Έξαλλη (πάλι) η Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Όπως σε σέβομαι, να με σέβεσαι» (BINTEO)
07:39 - 24/10/2019
Τα τρία ζευγάρια του Globetrotters, συνεχίζουν τα ταξίδια τους, και η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης μεταφέρθηκαν στην υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη. Φυσικά, μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο... τσακώθηκαν.
The post Έξαλλη (πάλι) η Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Όπως σε σέβομαι, να με σέβεσαι» (BINTEO) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντελίνα σε Χάρη Βαρθακούρη: «Όπως σε σέβομαι, θα με σέβεσαι. Είναι η τελευταία φορά»
Το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του Globetrotters η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκαν στη Σιγκαπούρη και μόλις προσγειώθηκαν...
Διαβάστε το στο govastileto.grGlobetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα με τον Χάρη –Όπως σε σέβομαι, να με σέβεσαι (VIDEO)
Τα τρία ζευγάρια του Globetrotters, μετά τους ορυζώνες του Βιετνάμ, τη μουσικοχορευτική φιέστα στην Κούβα, τους… μπρατσαράδες αλλά και τις μπαλαρίνες της Ρωσίας, ξεκίνησαν για τους επόμενους προορισμούς τους.
Η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης μεταφέρθηκαν στην υπερσύγχρονη Σιγκαπούρη. Μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο, έριξαν… άλλον έναν τσακωμό μπροστά στις κάμερες.
Α.Β.: Γιατί το κάνεις αυτό;
Χ.Β.: Ποιο αγάπη μου;
Α.Β.: Γιατί το κάνεις αυτό; Απάντησέ μου γιατί το κάνεις αυτό. Όταν μιλάω δεν θέλω να το κάνεις αυτό.
Χ.Β.: Δεν θες να αναπνέω;
Α.Β.: Δεν θέλω να το κάνεις αυτό, ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Δεν θέλω να το κάνεις αυτό όταν μιλάω.
Χ.Β.: Ποιο;
Α
Διαβάστε το στο thestival.gr