοί στον Covid-19....

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κορονοϊός: Η Pink και ο γιος της θετικοί στον ιό

Η τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τον νέο κορονοϊό πριν από δύο εβδομάδες κι έκτοτε έχει αναρρώσειΗ Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό πριν από δύο εβδομάδες και έκτοτε έχει αναρρώσει. «Πριν από 3 εβδομάδες ο τρίχρονος γιος μου Τζέιμσον και εγώ εκδηλώσαμε συμπτώματα COVID-19. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και το δικό μου βγήκε θετικό, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Η οικογένειά μου έμενε ήδη (σε απομόνωση) στο σπίτι και συνεχίσαμε να το κάνουμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Πριν από λίγες ημέρες, υποβληθήκαμε εκ νέου σε εξετάσεις και τώρα, ευτυχώς, είμαστε αρνητικοί» ση

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει