Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μπήκαν 50 άτομα με κουκούλες και μου είπαν "Ήρθαμε να σε κρεμάσουμε"» (vid)

15:25 - 23/10/2019

Στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τον λόγο που δεν τελείωσε ποτέ κάποια δραματική σχολή. The post Ρένος Χαραλαμπίδης: «Μπήκαν 50 άτομα με κουκούλες και μου είπαν "Ήρθαμε να σε κρεμάσουμε"» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γνωστός ηθοποιός: Μπήκαν με κουκούλες, σταμάτησαν την παράσταση, λέγοντάς μου "Ήρθαμε να σε κρεμάσουμε"

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη. Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του ηθοποιού για το πρωτοφανές περιστατικό που βίωσε στο παρελθόν, όταν μπήκαν κουκουλοφόροι στο θέατρο την ώρα της παράστασης. «Μπήκαν 50 άτομα με κουκούλες, σταμάτησαν την παράσταση, λέγοντάς μου «Ήρθαμε να σε

Διαβάστε το στο madata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει